Eu cu cine votez [ Bucuresti] <Turul 2>
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
nu am fost la vot si nici nu merg. De ce? Pentru ca nu am pe cine sa votez. Nu avem candidat la primarie, asta e problema.
Capitala este ultimul jeg, mai bine arata un catun uitat de lume din orice tara europeana.
Spuneti ca nu sunt gropi? Ultima oara cand m-am intors Romania eram prea obisnuit cu sesele adevarate si am crezut ca raman fara masina. Praf? Pai spalam masina doar sa merg pe la spalatorie ca era prea ieftina sa nu arate masina beton zilnic. In bucuresti dupa ce o spal la o ora e la fel.
si problemele nu se opresc aici.
Asa ca spun pas
Capitala este ultimul jeg, mai bine arata un catun uitat de lume din orice tara europeana.
Spuneti ca nu sunt gropi? Ultima oara cand m-am intors Romania eram prea obisnuit cu sesele adevarate si am crezut ca raman fara masina. Praf? Pai spalam masina doar sa merg pe la spalatorie ca era prea ieftina sa nu arate masina beton zilnic. In bucuresti dupa ce o spal la o ora e la fel.
Asa ca spun pas
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
da mai si noi avem cu cine vota !????silvius scrie:nu am fost la vot si nici nu merg. De ce? Pentru ca nu am pe cine sa votez. Nu avem candidat la primarie, asta e problema.
Asa ca spun pas
nu avem dar facem ca romanii in 44 alegem dintre doua rele pe cea mai putin rea !
totusi du-te si voteaza .. macar un vot anulat sa fie ... decat sa voteze altii pe forumlarul tau si tu sa figurezi ca votant !!!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
-
candymann
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Apropo de praf:
Penultimul job - in spate la springul de pe splai (ptr necunoscatori apreciez ca este fix in mijlocul geografic al bucurestiului) nu puteam sa imi spal masina deloc ptr ca era deajuns sa parchez masina si aveam 1 deget de praf pe ea)
Actualul job - victoriei si parchez pe aviatorilor langa pompieri. Seara cand plec cu masina trebuie sa dau cu apa pe parbriz si sa dau jos cam JUMATATE de CM de noroi format.
Deci...?
Penultimul job - in spate la springul de pe splai (ptr necunoscatori apreciez ca este fix in mijlocul geografic al bucurestiului) nu puteam sa imi spal masina deloc ptr ca era deajuns sa parchez masina si aveam 1 deget de praf pe ea)
Actualul job - victoriei si parchez pe aviatorilor langa pompieri. Seara cand plec cu masina trebuie sa dau cu apa pe parbriz si sa dau jos cam JUMATATE de CM de noroi format.
Deci...?
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Psh ...cine te-a pus s`o iei bleu oriental .... tu esti devina , nu cei care ar trebuii sa imparta amenzii in stanga si in dreapta celor care construiesc si isi cam baga picioarele in ea de protectie ..... aratau acuma cateva saptamani la ProTV cum se lucreaza in Gemania ...udau incontinuu sa nu se ridice prafful , il carau noatea , protejau cladirea cu plase speciale ... absorbante ...
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
.. aha si credeti ca la alte culori tine ...
prafu e praf peste tot ...
ieri am spalat o si azi e .... mai putin rosie !
prafu e praf peste tot ...
ieri am spalat o si azi e .... mai putin rosie !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Bogdan98
- Citroen Fan