Recuperare masina...

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
MARIUS

Re: Recuperare masina...

Mesaj de MARIUS »

contractul de leasing e Ok...am semnat in cunostiinta de cauza...(dupa calculele mele..la data respectiva imi convenea preluarea si cu 30 de rate). Dar....in momentul semnarii contractului am primit promisiune restiturii contravalorii a 10 rate de catre persoana care a intermediat toata afacerea. Sunt aproape sigur ca nici el nu a stiut de diferenta de 10 rate din contract (am ascultat discutia telefonica dintre el si persoana de la firma X...care si-a asumat greseala si a promis restituirea a 1000 euro...sau preluarea masinii inapoi...actele inca nu se semnasera). Bun...iar intermediarul respectiv mi-a promis cealalta parte (1000 euro- care probabil reprezenta mai putin decat comisionul lui). Asta e povestea leasingului..Cielo nu a facut parte din aceasta afacere....
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bun dispare leasingul. ai dat cielo pe 2 600 euro, nu ai facut nici un act, vrei banii sau masina. complicat cel putin parerea mea, spre aproape imposibil . nu e imprumut , e vanzare toata ziua .
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

eu cred ca exista o masura extrema / radicala , in cazul in care nu exista nici un act pt cielo... incearca sa mai vb cu respectivul si in cazul in care tot nu rezolvi nimic , e f simplu... te duci la Politie si declari astfel...am pierdut actele masinii...carte , talon. Eu sunt din Buc ( sau de unde esti tu )... masina a fost lasata in alt oras si a disparut...o declari furata
eu nu stiu de ce vanzari si imprumuturi vorbiti voi atata timp cat nu exista nici un act???
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ia fa ma tu asta alex , da-o furata ::P s-au cam dus vremurile cand politia facea pe recuperatorii. @Marius sfatul meu e sa nu faci asta
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”