Cat costa diverse...reparatii

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
dimabogdan

Cat costa diverse...reparatii

Mesaj de dimabogdan »

Dupa cum stiti, acum ceva timp un nene "de bine" s-a gandit ca nu are rost sa franeze normal ( sa-si uzeze placutele aiurea) si a ajuns la concluzia( pripita de altfel) ca mai bine se opreste in mine:
Si iata un deviz de lucrare, care pe mine m-a lasat fara respiratie:

Imagine
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Re: Cat costa diverse...reparatii

Mesaj de Bogdan98 »

Asta fiind la cine? Dupa cum arata, e la service Maybach, Ferrari, Mertz
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Nu e de mirare.Taica-miu a facut reparatii la magar de 5300 ron in care intra si o revizie...Pai numai toba aia intermediara a costat vre-o 2300ron...si calitatea fata de cea originala, ma scuzati dar cred ca a fost facuta la cineva in curte.Pe langa astea mai trebuie si un radiator nou si o bucsa de pe la motor care si aia e vre-o 600 ron.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

chiar nu mi se par preturi exagerate. ia vezi bogdane ia ia devizul si arata`l la baietii de la tine or sa zica ca ei n`ar repara doar ptr banii aia. asa se intampla cand se face devizul ptr o societate de asigurari, se detaliaza pana la ultimul rahatel si chiar lipsesc multe rahatele de pe factura asta pe care le -am vazut la altii. :mrgreen: totul e bine atata timp cat societatea de asigurari zice OK
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Din pacate, la ai mei nu cred ca s-ar face asa ceva. Nu avem (momentan) tinichigerie, vopsitorie. Probabil dupa ce ne vom muta din locul actual (cam in 2 ani ar trebui sa fim in alta parte), vom avea cam de toate. Pana atunci ...

Aaa ... da, daca e sa plateasca firma de asigurari, da ... dar imagineaza-ti ce-ar fi sa o faci pe banutzu tau :(
alexpi01

Mesaj de alexpi01 »

Numai doua piese fac peste 40 mil. (panou spate si bara protectie). Deci nu manopera incarca. E drept ca si unele operatiuni au o manoera ilara. In rest...
Nu prea vad ce ar putea sa protesteze asigurarea.
Maine tre' sa-mi ridc Sedanul si ezitam daca sa fac CASCO sau nu. ACUM NU MAI EZIT! :shock:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

deci pe factura asta doar vopsirea unui element a fost 150 ron. la Bucuresti nu se poate fara 500 Ron!!! e o intelegere tacita intre serviceuri. probabil ei au cumparat elementele de caroserie pe cod original de la cei de la Autototal...d-aia preturi mari. dar sincer atat mi se pare mult.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Bre...am facut masina la Alpha Motors aka filiala ATS in Cta.
Dar ce ma surprinde este faptul ca am gasit preturi la bara spate de exemplu cuprinse intre 8 si 10 milioane, nicidecum 20 ca la Citroen Romania.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Citroen Romania nu stiu daca livreaza piese. ATS-ul in schimb, da... si ATS are adaos mare, de prim-ministru, ca altfel nu ii merge bicicleta lu Slabiceanu.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

clar Citroen Romania nu livreaza si piese. Autototal aduce pe cod de original dar am o vaga impresie ca si ei cumpara piesele de la un dealer citroen si nu , nu e cel la care va ganditi voi :D
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Asa, pe cod original putem sa aducem si noi, iti dai seama :).. Numai ca de data asta, avem mai multe variante de a lua piesele. Inclusiv de la ai lu Slabi ... :P
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

@DimaBogdan
vezi ma B , daca o loveai din fata .. era mai ieftin !
un spoiler si o sigla .. scapai ieftin
asa tot spatele busit si indopat

numai 2000 de euro ... acu sa te vaz la Casco. Ai luat talonu de la Alpha ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
acondrea
Halatu' cat e halatu'.

Mesaj de acondrea »

Devizul asta ar trebui pus undeva pe prima pagina sa il vada toti capcaunii care sustin ca este inutil sa-ti faci CASCO.
Sa te fereasca sfatu' sa n-ai CASCO si sa te loveasca vre-un imbecil din asta, ca om te-a facut.
Din RCA nu stiu cum draq o scoti la capat, mai ales daca respectivul are RCA la Ardaf sau mai stiu eu ce obscuri.
C4 cupe 1.6i VTR 110CP noir obsidien
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Nope.Si la cum merg lucrurile , cred ca-l iau de Craciun...Oricum, cat de curand o voi vinde, asa ca nu-mi mai pasa...
RCA-ul era la Omniasig, dar si astia trag de bani ca de ciunga...
Si da, este foarte bine sa ai Casco, cat timp ai masina de 2-3 ani MAXIM.Dupa...incep sicanele, reevaluari de pret si cand aceasta reparatie va costa 2000 de euro la o masina veche de 5 ani, cei de la asigurare vor plati undeva la 1000-1500.( treburi cu cat este evaluata masina la vremea respectiva si alte prostii)
COncluzia de bun simt este de fapt urmatoarea: masina sa aiba TOT TIMPUL Casco( just in case) iar dupa 3-4( MAXIM) ani sa fie maritata.De ce credeti ca fac asa aia de afara?Same reason...
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

Bogdane
..da parca ziceai ca repari masina pe asigurarea aluia care te a lovit?
si ai si dreptate CASCO e bun la toate
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”