C4 Tehno Evolution
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Letto
C4 Tehno Evolution
am dat si eu avansul la c4. e un 1.6hdi din oferta techno evolution. acum tre' sa astept doua saptamani...offff. i-am spus dealerului ca i-as ramane recunoscator daca mi-l aduce mai repede. mi-a spus pe un ton confidential ca o sa vada ce poate face. asta sa insemne ca vrea spaga cumva? 
C4, 1.6HDi, negru, coupe
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
2 saptamini?! Unii au stat si 4 luni, 2 saptamini mi se pare excelent
Nu cred ca se merita sa-i dai spaga.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat
Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Letto
- Letto
bai nene, 2 luni cee'd??? e o comanda mai speciala sau asa se sta normal la masina asta?nero scrie:Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
oricum, ceed a devenit "isterie nationala", am vazut o groaza pe strazi. e noul renault clio!
2 luni la o asa masina e enorm. am un prieten care si-a rezervat ieri un cls si ii vine la sfarsitul lui mai. e totusi cls, nu cee'd!
C4, 1.6HDi, negru, coupe
-
herete
- Letto
herete scrie:sa inteleg c-o s-o speli des si-o sa ai grija de eaLetto scrie:multumesc! ca sa dormi linistit pana la poze iti pot spune ca e neagraherete scrie:esti norocos cu alea 2 saptamani. bafta si asteptam poze !
C4, 1.6HDi, negru, coupe
- Mihay
- Supermoderator
-
candymann
-
nero
- Robotizat
Cee'd e o masina foarte buna pentru banii ei, plus masina anului in Romania. Si cum dealerii Kia nu erau prea dezvoltati prin coltul asta de lume si nu isi permit sa tina stocuri, e normal sa nu faca fata. Practic livrarea se face la 75-90 de zile de la centralizarea comenzii, iar comenzile se centralizeaza o data pe luna. Deci daca ai ghinion, poti astepta 4 luni pana vine masina.Letto scrie:bai nene, 2 luni cee'd??? e o comanda mai speciala sau asa se sta normal la masina asta?nero scrie:Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
oricum, ceed a devenit "isterie nationala", am vazut o groaza pe strazi. e noul renault clio!
2 luni la o asa masina e enorm. am un prieten care si-a rezervat ieri un cls si ii vine la sfarsitul lui mai. e totusi cls, nu cee'd!
BTW, daca erai convins ca rezolvi cu leasing-ul, puteai sa dai comanda inainte sa ti se aprobe dosarul.
@mihaysmen, poti sa dai ce spaga vrei, nu o sa trimita un transport de masini special pentru tine. Pe langa asta, mi se pare total aberant sa ai tendinta sa dai spaga pentru orice prostie. 2 saptamani e un termen foarte rezonabil pentru livrarea unei masini.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- Letto
stai linistit ca nu am tendinta de a da spaga. doar ca personal 2 sapt mi se par mult. ascultandu-va pe voi inteleg ca e un termen rezonabil. nu i-as fi dat spaga aluia doar pt ca exista. doar daca mi-ar fi adus masina in 2 zilenero scrie:Cee'd e o masina foarte buna pentru banii ei, plus masina anului in Romania. Si cum dealerii Kia nu erau prea dezvoltati prin coltul asta de lume si nu isi permit sa tina stocuri, e normal sa nu faca fata. Practic livrarea se face la 75-90 de zile de la centralizarea comenzii, iar comenzile se centralizeaza o data pe luna. Deci daca ai ghinion, poti astepta 4 luni pana vine masina.Letto scrie:bai nene, 2 luni cee'd??? e o comanda mai speciala sau asa se sta normal la masina asta?nero scrie:Nu cred ca se pune problema de spaga, masinile le au in vama si dureaza ceva pana le aduc si fac toate actele. Asa mi-au zis si mie si masina a venit in 10 zile. Oricum, multi si-ar dori termen de livrare 2 saptamani. Am un prieten care deja asteapta de 2 luni un Kia Cee'd, si mai are de asteptat.
BTW, daca erai convins ca rezolvi cu leasing-ul, puteai sa dai comanda inainte sa ti se aprobe dosarul.
@mihaysmen, poti sa dai ce spaga vrei, nu o sa trimita un transport de masini special pentru tine. Pe langa asta, mi se pare total aberant sa ai tendinta sa dai spaga pentru orice prostie. 2 saptamani e un termen foarte rezonabil pentru livrarea unei masini.
oricum asta cu spaga a fost mai mult o gluma
C4, 1.6HDi, negru, coupe
-
candymann
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC