AFU - Aprinderea automata a avariilor la franare brusca
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
In caz de accident se aprind avariile, asa scrie in carte! Probabil ca sarind airbagul, s-au declansat si avariile.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Am vazut topicul respectiv si nu mi se pare ca impactul a fost suficient de grav incat sa implice taierea alimentarii. Corect, au sarit lateralul si cortina de pe partea aia dar masina n-a fost atat de grav avariata (ca in exemplul aceui c4 "explodat") incat sa apara pericolul unui incendiu - motivul existentei sistemului de taiere a alimentarii.sebi scrie:daca o sa citesti si o sa te uiti la poze: viewtopic.php?p=4298#4298 o sati dai seama ca na fost vb doar de o indoire de capota.a fost putin mai grav
Am vazut un crash-test head-on driver-side-to-driver-side intre un Espace 1 si Noul Espace in care prima masina s-a facut zob (sansele soferului de a scapa au fost considerate minime) iar Noul Espace nici macar n-a considerat necesar sa scoata air-bag-urile. A declansat centurile pirotehnice si cam atat (sansele soferului de a scapa au fost considerate undeva la 99%).
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- ecks_radu
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Mi se pare irelevant ca ai piciorul pe acceleratie sau nu inainte de franare. Cred ca totul se refera la viteza de apasare pe pedala de frana
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
ok, la mine s-au aprins
veneam din Bulgaria, cumnata mea era in fata, in fata ei un tir si a bagat semnal dreapta. Eu am inteles ca vrea sa trec eu inainte si am intrat inainte, insa am vazut ca ea a dat drumul la avarii exact cand am intrat in fata ei. Am bagat piciorul in frana, ma rog, am tras sprea dreapta k mai era doar un spatiu mic pana sa se termine refugiul. Eram cu doua roti pe pamant din ala cu praf si cu doua pe sosea, am oprit fara probleme. Cand m-am uitat avariile era aprinse, nu a mai trebuit sa le pun eu.... Oprirea am facut-o de pe la 110-120, nu stiu exact.
veneam din Bulgaria, cumnata mea era in fata, in fata ei un tir si a bagat semnal dreapta. Eu am inteles ca vrea sa trec eu inainte si am intrat inainte, insa am vazut ca ea a dat drumul la avarii exact cand am intrat in fata ei. Am bagat piciorul in frana, ma rog, am tras sprea dreapta k mai era doar un spatiu mic pana sa se termine refugiul. Eram cu doua roti pe pamant din ala cu praf si cu doua pe sosea, am oprit fara probleme. Cand m-am uitat avariile era aprinse, nu a mai trebuit sa le pun eu.... Oprirea am facut-o de pe la 110-120, nu stiu exact.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Bogdan
- Fondator
Mi s-au aprins si mie pt a doua oara cand era sa ma spulbere un putoi de 18 ani, pe mine si pe inca cineva, intr-o intersesctie..
Aveam 90 cam mult ce-i drept pt oras, era 3 noaptea, aveam verde, si trece un incepator cu o dacie obosita pe rosu...
Si offtopic un pic...eu si cu celalalt ne-am dus dupa el, l-am oprit, l-am scos din masina, si am chemat politia... Sunt curios daca data viitoare mai face d-astea
Aveam 90 cam mult ce-i drept pt oras, era 3 noaptea, aveam verde, si trece un incepator cu o dacie obosita pe rosu...
Si offtopic un pic...eu si cu celalalt ne-am dus dupa el, l-am oprit, l-am scos din masina, si am chemat politia... Sunt curios daca data viitoare mai face d-astea

-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
- Bogdan
- Fondator
Bai da-o dracu'!!! Asta n-am mai auzit-o

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ce inseamna plecare in blana? Sa accelerezi in asa hal incit desi motorul e pe rosu de mult tu real sa nu treci de 15Kmph din cauza ca ti s-au lichefiat deja cauciucurile?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu, nu ma tin de asa ceva, insa am mai plecat si eu tare de pe loc si in afara de ledurile rosii de la turometru nu s-a mai aprins nimic 
Odata chiar am dus-o pina i s-a taiat alimentarea, si tot nu a aprins avariile la plecarea de pe loc.
Iar cind intrebam despre plecarea in blana eram chiar serios, pentru ca de la atita lipsa de aderenta e posibil ca cine stie ce senzor sa se sucareasca si sa dea drumul la becuri.
Odata chiar am dus-o pina i s-a taiat alimentarea, si tot nu a aprins avariile la plecarea de pe loc.
Iar cind intrebam despre plecarea in blana eram chiar serios, pentru ca de la atita lipsa de aderenta e posibil ca cine stie ce senzor sa se sucareasca si sa dea drumul la becuri.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)