De ce dracu nu se aplica in Romania legea in ceea ce priveste folositea becurilor de ceata ? Eu merg destul de mult noaptea ca e mai liber si cam 35 - 40 % din masinile echipate cu proiectoare, le folosesc permanent. Sa nu mai zic ca si ziua se merge la greu cu proiectoarele.
In trecut au fost cateva campanii de amendare a acestui comportament, mai ales in orase. A tinut un sezon. Oi fi eu ramas in urma si s-a scos cumva paragraful respectiv odata cu intrarea ultimului "nou" cod rutier acum un an - un an si ceva ?
In alte tari reglementarea in ceea ce priveste folosirea altor lumini decat cele cu care vine masina si chiar si a farurilor de ceata, sunt extrem de exigente ... cum se poate asa ceva ?
vlade, acum iti spun eu o chestie: nici mie nu imi place sa ma orbeasca unul si altul cu proiectoarele puse aiurea, insa sunt momente in care le aprind si eu pentru ca drumul e prost, e bezna totala si garda mea e la 10 cm de sol. Si in alte tari sunt lasati in pace cei care isi pun diferite lumini, insa cu conditia sa nu deranjeze, si asta se verifica foarte usor pentru ca intensitatea luminoasa se masoara la o adik
Acum revenind ontopic: bebe2_8, tu ai in primul rand masina stock, sincer luminile sunt cam ultimele chestii la care umblii si asta dupa ce ai terminat exteriorul,cel putin asta e parerea mea. Apoi mie mi se pare ca vine tirul de pe contrasens daca te-as vedea, nu exista o linie anume pe care ai creat-o si cu banii de pe leduri era mai simplu sa iti pui un undercar light care insa ti se vedea complet aiurea pentru ca nu ti-ai pus spoilere fata/spate si nici praguri ca sa le maschezi si sa se vada strict lumina.
Iti puteai pune de ex ceva in interior insa nu OZN fratele nostru.
Evident fiecare cu gustul lui, poate daca am vedea masina live ar fi altceva.
PS. tu ai farurile stock cu bec xenon aftermarket?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Parerea mea e ca sunt prea multe leduri. Poate daca puneai doar jos in bara....hmmm, mai era cum era,dar asa, sincer nu prea imi place.
Distanta de la frumos si elegant, la tiganesc si de prost gust e foarte mica, asa ca trebuie sa fim f atenti cum si ce punem pe masina.
Dar daca proprietarului place, parerile celorlalti sunt doar un fapt divers.
parerea mea e ca singurele becuri ce ar fi trebuit schimbate sunt cele de pozitie, care merg f bine cu led ptr ca dau tot o lumina alba....in paralel cu xenonul pus..
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
Daca ii mai pui niste globuri pe la oglinzi si niste beteala.... Acum lasand gluma la o parte ( sper ca nu te-ai suparat), sunt un pic cam multe lumini, care ar putea fi deranjante pentru ceilalti participanti la trafic ( eu am xenon de 8000 k si e un pic cam deranjant, insa incerc sa orientez faru incat sa nu ii bat omului in oglinzi si sa nu mai vada nimic). Poate ceva mai original din partea ta i-ar sta mai bine, pentru ca led-urile ( pozitii cat si proiectoare) sunt totusi un produs Audi.
Personal, sunt adeptul modificariilor cu bun gust....
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
in realitate arata mult mai bine ledurile,dar in poze intradevar par prea luminoase,dar nu sunt deloc asa.o sa fac niste foto si pe zi poatre o sa se vada mai bine.
acuma urmeaza sa desfac farul si sa schimb pozitia tot cu leduri si atunci binenteles ca o sa le scot pe cele de pe mijloc,ca nu o sa mai arate bine
in privinta proiectoarelor sa stiti ca nu deranjeaza deloc daca sunt reglate corespunzator,caci nu le aprinzi ca sa te uiti prin copaci cu ele,dar in schimb la drumurile noastre sunt foarte folositoare
Nu trebuie sa mai faci alte poze, astea pe care le-ai pus sunt edificatoate: prea multe lumini..
Daca pui ledurie in far, pe pozitie, va arata foarte bine. Ai mare grija cum se lucreaza la far, e o treaba destul de complicata.
In privinta proiectoarelor.....raman la parerea mea, sunt pt ceata, nu pt altceva.
ehh.. ptr pozitii exista niste leduri puse pe un cilindru (si au forma unui bec doar ca sunt mai lungi ) si care inlocuiesc becul normal
nu stiu daca intra pe un c4 , ptr ca la xara picassoul sotiei nu a intrat.... asa ca le-am pus pe atv
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)