Ajutati-ma si pe mine sa-mi personalizez masinuta

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Ajutati-ma si pe mine sa-mi personalizez masinuta

Mesaj de muntos »

Salutare la toti!
Consider ca a venit timpul sa ma implic mai mult pe forum dar vroiam s-o fac imediat ce urma sa iau carnetul dar deja trece prea mult timp ( da, am bifat cu succes azi pentru a doua oara un nou insucces la traseu :( )
Asa ca vin sa va cer ajutorul pentru ca sunt super indragostit de masinuta mea ( eu o am de aprox 2 luni, dar cred ca este printre cele mai vechi de pe acest forum, martie 2005) dar nu am nici cea mai mica experinta in acest domeniu.
Dupa ce i-am schimbat jentile, am inegrit-o putin, i-am pus si o monograma acum as vrea sa trec la pasul 2 si as incepe cu spoiler-ele fata si spate.
Mentionez de pe acum ca este berlina :)
M-am uitat in stanga, dreapta pe diverse site-uri si ce mi-a placut este de la Carequipment Belgia si anume un spoiler fata si 2 spoilere spate, unul prezentat pe o berlina si altul pe un coupe. Mie imi place f mult cel de pe coupe dar nu stiu daca se potriveste si pe berlina.Atasez cele 3 poze.
Am nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti cum pot comanda, ce modificari trebuiesc facute, ce trebuie propriu zis sa cumpar (banuiesc ca pe langa spoilere mai trebuiesc si evacuare/evacuari (ele se numesc tips, corect ? ), trebuiesc modificate traseele tevilor, etc...) si unde sa fac montajele.

Mai am 1000 de intrebari dar cred ca deja v-a luat durerea de cap si eventual pe pun pe parcurs :)
Multumesc!
muntos

Mesaj de muntos »

Si pozele despre care vorbeam :

Imagine

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat Mie Mai 09, 2007 3:09 pm de către muntos, modificat de 6 ori în total.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Cu evacuarea, e simplu! Daca vrei doar o toba sport simpla o poti cumpara de oriunde si o poti monta oriunde!
Daca vrei sa faci traseu(dublu, pe mijloc etc), nu te duce oriunde... Eu am tot fost pe la baietii de la Pilot Power Tuning(Borla) si aia chiar stiu ce fac cand vine vorba de trasee!

Fiind vorba de berlina o sa fie cam greu cu kituri complete. Addonurile de la carequipment, mie personal imi plac...

Vezi ca am pus eu poze cu o berlina, care in opinia mea e cea mai frumoasa! Poate mai furi o idee, 2 de acolo!

Oricum, orice i-ai face masinii, las-o si mai jos, pentru ca altfel nu se va lega nimic din ce vrei sa faci...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
muntos

Mesaj de muntos »

Ca sa o las mai jos insemna alte arcuri / suspensii ? De unde, ce recomandari ?
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Sau doar arcuri, sau suspensie completa...
Shadow are deja arcuri montate de la Eibach(3cm fata si 2.5cm spatele), eu astept sa imi vina si mie...
Mai e cineva cu 1.6 benzina care are arcuri de la Proflex parca, sau ceva de genul, si masina e pe burta pe burta :D.
La racing nick au asa ceva!

Ultima poza are kitul de la musketier, care nu are insa corespondent si pentru berlina din ce tin eu minte.
Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

daca colegul nostru a deschi o discutie, ma bag si eu:
stie careva unde imi pot face kitul de spoilere/praguri la comanda asa cum vreau eu? Ma refer la niste baieti care sa stie treaba, nu doar ageamii. Am de facut ceva modificari si trebe sa fie tari
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Depinde ce vrei, cineva care chiar sa se priceapa....dar costa sau cineva care face calitate mediu+ ....mai ieftin.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai cre' ca sunt mai multi interesati pe aici :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
muntos

Mesaj de muntos »

Bogdan scrie:Cu evacuarea, e simplu! Daca vrei doar o toba sport simpla o poti cumpara de oriunde si o poti monta oriunde!
Daca vrei sa faci traseu(dublu, pe mijloc etc), nu te duce oriunde... Eu am tot fost pe la baietii de la Pilot Power Tuning(Borla) si aia chiar stiu ce fac cand vine vorba de trasee!

