Recuperare masina...
- MARIUS
Re: Recuperare masina...
contractul de leasing e Ok...am semnat in cunostiinta de cauza...(dupa calculele mele..la data respectiva imi convenea preluarea si cu 30 de rate). Dar....in momentul semnarii contractului am primit promisiune restiturii contravalorii a 10 rate de catre persoana care a intermediat toata afacerea. Sunt aproape sigur ca nici el nu a stiut de diferenta de 10 rate din contract (am ascultat discutia telefonica dintre el si persoana de la firma X...care si-a asumat greseala si a promis restituirea a 1000 euro...sau preluarea masinii inapoi...actele inca nu se semnasera). Bun...iar intermediarul respectiv mi-a promis cealalta parte (1000 euro- care probabil reprezenta mai putin decat comisionul lui). Asta e povestea leasingului..Cielo nu a facut parte din aceasta afacere....
- Mihay
- Supermoderator
bun dispare leasingul. ai dat cielo pe 2 600 euro, nu ai facut nici un act, vrei banii sau masina. complicat cel putin parerea mea, spre aproape imposibil . nu e imprumut , e vanzare toata ziua .
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
eu cred ca exista o masura extrema / radicala , in cazul in care nu exista nici un act pt cielo... incearca sa mai vb cu respectivul si in cazul in care tot nu rezolvi nimic , e f simplu... te duci la Politie si declari astfel...am pierdut actele masinii...carte , talon. Eu sunt din Buc ( sau de unde esti tu )... masina a fost lasata in alt oras si a disparut...o declari furata
eu nu stiu de ce vanzari si imprumuturi vorbiti voi atata timp cat nu exista nici un act???
eu nu stiu de ce vanzari si imprumuturi vorbiti voi atata timp cat nu exista nici un act???
- Mihay
- Supermoderator
ia fa ma tu asta alex , da-o furata
s-au cam dus vremurile cand politia facea pe recuperatorii. @Marius sfatul meu e sa nu faci asta