Pentru biciclisti!

Discutii despre orice va taie capul
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Pentru biciclisti!

Mesaj de chainsaw »

Avem asa ceva pe aici? Daca da, cand dam o tura? :mrgreen:

Mai puteti in topicu' asta sa va prezentati biclele, sau ce'ati vrea sa va luati. + diverse trasee ce le-ati facut, eventual pe la munte.

Asta e strutocamila mea: http://i44.tinypic.com/s2gmdz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; , cu mentiunea ca e mult mai jegoasa, are alt ghidon si alta pipa, si i-am luat semislickuri :D Daca e cineva interesat, pot da si detalii tehnice, preturi, etc.

M-am reapucat sa merg foarte mult pe bicicleta (in clasele a 11a si a 12a, asta era singuru meu mijloc de locomotie, faceam minim 20km/zi, si mentionez ca m-am ingrasat aproape 10 kile de cand merg aproape numai cu masina), pentru ca pur si simplu e mult mai eficient, pot sa beau ca porcu' unde ma duc, nu consuma, n-ai probleme cu parcarea! (ma refer la mers in oras, desi in weekendu' asta o sa ma duc pana in alexandria by bike :D)
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Bibi Jupanu'
Numar Inmatriculare: B-35-BMA

Re: Pentru biciclisti!

Mesaj de madalin.radu »

din cate stiu exista bicicleta citroen, are careva un site unde o pot vedea si eu?
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

Am si eu o pasiune pentru biciclete. Din pacate timpul, in vremurile actuale, nu prea imi permite mare lucru. Anul asta imi expira carnetul si de cand l-am luat, in 1999, n-am mai pus piciorul pe pedale. Pana atunci, insa, kilometrajul bicicletei pe care o aveam de 5 ani si pe care ulterior am abandonat-o, arata undeva la 30.000 KM.

Dupa excursia de anul trecut, intr-o mica statiune din Croatia, unde am folosit numai biciclete inchiriate pentru cele 4-5 zile petrecute acolo, microbul s-a reactivat si ca urmare, in primavara asta m-am dotat cu un bike XC, un Cube Acid de toata frumusetea. Spre sa fie o alegere buna, mai ales ca acum nu-mi mai permit luxul de a face cateva sute de KM in fiecare saptamana, doar cel mult cateva zeci in weekend, nici atunci in fiecare ...

Am atins primii 100 de KM cu ea, imediat dupa ce am luat-o. A urmat prima revizie gratuita si obligatorie - pentru garantie (ajustari si strangeri). Are si caiet de service, urmatoarele revizii sunt cam a 1000 de KM - ca la masina, ce sa mai :D

Drumuri uscare si vant usor, mereu din spate !
C4 1.6i 16V Berlina
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

Focus Variado 2008
catarari in jurul valcii fac de doua trei ori pe sapt
daca vreti, avem trasee frumoase, dar eu nu mergdecat pe asfalt.
http://www.marosbike.ro/preturi_BICICLE ... 08-52.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DS3 1,6HDi 92CP
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Eu am ramas fara bicicleta, asa ca daca aveti una SH buna de vanzare lemm'e know :D
Cautam un Peugeot SH dar sunt scumpicele.

Am avut o Merida, poate gasesc si niste poze.
Momentan am prin garaj vreo 2 MB romanesti dar nici nu le mai pun :D
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

@mugurel: misto bicicleta, am incercat si eu 2 zile sa fac schimb cu un tovaras cu cursiera lui, dar n-am reusit sa ma impac cu ea. trebuia sa ocolesc orice groapa, orice bordura, pozitia era groaznica, nu mai puteam de la gat ... daaaaaaar, efortul la pedalat era mult mai redus. insa ptr mine nu compensa cu disconfortul cronic.

@deese: first bike si whatever nici macar romanesti nu sunt ... tot prina china's facute. succes cu bicla, cauta-ti un magellan sau un altrix mai entry level, noi, cred ca gasesti pe la 10 mil ... eu acum 2 ani imi luasem SH un magellan excelent cu 6.5 mil, am fost foarte multumit de el.
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Eu am o cursiera Merida primita de ziua mea anul asta...E f. misto..
N-am vrut City Bike, montain bike...sunt mai grele si au rotile prea groase pentru asfalt, iar pe teren accidentat nu ma pasioneaza, de sarit si dat peste cap...nici atat, mi-a venit mintea la cap..Dar am vazut niste ciudatzenii de biciclete fara sa, va vine sa credeti ??? cum naibii sa mergi pe bicla, fara sa ?? stai pe fier direct !!!???
*
Am de multi ani microbul, de cand eram in liceu si faceam valea Buzaului si a Ramnicului cu 2 prieteni in fiecare weekend (cam 100 Km), vai , dealuri , aer curat. Pe atunci mergeam cu semicursiera fosta a lui tata (model 1988), romaneasca cu 4 viteze, ghidon intors.
O aranjasem , o vopsisem, ii luasem o roata spate noua si era buna.
*
Apoi in '98 mi-am luat un SUPER OK Bike (1.050.000 lei am dat pe ea atunci), pe care o am si acum..dar e f.f.f grea cam 20-25 Kg (are un cadru din fier grosoloan, nu stiu de ce l-au facut asa chiezii), si impingi la ea de-ti iese sufletul si nici pinioanele si foile nu sunt grozave...
*
Acum cursiera asta cu 2 foi, 7 pinioane, fara portbagaj, fara faruri, fara nimic. Are 9 Kg.
Partea proasta e ca nu prea ai pe unde sa mergi prin Buc... pistele sunt rare, iar pe carosabil te injura mitocanul cu burta cat China, fara respect de la volanu' rablei SH din Germania model 1998... si, asa cum zicea cineva, la fiecare bordura te dai jos... ;)
E f.f.f utila, cand ramai fara permis !!! ::P ::P am mers de ex. de la Dristor pana la ai mei in zona Averescu-1Mai (sect.1) cam 45 minute, mers lejer, pe trotoare, pe carosabil, etc..

