Consider ca a venit timpul sa ma implic mai mult pe forum dar vroiam s-o fac imediat ce urma sa iau carnetul dar deja trece prea mult timp ( da, am bifat cu succes azi pentru a doua oara un nou insucces la traseu
Asa ca vin sa va cer ajutorul pentru ca sunt super indragostit de masinuta mea ( eu o am de aprox 2 luni, dar cred ca este printre cele mai vechi de pe acest forum, martie 2005) dar nu am nici cea mai mica experinta in acest domeniu.
Dupa ce i-am schimbat jentile, am inegrit-o putin, i-am pus si o monograma acum as vrea sa trec la pasul 2 si as incepe cu spoiler-ele fata si spate.
Mentionez de pe acum ca este berlina
M-am uitat in stanga, dreapta pe diverse site-uri si ce mi-a placut este de la Carequipment Belgia si anume un spoiler fata si 2 spoilere spate, unul prezentat pe o berlina si altul pe un coupe. Mie imi place f mult cel de pe coupe dar nu stiu daca se potriveste si pe berlina.Atasez cele 3 poze.
Am nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti cum pot comanda, ce modificari trebuiesc facute, ce trebuie propriu zis sa cumpar (banuiesc ca pe langa spoilere mai trebuiesc si evacuare/evacuari (ele se numesc tips, corect ? ), trebuiesc modificate traseele tevilor, etc...) si unde sa fac montajele.
Mai am 1000 de intrebari dar cred ca deja v-a luat durerea de cap si eventual pe pun pe parcurs
Multumesc!