Ok, sa traiti!
Am spalat-o la galeata, caci aveam de gand sa o dau cu polish... Si cand o dai cu polish sau ceara, nu mai raman urme

De obicei ma duc la spalatorie, si o spal singur, cu jet, cu spuma.. etc..
Ca sa iasa masina bine nu iti trebuie prea multe lucuri! Mai greu e cu timpul! 3-4 ore, sa iasa bec!
Ca sa iasa mai bine, o faci mai intai la spalatorie si dupaia faci urmatoarele..
Se cumpara un burete auto, ceara auto ( asta e universala, nu e pe culori) si o bucata de bumbac (eu am folosit tricouri vechi, albe, care nu le mai imbracam)...
Se ia buretele ala, se pune ceara pe el si se incepe sa se dea pe masina! Daca ai masina neagra, ceara se va usca pe masina si va fi alba

.. In momentul asta masina va arata foarte urat, buretele ala lasa urme, ai impresia ca nu ii mai scoti fata!
Ceara se usuca si va fi ca o crusta! Iei frumos apoi carpa aia de bumbac si incepi sa dai jos ceara, frecand, cum freca pustiul ala in Karate Kid

.. Cu miscari circulare!
Procesul asta dureaza minim 1 ora, daca iti merge mana! Ideal ar fi, daca poti sa folosesti o rotativa, cu cap de bumbac, scapi in 20 min
Poti sa folosesti ori polish, ori ceara, dar nu e bine sa dai prea des cu polish, ca el, prin frecare subtiaza lacul .. Daca dai cu ceara, rezultatul e acelasi!