Eu cu cine votez [ Bucuresti] <Turul 2>

Discutii despre orice va taie capul

Primar General Bucuresti ??

Blaga
8
36%
Oprescu
14
64%

Voturi totale: 22

DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Eu cu cine votez [ Bucuresti] <Turul 2>

Mesaj de DMX »

Eu cu cine votez fratilor .... Blaga vs Oprescu .... eu m-am cam saturat de toti ...dar cu cine votez daca ma duc pana la urma ???
onacus

Mesaj de onacus »

Niste .... amandoi ;)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

yo nu am votat si nu votez!
ceea ce va recomand la toti!
de ce e batalia asta pe posturile de la primarie? pe terenuri fratilor! e totul bazat pe viitoarele shpagi! pai si cum as putea eu sa-mi dau acordul prin proprie vointa pentru plicul cu bani pe care ar trebui sa-l prezint la viitoarea investitie? sa fim seriosi!
oricum o sa iasa cel mai tare shpagar si noi tot pe strazile neconforme o sa ne plimbam! nu a venit niciunul cu vreo idee de fluidizare de trafic, toti sunt cu restrictii si cu vile la sinaia! haideti pe strada de la arad la pitesti (460km) si vedeti ca acelasi nr de km care se face in mod normal in 3.5h le faci in 10h!
asta e prioritatea ZERO a Romaniei! restul e poveste de adormit copii si de luat shpaga!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Chestia asta cu NU VOTATI, nu prea mi se pare in regula.
Cu toate ca se fac f multe manarii, totusi ar trebui sa ne ducem sa luam NOI o decizie, nu alti.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

eu am votat "liniutzele" !!! am pus pe ele stampila!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu il votez pe Blaga, ca sa nu iasa tampenia aia de om care face autostrada suspendata in 2 ani.. La inceput era simpatic doctorasul, dar mi-am
dat seama ca e atat de PROST incat mi-e frica de el!

Are in cap SF-uri si promisiunile lui mi-aduc aminte de cele 200 de zile ale CDR-ului, care 'au schimbat' fata tarii... Fatza fraierilor! :^o :^o :^o
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Si eu cu Blaga nu pentru ca-l simpatizez dar nu vreau sa-l votez pe Oprescu, mi se pare un prefacut, daca castiga alegerile intra inapoi in PSD !
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Cu Blaga.
Il stiu pe Oprescu, mi-a fost profesor, bleah.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Eu il pun pe Oprescu ....de ce ... ?? buna intrebarea ...asa ... Glaga nu-mi place .... si vreau sa se oftice astia din PD-L ..... oricum pe astia ii votez la generale ...acuma votez impotriva lor , nu e bine sa fie numai ei si la primarie si la guvernare
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

DACA m-as duce la vot, ceea ce NU este cazul, Oprescu. Are omu partile lui proaste, ca oricare, dar in nici un caz nu e idiot ca Blaga. Si ... daca va castiga, garantat NU va reintra in PSD.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cat timp Blaga a fost la noi la minister eu zic ca a facut treaba macar in sesnsul ca-i stia lumea de frica...nu face aia ca te zboara.Oprescu e bun la spital sau ca ministru de sanatate.in toate tarile normale un om e bun la o singura meserie...Blaga in administratie si Oprescu la spital...asta e parerea mea.Oricum cum zic tiganii am o ura personala fata de cei de stanga in frunte cu Ion Ilici( asta e numele adevarat al lui Iliescu) care a tinut romania pe loc ptr 50 de ani.la actualul loc de munca astea sunt chestiile pe care le avem de deslusit lovitura de stat din `89 si restul de dupa orchestrate de maestru` Ilici.imi pare nespus de rau ca nu va pot impartasi aici unele detalii picante despre acele lucruri...doar la vreo intalnire dc va pasioneaza pe vreunul.Oricum Bucurestenii sunt cur sucit rau...vrem asfalt...dar nu pe toate...vrem curatenie dar toti arunca pe geam in spatele blocului si etc etc.Oricum parerea mea este ca si videanu asta a facut cateva lucruri palpabile gen autobuzuri noi,troleibuze, a asfaltat dublu fata de restu...ceva ceva se misca greu dar se misca...acum toti fura dar dc ii mai si schimbati mai dureaaza 2 ani pina isi aranjeaza ploile ca sa poata fura...
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Dati-mi o arma cu luneta si vi-i votez eu pe toti, inclusiv pe aia care au fost in turul 1, si inca vreo 300 din parlament.

La modul serios vorbind acuma, Mihai are dreptate. Pe de alta parte Blaga nu va putea refuza asa usor cererile mafiotilor pezdisti, pe cind oprescu s-ar putea sa poata fi mai greu constrins de anumite chestii (teoretic cel putin). Ca primar tre' sa fie un bun administrator, si pe linga timpeniile facute de-a lungul anilor pe la elias oprescu a demonstrat ca poate fi un bun administrator.
Deci dintre doi potentiali buni administratori... eu as alege raul cel mai mic, care nu stiu care e pentru ca nu-s acolo.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Nu conteaza cu cine votati, conteaza sa votati
Opiniile fiecarui om care se duce sa voteze trebuie respectate. Pot fi criticate, combatute dar obligatoriu respectate.
Opiniile celor ce nu voteaza, nu conteaza. :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

pasare scrie:Opiniile celor ce nu voteaza, nu conteaza. :wink:
True True!!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Deci eu am fost la vot, dar faza cu cine nu voteaza sa tina pliscul mic mi se pare o tampenie.
Explicatie:
1. Din pct meu de vedere in acest moment nu ai pe cine sa votezi, toti sunt niste hoti PD-L, PSD, PNL... (observ un tipar, toate incep cu P).
Mi se pare o tampenie sa mergi pe ideea aleg raul cel mai mic. Intre 2 rele prefer sa nu aleg niciuna. Totusi discutam de viitorul nostru, nu? Cum sa votez ceva ce stiu dinainte ca imi va face rau?
2. Ma duc la vot si nu iese ce aleg eu, nu sunt in aceeasi situatie? Ar trebui sa tin pliscul mic?

Parerea mea: vrei functie administrativa? atunci dai socoteala tuturor contribuabililor, indiferent dc au fost sau nu la vot..

(scuze, poate nu am fost coerent, sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”