Eu cu cine votez [ Bucuresti] <Turul 2>

Discutii despre orice va taie capul

Primar General Bucuresti ??

Blaga
8
36%
Oprescu
14
64%

Voturi totale: 22

silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

nu am fost la vot si nici nu merg. De ce? Pentru ca nu am pe cine sa votez. Nu avem candidat la primarie, asta e problema.
Capitala este ultimul jeg, mai bine arata un catun uitat de lume din orice tara europeana.
Spuneti ca nu sunt gropi? Ultima oara cand m-am intors Romania eram prea obisnuit cu sesele adevarate si am crezut ca raman fara masina. Praf? Pai spalam masina doar sa merg pe la spalatorie ca era prea ieftina sa nu arate masina beton zilnic. In bucuresti dupa ce o spal la o ora e la fel.
si problemele nu se opresc aici.
Asa ca spun pas
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

silvius scrie:nu am fost la vot si nici nu merg. De ce? Pentru ca nu am pe cine sa votez. Nu avem candidat la primarie, asta e problema.
Capitala este ultimul jeg, mai bine arata un catun uitat de lume din orice tara europeana.
Spuneti ca nu sunt gropi? Ultima oara cand m-am intors Romania eram prea obisnuit cu sesele adevarate si am crezut ca raman fara masina. Praf? Pai spalam masina doar sa merg pe la spalatorie ca era prea ieftina sa nu arate masina beton zilnic. In bucuresti dupa ce o spal la o ora e la fel.
si problemele nu se opresc aici.
Asa ca spun pas
da mai si noi avem cu cine vota !????
nu avem dar facem ca romanii in 44 alegem dintre doua rele pe cea mai putin rea !

totusi du-te si voteaza .. macar un vot anulat sa fie ... decat sa voteze altii pe forumlarul tau si tu sa figurezi ca votant !!!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cred ca anul acesta la primaria capitalei au fost cei mai buni candidati de la toate alegerile de pana acum de la Revolutie incoace, fiecare dintre ei avand mai multe bune decat rele. daca ar fii asa la toate judetele ar fii bine
candymann

Mesaj de candymann »

lasa k shi atatia castigatori din primul tur nu tin minte. acum 4-8 ani erau 1-2 prin tara. acum pe linie.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

a inceput sa-i iubeasca lumea :) :D
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
candymann

Mesaj de candymann »

deh. sau sa puna botu' la plobarile electorale!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Apropo de praf:
Penultimul job - in spate la springul de pe splai (ptr necunoscatori apreciez ca este fix in mijlocul geografic al bucurestiului) nu puteam sa imi spal masina deloc ptr ca era deajuns sa parchez masina si aveam 1 deget de praf pe ea)
Actualul job - victoriei si parchez pe aviatorilor langa pompieri. Seara cand plec cu masina trebuie sa dau cu apa pe parbriz si sa dau jos cam JUMATATE de CM de noroi format.

Deci...?
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
candymann

Mesaj de candymann »

nashpa asha!
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Psh ...cine te-a pus s`o iei bleu oriental .... tu esti devina , nu cei care ar trebuii sa imparta amenzii in stanga si in dreapta celor care construiesc si isi cam baga picioarele in ea de protectie ..... aratau acuma cateva saptamani la ProTV cum se lucreaza in Gemania ...udau incontinuu sa nu se ridice prafful , il carau noatea , protejau cladirea cu plase speciale ... absorbante ...
candymann

Mesaj de candymann »

tu spui de germania. pai si ungurii sunt cu muuulte trepte peste noi.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

.. aha si credeti ca la alte culori tine ...
prafu e praf peste tot ...

ieri am spalat o si azi e .... mai putin rosie ! :?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Voi sunteti privilegiati ca aveti culorile alea. Sa vedeti ce fel sta praful pe negru dupa 10 minute dupa ce ies de la spalatorie :evil:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

D-asta iubesc eu gri-ul sobolan :)
candymann

Mesaj de candymann »

@Bogdan98 de cand ii spui tu gri shobolan? :P :D :lol:
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Cam dintotdeauna (martie 2008) :) .... prima oara i-am auzit pe colegii mei cu 'gri sobolan' .. cand le-am zis (ca erau curiosi) ce culoare are masina care trebuia sa imi vina.
N-are nici o legatura cu sobarlanu' tau :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”