C4 Coupe SNX... Angel Eyes + 18 inch Enkei

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Adrian
Membru 'tunat'

C4 Coupe SNX... Angel Eyes + 18 inch Enkei

Mesaj de Adrian »

Salutare...

Primul post :) Deci, 1.6 16v, 110magari, echipare VTR (Urban jungle, Motion sau Ice Pack - tot aia e ) ..
Masina e luata acum un an, si incet incet am facut-o pe gustul meu! Sau ceva apropiat :)!

Ce nu se vede in poze... Un tips pe toba si un Mp3 Player Sony! Si stiu, trebuia sa fie si un eleron pe undeva, pe acolo :roll:

PS: Mie imi plac fetele alea din poze, dar sa nu ii dati copy la link prietenei mele :roll: !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ultima oară modificat Dum Dec 02, 2007 10:27 pm de către Adrian, modificat de 5 ori în total.
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Frumoasa foc .... (si welcome)
kriss13

Mesaj de kriss13 »

Bijuterie masina.

Intotdeauna am fost de parere ca o tipa mischteaux arata bine intr-o masina mischteaux. :D

Abea astept sa imi vina si mie titiu sa i-o dau prietenei mele sa se dea...asa.. sa moara aia de pe margine (stiti voi.. genul "ia uit-o si p'aia ce masina are") :lol: :lol: :lol:

La cit mai multi km.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Uitati ce am facut eu toata ziua azi.. Am spalat masina manual, am dat-o cu polish, tot manual.. Si i-am facut cateva poze ! :love9: :love9:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

-arata bine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

bravo..arata excelent...eventual la o inatalnire poate ma vei invata si pe mine sa am grija de a mea intr-un asemenea mod.
ai garaj, sau la parcare obisnuita?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Parcare la bloc ;) Dar uneori mai pun si prelata!

Dimineata masina era asa murdara, ca nu puteai sa vezi ce culoare are! Asa ca am luat o galeata cu apa si Mr Proper si am curata jegu! Am luat o carpa de spalatorie, am sters apa, dar darele de mizerie nu au disparut! Asa ca am luat un burete si am dat-o cu polish, cumparat de la Cora, Turtle Wax! Daca o vedeai data cu polish ziceai ca nu ii mai scot fata! Dupa ce dai cu polish, raman niste urme nasoale rau de tot, zici ca intinzi noroi pe ea.. Se ia o carpa de bumbac si se freaca... Si freci tabla vreo 3 ore si iese cum se vede in poze...

Mai speli si jantele si dai pe gume cu silicon, tot de la Turtle Wax! Il am de aproape un an si folosesc saptamanal ;) Iei si un Rivex pt geamuri si... Cateva ore!

Daca era sa platesc pentru ce am facut eu, ma usurau unii 'experti' de 150-200lei ! 8)
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

- oribil s-o speli cu galeata , imi place la nebunie sa fac lucurl asta , dar m-am lasat , raman fff multe dare , daca nu ai jet calumea si solutie buna de spalat
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

adrian, ramane stabilit, urmatoarea intalnire cand ajung si eu, clar discutam subiectul. de fapt o sa fie o mica rugaminte. iti zic de pe acum. tu deja ai destula experienta in domeniu, si ma iau dupa tine (decat dupa vreun gigel, care nu cred sa isi iubeasca asa masina)
revenind. intocmeste o lista completa cu ce trebuie pentru operatiuni complete de ingrijire a prea-iubitei masini. dupa aceasta lista te voi ruga (daca binenteles vei dori sa imi dai o mana de ajutor sa pot face ca tine) sa le si cumperi (daca e nevoie platesc is efortul. stiu ca exista astfel de servcii in bucuresti pt facut cumparaturi (10% comision) :D

multumesc :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Ok, sa traiti!

Am spalat-o la galeata, caci aveam de gand sa o dau cu polish... Si cand o dai cu polish sau ceara, nu mai raman urme ;)
De obicei ma duc la spalatorie, si o spal singur, cu jet, cu spuma.. etc..

Ca sa iasa masina bine nu iti trebuie prea multe lucuri! Mai greu e cu timpul! 3-4 ore, sa iasa bec!

Ca sa iasa mai bine, o faci mai intai la spalatorie si dupaia faci urmatoarele..
Se cumpara un burete auto, ceara auto ( asta e universala, nu e pe culori) si o bucata de bumbac (eu am folosit tricouri vechi, albe, care nu le mai imbracam)...

Se ia buretele ala, se pune ceara pe el si se incepe sa se dea pe masina! Daca ai masina neagra, ceara se va usca pe masina si va fi alba ;) .. In momentul asta masina va arata foarte urat, buretele ala lasa urme, ai impresia ca nu ii mai scoti fata!

Ceara se usuca si va fi ca o crusta! Iei frumos apoi carpa aia de bumbac si incepi sa dai jos ceara, frecand, cum freca pustiul ala in Karate Kid :lol: :lol: .. Cu miscari circulare!

Procesul asta dureaza minim 1 ora, daca iti merge mana! Ideal ar fi, daca poti sa folosesti o rotativa, cu cap de bumbac, scapi in 20 min :P

Poti sa folosesti ori polish, ori ceara, dar nu e bine sa dai prea des cu polish, ca el, prin frecare subtiaza lacul .. Daca dai cu ceara, rezultatul e acelasi!

Imagine
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu de la antiderapant si alte ckturi am vopseaua plina de picatele albe minuscule. Efectul e interesant, insa ca sa le scot cred ca tre' sa bag un polish, right? Sau sa le iau cu o cirpa de bumbac si sa le frec pina dispar toate? Ai idee?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
m.s.

Mesaj de m.s. »

Nu vreau sa te dezamagesc, dar s-ar putea sa ai nevoie de o revopsire a capotei(cred ca-i dus si lacul si vopseaua si atunci nu mai ai ce face cu polishul) :?
Berlina 1.6HDI Neagra
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Daca ai o culoare inchisa sau metalizata, orice se scoate! Mai dificil e la alb, care este cea mai greu de intretinut culoare! Daca se pateaza, adio!

Deci, daca ai masina inchisa la culoare, o speli la spalatorie, sau cu Ajax, Mr Proper ( sa nu fie abraziv, fara Cif...) si dupa ce se usuca, o dai cu polish! Dupa 20 de minute, timp in care lasi sa actioneze, incepi sa indepartezi cu o carpa de bumbac! Si incepi sa freci, pana vezi ca se curata!

Vei fi surprins de rezultatele obtinute!

Ma repet, daca masina nu e patata se foloseste ceara! Ori ca dai cu ceara, ori ca dai cu polish, dupa operatiune masina va arata IMPECABIL!

Inca o chestie: la polish dipar zgarieturile alea de suprafata! Se observa si la poza cu capota! Inainte aveam numai zgarieturi, cand te uitai in soare la capota se vedeau! Acum sunt cateva! Daca o polisham la rotativa arata ca din fabrica ;)

V-am zis eu.. Sa nu va duceti la firme care promit marea cu sarea, ca iti fac masina sa arate ca in prima zi si sa va usureze de 150-200 de lei.. In cateva ore si 20 de lei cheltuiti se obtin rezultate identice! ;)
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

m.s. scrie:Nu vreau sa te dezamagesc, dar s-ar putea sa ai nevoie de o revopsire a capotei(cred ca-i dus si lacul si vopseaua si atunci nu mai ai ce face cu polishul) :?
Lacul din fabrica e foarte bun, la mine se vede diferenta intre barele revopsite si restul masinii! In general, lacul e mai gros decat stratul de vopsea si primer la un loc, tocmai sa protejeze masina!

Ia un polish la culoarea masinii si o carpa si sa vezi minuni ;)
DMX
Fan C4

Mesaj de DMX »

-am eu o "scula" de polisat misto , o sa revin cu informartii , te scuteste de frecatul ala care iti omoara mainile
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”