Azot in roti
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Azot in roti
Discutia asta am avut-o legat de cauciucuri de vara folosite iarna, si azot...acum cat de documentat o fi fost ala nu stiu...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- VeNoM386
Eu cred ca o sa renunt la azot. Am fost astazi la AutoZone sa fac o presiune, ultima am facut-o acum 2 luni si am ramas uimit. Aveam 1.8/0.8 pe spate si 1.9/1.9 pe fata. Cand aveam aer nu aveam problema asta, sa se lase asa de mult in 2 luni de zile.
Ultima oară modificat Mar Ian 27, 2009 11:57 am de către VeNoM386, modificat 1 dată în total.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- Mihay
- Supermoderator
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Sunt convins ca nu azotul e cauza.E vorba de valva sau etansietatea anvelopei pe janta.Cine afirma ca azotul e cauza pierderii mai rapide a presiunii, a cam lipsit la orele de fizica din scoala.VeNoM386 scrie:Eu cred ca o sa renunt la azot. Am fost astazi la AutoZone sa fac o presiune, ultima am facut-o acum 2 luni si am ramas uimit. Aveam 1.8/0.8 pe spate si 1.9/1.9 pe fata. Cand aveam aer nu aveam problema asta, sa se lase asa de mult in 2 luni de zile.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- OMEN
- Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL
Loale domnu` Dan ,multe loale!!! Din pacate astfel de explicatii primim si im multe alte locuri si situatii decat la sevice-uri de la oameni (mai vechi) care au ramas undeva ... in urma ... de tot... dar care au tot pieptul plin de vanatai de la caramizi.Azotul nu crec ca e o problema pe care sa dai vina in cazul in care stai rau cu presiunea in roti , eu am azot di septembrie a 3-a zi dupa ce am luat masina si "roatele" mele sunt bine mersi de atunci (5 luni?!?! , AZOT premium).Cat despre legenda ca ar atenua zgomotul cred ca e pur autosugestie sau se poate vedea diferenta doar cu aparatura performanta.Capacelele verzi arata cool totusi ,aduc un iz de ECO.
AUD UMBRE MENTOLATE
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
OMEN....
L-as intreba eu pe un ''inginer''din asta , care da vina pe azot,...el stie ca atunci cand umfla rotile cu aer, de fapt baga 78% azot????
Sau probabil restul de 22% de oxigen,argon si ce-o mai fi, actioneaza pe post de ''dop'' la eventualele gauri 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Parca intreba Deessee ceva de monitorizat presiune in roti, dar pentru ca nu mai gasesc acum pe unde, o sa postez aici, si o sa il mutam dupa...
http://www.hondafan.ro/forum/showthread ... 140&page=6
http://www.hondafan.ro/forum/showthread ... 140&page=6