Fiind vorba de berlina o sa fie cam greu cu kituri complete. Addonurile de la carequipment, mie personal imi plac...

Vezi ca am pus eu poze cu o berlina, care in opinia mea e cea mai frumoasa! Poate mai furi o idee, 2 de acolo!

Oricum, orice i-ai face masinii, las-o si mai jos, pentru ca altfel nu se va lega nimic din ce vrei sa faci...
Legat de evacuare dubla, eu as vrea sa se vada 2 tips-uri dar este neaparata nevoie de refacerea traseelor ? Adica eu vreau 2 tips-uri dar unul dintre ele (pe dreapta) sa fie doar de decor nu si sa evacueze ceva :)
Face sens sau nu se poate asa ceva ?
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Tiganie...parerea mea!
Iarna o sa fie de rahat ;)
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

o sa rada si curcile de tine. crede-ma au fost altii cu ideea asta pusa in practica si sunt penali. s-au facut mare haz de ei peste tot. logan-isti in primul rand. de la faza aia eu tot timpul admir pe cat posibil si pe dedesubt evacuarile dupa stfel de cazuri (chiar la 4tuning day am tras cu ochiu pe sub masini, asa de curiozitate, ca prea multe motoare de 1.4 si 1.6 au evacuari din astea duble, fara rost prea mare. arata frumos da, dar tipul de evacuare centrala e mult mai finut, din nefericire la c4 cu probleme la adaptare :(
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
muntos

Mesaj de muntos »

Am inteles sa traiti :)! De accea sunt folositoare astfel de forumuri ai okazia sa inveti de la altii mai experimentati inainte s-o inveti pe propria piele.
Acum alta intrebare: daca ma decid ca vreau cu evacuare dubla (asta e, imi place la nebunie cum arata, bineinteles ca nu cred ca are vreo valoare dpdv tehnic) trebuie ales un spoiler si apoi facute modificarile pentru trasee sau se pot face si pe spoiler-ul original taind din material ?

P.S. Care este faza cu iarna :) ?
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Daca te hotarasti sa pui evacuare dubla, pai sa te hotarasti din prima ca altfel patesti ca mine..(eu mi-am pus toba si tips, si nu am laut in calcul si o eventuala evacuare dubla, si acum imi trebuie alt plastic in spate ca sa pot decupa asa cum trebuie).
Nu stiu cum e la berlina, dar la coupe se poate scoate evacuare dubla, fara sa iasa vreo tiganie, insa mai trebuie ciocanit putin la locasul ala unde e roata rezerva, mai dispare un plastic de sub masina, si o sa improvizezi prinderea plasticului pe unde ies tevile...

Insa o sa arate bine...:)

Iarna o sa arate ca dracu ca pe o teava scoate fum si pe alta nu!! :lol:
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

pai si ce nu poti sa pui un kit de "pufaire" pe acolo??? sa nu fie singura teava reala??? :lol: :lol: :lol:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Auzi, Matrixule, da daca adaptezi o teava de pexal mai groasa, sa aduci teava aia in alt tips in partea dreapta.. Adica sa faci un fel de con in capatul interior al tipsului din dreapta, sa il izolezi si ... Voila! Oricum, nu ai ce sa strici, ca pexalul rezista si la 90 de grade si principala cale de evacuare va ramane tipsul original din stanga!

Si asa iese abur iarna si din cel din dreapta! ;)

Sa nu radeti de mine, eu am unele improvizatii facute pe masina de va sta mintea in colturi :) .. Si da bine! 8)

Partea nasola la mine e ca am vopsit deja bara si nu mai merge inca o iesire :cry:
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”