2-poc vina lui

Poate a avut dovada de suspendare, care e valabila 15 zilewhite_vyper scrie:....Dupa 2 sap il vad la volan....
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;din pacate prea mult trebuie sa facem asta in locul altora, pentru unii sau altii reciproca nu este valabila.vlad scrie:trebuie sa ne gindim si in locul altora.
Lam vazut aproape in fiecare zi dupa alea 15zile cum se plimba cu masina la servici si acasa.Dan pasare scrie:Poate a avut dovada de suspendare, care e valabila 15 zilewhite_vyper scrie:....Dupa 2 sap il vad la volan....
Nu vreau sa fiu rau sau sa jignesc...dar la fel cum tu nu l-ai lasat pe cel cu loganu sa intre...la fel ai patit si tu...daca cel care te lovea in parcare lasa un bilet sau mai stiu eu ce...atunci jos palaria...asa a preferat sa plece...multa nesimtire la noi in tara...parerea meawhite_vyper scrie:Surprize de genu cand ajungi in parcare la masina sa gasesti urme de vopsea pe aripa sau bara fata de la un bou sau o vaca...
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge LuciferPostul pe care nu l-am postat era unul destul de acid, ti se facea pielea de arici. Insa cine sint eu sa judec situatiile prin care au trecut altii...?! Nu poate decit sa-mi para rau si sa ma faca sa ma feresc si mai mult de kamikaze pe sosele.candymann scrie:@mituc nu prea ai chef in seara asta sau cum se face k nu ai fost chiar atata de acid k de obicei?si eu care abia ashteptam reactzia ta dura.