Cauciucuri Pirelli P2500 4S

Discutii despre orice legat de masini
george.serik
Marca si model masina: C4 1.6 VTR
Numar Inmatriculare: B154SRK

Re: Cauciucuri Pirelli P2500 4S

Mesaj de george.serik »

dimabogdan scrie:Unde e oferta aia cu 2 seturi jante/caucioc la 2000 de lei NOI, ca ma bag si eu.O anvelopa pe 16, cu o performanta usor sub medie ajunge cel putin 300 de lei.Inmultit cu 12 si adunat cu inca 4 jante la 250 bucata NOI, ajungi la 4600 de lei usor.Second, 4 cauciucuri BUNE nu gasesti la ora actuala sub 150 de lei, garantat.Printr-o cunostinta mi-am luat anul trecut 4 Pirelli Sottozero cu 400 de lei plus 80 transportul de la Drobeta la COnstanta si pe urma 2 Bridgestone turanza ptr. vara.
Salut, m-ai inteles gresit: m-am referit ca merita sa dai 2000 RON pe un set de 4 roti de iarna ca sa ai 2 seturi de roti in total (1 vara, pe care deja in detii + 1 iarna). Eu am luat rotile de iarna (cauciuc+janta) noi anul trecut si am dat ~2000 RON (foarte, foarte aproape de suma asta), iar in primavara am schimbat cauciucurile de vara, care au fost 1500ron (fix!). Ambele preturi conti si echilibrat + montaj.

Este mult mai bine, daca iti permiti, sa ai 2 seturi (1 iarna, 1 vara) si consider ca merita efortul sa ai o luna de rahat pentru acest lucru. De bine de rau, vara poti sa mergi mai atent, dar iarna un cauciuc bun isi face simtita prezenta! Am ramas o singura data blocat iarna trecuta pentru ca am intrat cu roata perpendicular in canalul de gheata (parchez prin garare) si am fost nevoit sa curat putin cu lopata, dar apoi am iesit imediat dupa ce am dat stanga-dreapta de volan. Sper sa nu ai impresia ca am menajat masina iarna trecuta; nu a fost cazul.

Succes! :hi
SOLD
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

oh yeah....!!!!
parca imi vad posturile de anul trecut!
:hi
Si chiar dupa ce am luat un set de roti cu anvelope de iarna cred acelasi lucru: nu as da 2000 de lei pe asa ceva.Prefer pt o luna sa las masina si sa merg cu metroul.Prbl apare insa atun ci cand trebuie sa iesi cu masina din oras la un drum mai lung....cu familia....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Aiurica, nu ai da 2000 pentru un set allseasons sau de iarna?
Ca nu se intelege prea bine :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

De iarna , asta zicea el anii trecuti .
Cat despre cauciucurile all season , daca nu ai de mers pe zapada , polei , mazga ( cum zicea si mituc ) sunt ok . In schimb daca intalnesti o situatie de genul , in care sa fii nevoit sa feresti sau sa franezi brusc , ai sanse mari sa`ti strici sarbatorile ...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Eu, acum vreo 3 ani, pe un Opel Vectra B aveam cauciucuri all season de la Carefour(exact asa se numeau, cu ele echipate am luat masina-Made in Franta), nu am putut sa ies cu masina din parcare, dupa ce ninsese bine, s-a topit apoi seara a inghetat si s-au format urme de la masini/pasi si denivelari mari de gheata. A trebuit sa aduc nisip sa pun sa ies cu masina, in timp ce vecini de ai mei cu cauciucuri de iarna ieseau fara probleme din parcare. Deci, recomand cauciucurile de iarna, nu se stie niciodata cand te prinde o vreme rea, zapada, mai ales daca esti departe de casa.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Pai si de ce generalizezi la toate cauciucurile 4s?
Ok, unele sunt foarte proaste, la fel cum exista si cauciucuri foarte proaste de vara sau iarna.
Nu cred ca made by carrefour e o garantie.
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Nu am generalizat, chiar deloc. Fiecare e liber sa aleaga ce cauciucuri vrea pt masina, dar am spus o "patanie" de a mea. Nu cred ca un all season, orice firma, poate sa scoata o masina din zapada la fel ca unele de iarna. Asta era concluzia. :-P
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Evident, nici nu poti sapa un strat din gradina cu o lopata dintr-aia de dat zapada la fel cum il sapi cu o sapa adevarata. De asta am si adus in discutie conditiile extreme de mai devreme.

Cit despre all season marca carrefour si probabil 10 de ani vechime... nu sint intru totul sigur ca are sens sa comparam cu orice pocnete de pe piata in momentul actual. Mai ales ca discutam despre pneuri all season cu inscriptie M+S sau fulgul minunat, nu orice allseason, iar pneurile de genul asta nu sint chiar atit de incapabile pe zapada cind vine vorba de chestii de genul iesit din parcare sau mers cu 20-30kmph pe gheata/polei sau zapada.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Mi le-am montat azi si sunt foarte multumit de ele, parca am alta masina.
Au costat 1587 lei cu tot cu montaj, la Colina Motors, reprezentanta Ford din Baneasa, dupa podul de la Barbu Vacarescu.
Montajul a fost gratis, altfel e 15 lei/roata.
Nu am nici o jena sa merg prin zapada si gheata proaspat instalata din Bucuresti, la plecarea din parcare am ramas impotmolit cu Energyurile vechi si tocite :D
Au marcajele M+S pe ele.
Pacat ca Michelin nu fac 4seasons, cauciucurile astea mi se par un compromis excelent pentru un posesor de masina mica-medie de putere gen 100 cai si care nu se avanta in conditii extreme si nu face pe viteazul cand nu e cazul (na ca mi-a iesit si rima :D)
Mi se pare extrem de comod sa le folosesti fara sa le schimbi toamna/primavara vreme de 2-3 ani si pe urma iei un set nou.

PS: Sunt made in Romania :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”