C4 Tehno Evolution

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Letto

C4 Tehno Evolution

Mesaj de Letto »

am dat si eu avansul la c4. e un 1.6hdi din oferta techno evolution. acum tre' sa astept doua saptamani...offff. i-am spus dealerului ca i-as ramane recunoscator daca mi-l aduce mai repede. mi-a spus pe un ton confidential ca o sa vada ce poate face. asta sa insemne ca vrea spaga cumva? :)
C4, 1.6HDi, negru, coupe
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

2 saptamini?! Unii au stat si 4 luni, 2 saptamini mi se pare excelent :) Nu cred ca se merita sa-i dai spaga.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
herete

Mesaj de herete »

esti norocos cu alea 2 saptamani. bafta si asteptam poze !
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
Letto

Mesaj de Letto »

he, pai masina am rezervat-o de cand era la curtici. am platit 30 mil rezervarea! acum or sa mi-i returneze, evident! oricum ar fi, abia astept :)
mi se pare mult 2 sapr pt ca au mai durat vreo 2 actele de leasing si alte cele.
C4, 1.6HDi, negru, coupe
Letto

Mesaj de Letto »

nero scrie:Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
bai nene, 2 luni cee'd??? e o comanda mai speciala sau asa se sta normal la masina asta?
oricum, ceed a devenit "isterie nationala", am vazut o groaza pe strazi. e noul renault clio!
2 luni la o asa masina e enorm. am un prieten care si-a rezervat ieri un cls si ii vine la sfarsitul lui mai. e totusi cls, nu cee'd!
C4, 1.6HDi, negru, coupe
Letto

Mesaj de Letto »

herete scrie:esti norocos cu alea 2 saptamani. bafta si asteptam poze !
multumesc! ca sa dormi linistit pana la poze iti pot spune ca e neagra :)
C4, 1.6HDi, negru, coupe
herete

Mesaj de herete »

Letto scrie:
sa inteleg c-o s-o speli des si-o sa ai grija de ea :)
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
Letto

Mesaj de Letto »

herete scrie:
Letto scrie:
sa inteleg c-o s-o speli des si-o sa ai grija de ea :)
:) asta e. eu as fi oscilat si spre un gris bleu. nu mai stiu exact cum ii zice. oricum, e un gris care bate spre bleu. dar dupa sondaje printre prieteni si iuubita :) am ramas la negru. desi am mai avut neagra si stiu ce bataie de cap e
C4, 1.6HDi, negru, coupe
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

bine ai venit si sa ai parte de ea. raspunsul l`ai aflat e pe stoc undeva in vama.Acum da`i si tu de inteles aluia ca o sa`i acorzi o "atentie " si daca ti`o aduce sensibil mai repede de 2 sapt sari la cap parerea mea
candymann

Mesaj de candymann »

din momentul intrarii banilor in contul dealerului se poate face comanda la mashina. se face plata la Citroen Romania shi de acolo se face cererea de incarcare la transportator. in max 2 saptamani mashina trebuie sa fie la dealer in curte si asta fara nici o atentie!
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Letto scrie:
nero scrie:Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
bai nene, 2 luni cee'd??? e o comanda mai speciala sau asa se sta normal la masina asta?
oricum, ceed a devenit "isterie nationala", am vazut o groaza pe strazi. e noul renault clio!
2 luni la o asa masina e enorm. am un prieten care si-a rezervat ieri un cls si ii vine la sfarsitul lui mai. e totusi cls, nu cee'd!
Cee'd e o masina foarte buna pentru banii ei, plus masina anului in Romania. Si cum dealerii Kia nu erau prea dezvoltati prin coltul asta de lume si nu isi permit sa tina stocuri, e normal sa nu faca fata. Practic livrarea se face la 75-90 de zile de la centralizarea comenzii, iar comenzile se centralizeaza o data pe luna. Deci daca ai ghinion, poti astepta 4 luni pana vine masina.

BTW, daca erai convins ca rezolvi cu leasing-ul, puteai sa dai comanda inainte sa ti se aprobe dosarul.

@mihaysmen, poti sa dai ce spaga vrei, nu o sa trimita un transport de masini special pentru tine. Pe langa asta, mi se pare total aberant sa ai tendinta sa dai spaga pentru orice prostie. 2 saptamani e un termen foarte rezonabil pentru livrarea unei masini.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Letto

Mesaj de Letto »

nero scrie:
Letto scrie:
Cee'd e o masina foarte buna pentru banii ei, plus masina anului in Romania. Si cum dealerii Kia nu erau prea dezvoltati prin coltul asta de lume si nu isi permit sa tina stocuri, e normal sa nu faca fata. Practic livrarea se face la 75-90 de zile de la centralizarea comenzii, iar comenzile se centralizeaza o data pe luna. Deci daca ai ghinion, poti astepta 4 luni pana vine masina.

BTW, daca erai convins ca rezolvi cu leasing-ul, puteai sa dai comanda inainte sa ti se aprobe dosarul.

@mihaysmen, poti sa dai ce spaga vrei, nu o sa trimita un transport de masini special pentru tine. Pe langa asta, mi se pare total aberant sa ai tendinta sa dai spaga pentru orice prostie. 2 saptamani e un termen foarte rezonabil pentru livrarea unei masini.
stai linistit ca nu am tendinta de a da spaga. doar ca personal 2 sapt mi se par mult. ascultandu-va pe voi inteleg ca e un termen rezonabil. nu i-as fi dat spaga aluia doar pt ca exista. doar daca mi-ar fi adus masina in 2 zile :)
oricum asta cu spaga a fost mai mult o gluma ;)
C4, 1.6HDi, negru, coupe
candymann

Mesaj de candymann »

eu am spus MAX 2 sapt! poate sa vina in 5-7-10 zile! depinde de transportator. k ala nu va trimite ditamai tirul numai cu mashina ta.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

iti vine mai devreme...ai sa vazi.
sa o stapanesti sanatos..si bine ai venit
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”