leduri+xenoane.va place?

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
bebe2_8

leduri+xenoane.va place?

Mesaj de bebe2_8 »

am stat foarte mult si m-am gandit ce se poate face la un c4 coupe sa iasa in evidenta si sa nu fie tiganesc si uitati ce solutie am gasit:
Imagine Imagine

Imagine Imagine
o sa revin cu poze facute pe zi si urmeaza niste lumini frumoase si pe dedesubt!!
Ultima oară modificat Sâm Noi 29, 2008 12:34 pm de către Dan pasare, modificat 1 dată în total.
Motiv: Rearanjare fotografii
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Re: leduri+xenoane.va place?

Mesaj de DMX »

personal nu`mi place , dar daca tie iti place asta e cel mai important .

P.S : ultima poza m-a orbit , ma intreb cum e sa vin din sens opus si sa te intalnesc pe tine .... cred ca intru in primul sant :glasses
candymann

Mesaj de candymann »

DMX scrie:P.S : ultima poza m-a orbit , ma intreb cum e sa vin din sens opus si sa te intalnesc pe tine .... cred ca intru in primul sant :glasses
eu cred ca i-ash baga faza lunga in mecla. nu suport idiotzii care circula cu farurile de ceatza aprinse chiar dc nu e ceatza.
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

De ce dracu nu se aplica in Romania legea in ceea ce priveste folositea becurilor de ceata ? Eu merg destul de mult noaptea ca e mai liber si cam 35 - 40 % din masinile echipate cu proiectoare, le folosesc permanent. Sa nu mai zic ca si ziua se merge la greu cu proiectoarele.

In trecut au fost cateva campanii de amendare a acestui comportament, mai ales in orase. A tinut un sezon. Oi fi eu ramas in urma si s-a scos cumva paragraful respectiv odata cu intrarea ultimului "nou" cod rutier acum un an - un an si ceva ?

In alte tari reglementarea in ceea ce priveste folosirea altor lumini decat cele cu care vine masina si chiar si a farurilor de ceata, sunt extrem de exigente ... cum se poate asa ceva ?
C4 1.6i 16V Berlina
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

vlade, acum iti spun eu o chestie: nici mie nu imi place sa ma orbeasca unul si altul cu proiectoarele puse aiurea, insa sunt momente in care le aprind si eu pentru ca drumul e prost, e bezna totala si garda mea e la 10 cm de sol. Si in alte tari sunt lasati in pace cei care isi pun diferite lumini, insa cu conditia sa nu deranjeze, si asta se verifica foarte usor pentru ca intensitatea luminoasa se masoara la o adik
Acum revenind ontopic: bebe2_8, tu ai in primul rand masina stock, sincer luminile sunt cam ultimele chestii la care umblii si asta dupa ce ai terminat exteriorul,cel putin asta e parerea mea. Apoi mie mi se pare ca vine tirul de pe contrasens daca te-as vedea, nu exista o linie anume pe care ai creat-o si cu banii de pe leduri era mai simplu sa iti pui un undercar light care insa ti se vedea complet aiurea pentru ca nu ti-ai pus spoilere fata/spate si nici praguri ca sa le maschezi si sa se vada strict lumina.
Iti puteai pune de ex ceva in interior insa nu OZN fratele nostru.
Evident fiecare cu gustul lui, poate daca am vedea masina live ar fi altceva.
PS. tu ai farurile stock cu bec xenon aftermarket?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Parerea mea e ca sunt prea multe leduri. Poate daca puneai doar jos in bara....hmmm, mai era cum era,dar asa, sincer nu prea imi place.
Distanta de la frumos si elegant, la tiganesc si de prost gust e foarte mica, asa ca trebuie sa fim f atenti cum si ce punem pe masina.
Dar daca proprietarului place, parerile celorlalti sunt doar un fapt divers. :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

parerea mea e ca singurele becuri ce ar fi trebuit schimbate sunt cele de pozitie, care merg f bine cu led ptr ca dau tot o lumina alba....in paralel cu xenonul pus.. :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

sincer mi se pare mult prea multe luminite ... cred ca s-ar merita daca ai putea introduce o bagheta cu leduri in locul pozitiei ...
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

e si o vorba...ce-i mult strica...mai scoate din ledurile alea..macar cele din capota..
ardei
Numar Inmatriculare: B 84 BSR

Mesaj de ardei »

Daca ii mai pui niste globuri pe la oglinzi si niste beteala.... :santa: Acum lasand gluma la o parte ( sper ca nu te-ai suparat), sunt un pic cam multe lumini, care ar putea fi deranjante pentru ceilalti participanti la trafic ( eu am xenon de 8000 k si e un pic cam deranjant, insa incerc sa orientez faru incat sa nu ii bat omului in oglinzi si sa nu mai vada nimic). Poate ceva mai original din partea ta i-ar sta mai bine, pentru ca led-urile ( pozitii cat si proiectoare) sunt totusi un produs Audi.
Personal, sunt adeptul modificariilor cu bun gust....
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

imi aduce aminte de reclama aia la Coca Cola de Craciun .... cu tirurile pline de beculete ..... :) niste betea si niste globuri ... :applause

P.S gusturile nu se discuta , cum am mai spus daca tie iti place ...asta e cel mai important
bebe2_8

Mesaj de bebe2_8 »

in realitate arata mult mai bine ledurile,dar in poze intradevar par prea luminoase,dar nu sunt deloc asa.o sa fac niste foto si pe zi poatre o sa se vada mai bine.
acuma urmeaza sa desfac farul si sa schimb pozitia tot cu leduri si atunci binenteles ca o sa le scot pe cele de pe mijloc,ca nu o sa mai arate bine
in privinta proiectoarelor sa stiti ca nu deranjeaza deloc daca sunt reglate corespunzator,caci nu le aprinzi ca sa te uiti prin copaci cu ele,dar in schimb la drumurile noastre sunt foarte folositoare
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Nu trebuie sa mai faci alte poze, astea pe care le-ai pus sunt edificatoate: prea multe lumini..
Daca pui ledurie in far, pe pozitie, va arata foarte bine. Ai mare grija cum se lucreaza la far, e o treaba destul de complicata.
In privinta proiectoarelor.....raman la parerea mea, sunt pt ceata, nu pt altceva.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ehh.. ptr pozitii exista niste leduri puse pe un cilindru (si au forma unui bec doar ca sunt mai lungi ) si care inlocuiesc becul normal
nu stiu daca intra pe un c4 , ptr ca la xara picassoul sotiei nu a intrat.... asa ca le-am pus pe atv :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

de unde ai luat ledurile pentru pozitii?
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”