Salut, m-ai inteles gresit: m-am referit ca merita sa dai 2000 RON pe un set de 4 roti de iarna ca sa ai 2 seturi de roti in total (1 vara, pe care deja in detii + 1 iarna). Eu am luat rotile de iarna (cauciuc+janta) noi anul trecut si am dat ~2000 RON (foarte, foarte aproape de suma asta), iar in primavara am schimbat cauciucurile de vara, care au fost 1500ron (fix!). Ambele preturi conti si echilibrat + montaj.dimabogdan scrie:Unde e oferta aia cu 2 seturi jante/caucioc la 2000 de lei NOI, ca ma bag si eu.O anvelopa pe 16, cu o performanta usor sub medie ajunge cel putin 300 de lei.Inmultit cu 12 si adunat cu inca 4 jante la 250 bucata NOI, ajungi la 4600 de lei usor.Second, 4 cauciucuri BUNE nu gasesti la ora actuala sub 150 de lei, garantat.Printr-o cunostinta mi-am luat anul trecut 4 Pirelli Sottozero cu 400 de lei plus 80 transportul de la Drobeta la COnstanta si pe urma 2 Bridgestone turanza ptr. vara.
Este mult mai bine, daca iti permiti, sa ai 2 seturi (1 iarna, 1 vara) si consider ca merita efortul sa ai o luna de rahat pentru acest lucru. De bine de rau, vara poti sa mergi mai atent, dar iarna un cauciuc bun isi face simtita prezenta! Am ramas o singura data blocat iarna trecuta pentru ca am intrat cu roata perpendicular in canalul de gheata (parchez prin garare) si am fost nevoit sa curat putin cu lopata, dar apoi am iesit imediat dupa ce am dat stanga-dreapta de volan. Sper sa nu ai impresia ca am menajat masina iarna trecuta; nu a fost cazul.
Succes!