Cu 263 km/ora in Bucuresti pe soseaua Alexandriei

Accidente de toate felurile...
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Re: Cu 263 km/ora in Bucuresti pe soseaua Alexandriei

Mesaj de Motzoi C4 »

silvius scrie:
Mihay scrie:nu dau 2 lei pe ce zic "baietii"
nu intru in amanunte, dar vb despre cazuri reale in care inainte de impact arata una, dupa impact alta
'baietii' depinde de baieti, insa foarte multi dintre prietenii lor au patit-o, ma refer la curse si chestii de genul.
Oricum la peste 130-150 practic nu mai avea ce sa faca nu mai avea unde sa traga nimic in nicio parte.
250km/h inseamna aproape 70 de metri pe secunda, cand sa reactionezi, sa apesi pe frana, sa ocolesti???

Acum ceva, timp pe la Valea Calugareasca a fost un accident teribil cu un Jaguar X-Type infipt intr-un pom la 200.Am vazut din intamplare masina si nu am putut sa imi dau seama ce masina e.3 pasageri morti pe loc, dintre care pasagerul din dreapta decapitat.....
Audi-ul asta arata incredibil de bine, sa se duca repede cei din el sa aprinda nu 1 lumanare- 10, pentru cat noroc au avut.

PS: Am vazut aseara la stiri, ca cica si jandarmul ar fi avut 0,13 alcolemie.... :(
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

BoDo scrie:Ar mai fi ceva de tinut cont,se poate intampla sigur nu stiu daca in cazul dee fata,la viteza f mare inaite de impactul final masina sa loveasca alteceva iar botul masinii sa se ridice,fiind cu piciorul la fund iar rotile de tractiune in aer masina se tureaza f repede,stiu ca pare f stupid dar o stiu de la oameni de specialitate,oricum peste 150 avea sigur,asa s-ar putea explica ca masina arata totusi acceptabil daca se poate spune asa
Din cate stiu eu audi are quattro
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Cit de lunga e linia aia dreapta pe care s-a intimplat accidentul? Nu de alta dar pentru a ajunge la 200Kmph e nevoie cam de un kilometru, iar pentru a ajunge la 250 de inca vreo 2.
Poate ala avea 200Kmph initial, dar intr-un impact la 200Kmph, chiar si masina-ciine, iti ajunge ciinele in motor printre pistoane, pe cind o alta masina... nu stiu unde ajunge dar sint sigur ca ar fi cam dificil sa se "ghiceasca" marca masinilor implicate intr-un astfel de accident.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@mituc: portiunea aia de sosea are cel putin 4-5 km de linie dreapta. Asta pana la indicatorul de intrare'n Bucuresti. Dupa indicator (deci in oras) mai are cam 2 km
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Aha, ok, deci se poate ajunge teoretic la 300Kmph pe bucata aia. Insa masina arata msi degraba ca dupa un impact la 70Kmph, nu la 263. La 263 nu mai raminea nimic din nimic, iar masinile (si eventual oamenii) s-ar fi imprastiat pe 150-200m si asta fara sa exagerez la 263Kmph viteza este de 73 de metri pe secunda.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Eu sunt convins ca nu au avut viteza aia. Faptul ca acul vitezometrului a ramas blocat la 260 nu inseamna nimic, putea sa ajunga acolo de la soc. Evident, stirea e mai interesanta cand zici ca a avut 263km/h, dar la un impact la viteza aia nu-ti mai dadeai seama daca au fost doua masini sau o motocicleta, mai ales ca audi-ul a mai ajuns si in pom.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
cos76
Marca si model masina: C4 1.6 VTI Exclusive 2012

Mesaj de cos76 »

Eu personal cred ca soferul masinii cu jandarmii care au fost loviti de Audi s-a asigurat dar la o asa viteza...cand te uiti nu-l vezi si in secunda urmatoare este langa tine! In mod normal de aceea cred ca exista o limita de viteza pe orice sector de drum. De la 50-60 km/h viteza de oras pana la peste 200 km/h este cale lunga...deci si daca s-ar fi uitat cand a intrat pe drum ar fi fost in zadar!
EX: C4 Coupe 1.4 Gris fer
ORGA 11140/9 May 2007
Comming soon: New C4/New C5
Kratos

Mesaj de Kratos »

Destul de sifonat, totusi cu un interior "intreg".

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
C4 1.4 16v
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Din pozele astea se vede clar ca nu putea avea 263 km/h la impact. Daca avea atat, cum arata botul arata toata. E o tampenie asta cu "acul s-a blocat la nu stiu cat la ora" pentru ca ala poate sari foarte usor la impact.
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

De acord cu Morpheus. Imposibil sa fi avut atit in momentul impactului si aia sa mai si coboare pe piciaorele lor.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

subscriu
masina e lovita rau pe fata . restu ok.
eu zic ca a avut undeva pe la 150km/h dupa care a franat violent. O masina ca aia in 20 m de franare taie 40-50 km din ce arata vitezometru.
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

viteza maxima ne poate relativ defini culpabilitatea, astfel:
- daca chiar avea peste 200, asta inseamna 50 de metri PE SECUNDA (aproximativ, mi-e lene sa calculez), deci gandeste-te cum e sa iesi de pe o straduta, te uiti in stanga, la 70-100 de metri e ceva, da' te bagi, ca-i la mama dracu, si dupa aia tu te uiti inainte si la dreapta, si te spulbera ala peste 2 secunde... deci vina e 85 la suta a cocka din audi

-... insa, la cum arata masina, eu zic ca avea ~150 si a mai si franat ... deci jandarmu' avea timp sa-l vada ca vine tare si sa-l lase sa treaca. deci vina jandarmului, da' maxim 50 la suta, ca si ala gonea baut, da-l dracu
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi

Mesaj de CerteZ »

...mdaa 120 max 130 avea..daca avea mai mult..pasagerul din opel nu mai traia...;) mai mult ca sigur..!!! ...repet parerea mea...
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp ImagineImagineImagineBEEP!BEEP!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

masina chiar a avut mult mai putin practic se poate observa:
- sasiul a ramas intreg masina nu a suferit nicio deformare de-a lungul ei
- la un impact la 263 la ora chiar daca ai centura corpul se face muci o data tocmai de la centura, insa si de la decelerarea imensa, se stie cazul de anul trecut de la FIA GT cand un pilot a murit din cauza impactului chiar daca nu a fost lovit in interior de nimic
- discurile de frana sunt distruse complet,omul a apasat pana jos si probabil a bagat si frana de motor, ca nu te intereseaza daca bagi a doua, te intereseaza sa traiesti

Acul nu e o proba in niciun caz, am mai spus si o sa o spun de un milion de ori dak e nevoie
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”