Imagine
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

chainsaw scrie:Avem asa ceva pe aici? Daca da, cand dam o tura? :mrgreen:

...desi in weekendu' asta o sa ma duc pana in alexandria by bike :D)
..ai fost ? cum ai mers ? cat ai facut ?
ai avut si vreme misto..super !!

Mi-e dor de vremurile cand bateam distante mari cu bicla.... :)
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

n-am mai fost din pacate ... am ramas in buc cu diverse trebi. misto si cursiera ta, totusi recomand achizitionarea urgenta a unui stop reflectorizant MACAR, nici eu n-am asa ceva, n-am avut probleme pana acum, INSA, din masina e foarte aiurea sa-l vezi noaptea pe unu pe bicicleta fara niciun fel de semnalizare.

vedeti ca daca nu stati bine pe cursiera, si varfu' seii apasa pe perineu, obtureaza in timp circulatia sangelui pe-acolo, si nu veti mai putea fi...fericiti (serios). :mrgreen:

Mesaj de B25BUY »

am un ochi de pisica in fata si unu' in spate...alb si respectiv rosu...;)
da. tre sa stai bine in sa...sau o sa mai moale !! :)
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

chainsaw scrie:n-am mai fost din pacate ... am ramas in buc cu diverse trebi. misto si cursiera ta, totusi recomand achizitionarea urgenta a unui stop reflectorizant MACAR, nici eu n-am asa ceva, n-am avut probleme pana acum, INSA, din masina e foarte aiurea sa-l vezi noaptea pe unu pe bicicleta fara niciun fel de semnalizare.

vedeti ca daca nu stati bine pe cursiera, si varfu' seii apasa pe perineu, obtureaza in timp circulatia sangelui pe-acolo, si nu veti mai putea fi...fericiti (serios). :mrgreen:
exista tricouri speciale cu buzunare in spate care au si banda reflectorizanta!
saua trebuie pozitionata perfect orizontal. in felul asta nu e nicio problema la perineu. incercati si o sa imi dati dreptate. iar inaltimea seii trebuie pusa exact acolo unde lungimea piciorului cu pedala jos formeaza un unghi de 160 de grade.
cadrul trebuie ales in functie de inaltimea fiecaruia, iar daca il alegeti si de carbon se obtine orgasmul maxim la pedalare: efort minim/km parcurs! un cadru de carbon sau macar furca iti reduce vibratiile mai dihai decat amortizoarele chinezesti de pe MB.
usor pe curbe si vant din spate va urez!
DS3 1,6HDi 92CP
bedexe
Numar Inmatriculare: BDX

Mesaj de bedexe »

mi-s si eu cu bicicleta si salut respectuos toti biciclistii de pe aici.

Am avut un Altrix luat de pe str Coltei cu vreo 5 mil. Destul de ok prin oras, dar a disparut in neantul orasului... #-o

Acum am una SH ca sa nu atraga ochii luata de pe langa Baba Novac (Unitatii). E ok, dar am o problema cu saua pe care trebuie sa o rezolv. Sau poate rezolv de tot cu o alta bicla :P.

Traseul cel mai adesea facut Dristor Aurel Vlaicu plus IOR cand era voie.

Inscris in http://www.batesaua.ro" onclick="window.open(this.href);return false;

Recomandare: nu plecati la drum de seara fara lumini la bicicleta si pe fata si pe spate.
In rest, multa atentie si drum lejer.
Think....use your mind.
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

stiti pe unde as putea gasi o pompa de cursiera ?? e cu un stutz subtire...nu merge cu pompa clasica...;)
bedexe
Numar Inmatriculare: BDX

Mesaj de bedexe »

B25BUY scrie:stiti pe unde as putea gasi o pompa de cursiera ?? e cu un stutz subtire...nu merge cu pompa clasica...;)
stiu vreo cateva magazine, nu stiu sigur daca au exact pentru cursiera:
- pe str Coltei (langa spitalul cu acelasi nume)
- http://www.bikexpert.ro/catalog/contact_us.php" onclick="window.open(this.href);return false; (Mosilor si Pantelimon)
- http://www.dkbike.tk/" onclick="window.open(this.href);return false; Crangasi (desi situl arata dubios, am auzit numai de bine despre ei, mai ales pe post-vanzare)
- http://www.hypersport.ro/" onclick="window.open(this.href);return false; (Cotroceni)
Think....use your mind.
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

se intreba cineva pe aici ce poti face cu o bicla fara sa ... look at that : :cyclopsani: :twisted: :headbang: activati si sunetul
pentru impatimitii de biking : :twisted:
http://www.flixxy.com/inspired-bicycles.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”