Am avut si eu un mic acident cu un logan

Accidente de toate felurile...
white_vyper
Numar Inmatriculare: ...

Re: Am avut si eu un mic acident cu un logan

Mesaj de white_vyper »

1-primul poc din vina mea
2-poc vina lui

Imagine

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Eu tot nu am inteles ce ai vrut sa faci cu manevra aia de ai luat stinga si l-ai lovit cind omul incerca sa intre si din contrasens venea alta masina. :shock: De ce nu ai frinat cind era in paralel cu tine si ai vazut ca din fata vine o alta masina si nu are timp sa termine depasirea ? Chiar daca era greseala lui trebuie sa ne gindim si in locul altora.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

white_vyper scrie:....Dupa 2 sap il vad la volan....
Poate a avut dovada de suspendare, care e valabila 15 zile :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
candymann

Mesaj de candymann »

vlad scrie:trebuie sa ne gindim si in locul altora.
din pacate prea mult trebuie sa facem asta in locul altora, pentru unii sau altii reciproca nu este valabila.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Stiu Candyman ca la uni reciproca nu e valabila dar de multe ori gindesc si in locul altora ca e si viata mea in joc. De ex cind sint depasit si nu are timp sa finalizeze depasirea fara nici o ezitare pun frina chiar si puternica daca e cazul, ca sa nu intre boul in mine sa ma arunce de pe sosea, sau daca vad ca unul a intrat pe contrasens in depasire si nu apuca la fel doar nu o sa intru in el sa ii arat ce tare sint eu si dupa aia stau prin spitale daca mai rau.

white_vyper

Mesaj de white_vyper »

Sa va spun de ce am tras stanga.Cu 5min inainte de acident incercam sal depasesc si nu ma lasa,dupa ce in sfarsit lam depasit am calcat frana in fata lui de 2ori.Si el a venit racheta dupa mine k sami faca la fel.acuma ati inteles de ce am tras stanga?K sa fie prima urma lateral nu in spate k sa spuna k nu am pastrat eu distanta si lam pupat in spate.Era de la ocolu silvic si a mai facut din astea.
white_vyper

Mesaj de white_vyper »

Dan pasare scrie:
white_vyper scrie:....Dupa 2 sap il vad la volan....
Poate a avut dovada de suspendare, care e valabila 15 zile :roll:
Lam vazut aproape in fiecare zi dupa alea 15zile cum se plimba cu masina la servici si acasa.
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Din ce spui tu e foarte aiurea....si din partea lui dar si din partea ta...eu stiu ca e legea junglei de multe ori pe drumuri, din pacate, dar nici chiar asa...nu suntem salbatici...si eu am patit-o de cateva ori dar la un moment dat iti dai seama ca cel mai destept cedeaza...nu cred ca era o rafuiala care ii da mai mult sau care merge mai repede sau stiu eu ce...eu in locul tau incetineam...il lasam sa se duca si gata...sa-mi avariez eu masina pentru toti prostii...niciodata...de ce sa-mi pun eu viata in pericol pe o ambitie ori a ta ori a lui...parerea mea
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
white_vyper

Mesaj de white_vyper »

Am noroc de aripi k sunt din plastic.Surprize de genu cand ajungi in parcare la masina sa gasesti urme de vopsea pe aripa sau bara fata de la un bou sau o vaca...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Datorita oamenilor ca voi cei de la protv de la ora 5 au de lucru. Cum sa faceti asa ceva pe strazi ? :shock: Pe linga ca va jucati cu vietile voastre mai puneti si pe a altora nevinovati in pericol. Ce ai cistigat cu teribilismul asta ? In afara ca ai masina zgiriata ? Esti mai adevarat ? Esti mai barbat ?

florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Na poate e si varsta...ca din cate vad ai 19 ani...si la varsta asta stiu cum eram si eu ...dar chiar si asa...chiar cum spune si vlad dupa parerea ta...fara sa fiu rautacios ai castigat ceva?...te simti altfel?...
white_vyper scrie:Surprize de genu cand ajungi in parcare la masina sa gasesti urme de vopsea pe aripa sau bara fata de la un bou sau o vaca...
Nu vreau sa fiu rau sau sa jignesc...dar la fel cum tu nu l-ai lasat pe cel cu loganu sa intre...la fel ai patit si tu...daca cel care te lovea in parcare lasa un bilet sau mai stiu eu ce...atunci jos palaria...asa a preferat sa plece...multa nesimtire la noi in tara...parerea mea
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bine ca s-a lasat fara victime, se puteau betegi sau omori reciproc, unul ca era beat si altul ca ii era frica sa n-o incaseze in nus' ce fel.
Road rage... pe linga manelismele din politica si viata de zi cu zi singura voastra preocupare e sa dovediti ca sinteti un membru nesemnificativ al societatii mai semnificativ si mai coios decit cel de linga :roll:

Parere mea e ca trebuia sa-l lasi sa se duca in treaba lui, nu-l depaseai, mergeai cu 90 in loc de 100, ajungeai cu 10 de minute mai tirziu unde aveai treaba. Mare minune...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

@mituc nu prea ai chef in seara asta sau cum se face k nu ai fost chiar atata de acid k de obicei? :P si eu care abia ashteptam reactzia ta dura. ::P
Pixel
Numar Inmatriculare: B-60-WRU

Mesaj de Pixel »

Nu am avut rabdare sa citesc tot dar am remarcat un lucru. Tie iti era frica sa nu cumva sa il loveshti in spate sa pici tu de fraier. Pai bai tata, tu cand bagai picioru in frana, putea sa te pupe ala cu loganu sub coada fiindca nu mai aveai cum intra in el. Sau tu ai impresia ca un c4 are frane mai proaste ca un logan??

Ii drept ca nu stiu ce gume ai tu si ce gume avea el(iarna/vara). Dar in momentul ala is convins ca nici tu nu te-ai gandit la lucrul asta.

PS: eu il bateam pe ala, ca si daca nu ii suspenda permisu, vreo 2-3 luni nu era in stare sa conduca
Imagine Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

candymann scrie:@mituc nu prea ai chef in seara asta sau cum se face k nu ai fost chiar atata de acid k de obicei? :P si eu care abia ashteptam reactzia ta dura. ::P
Postul pe care nu l-am postat era unul destul de acid, ti se facea pielea de arici. Insa cine sint eu sa judec situatiile prin care au trecut altii...?! Nu poate decit sa-mi para rau si sa ma faca sa ma feresc si mai mult de kamikaze pe sosele.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”