CASCO&POLITIE question
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Intrebare: daca am casco cu plata in transe si termenul de plata al unei transe sa zicem e azi, dar eu platesc peste 7 zile si intre timp am un incident, casco e suspendat si se reia de cand il platesc (deci incidentul nu poate fi acoperit de casco) sau e ok ?
Si alta intrebare: daca intarzii cateva zile plata unei transe, imi fac din nou poza masinii ?
Si alta intrebare: daca intarzii cateva zile plata unei transe, imi fac din nou poza masinii ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Istoricul fiecarui conducator .... nu au decat sa-l faca , eu nu am nici o vina ca mi-am gasit masina in parcare facuta varza .
Este vorba de conducatorii auto care o "comit" regulat si atunci ptr aceia s-ar putea sa fie probleme .... crescand rata masinii (dar asta o sa mai dureze pana o sa apara la noi ) .
Eu de exemplu , la sfarsitul fiecarui an ma duc la politie si iau toata masina si notez fiecare zgarietura , dupa care ma duc la politie declar ca asa am gasit-o in parcare si o repar pe casco .
Tocmai ieri o soferita cu un matiz a vazut ca am un posterior mai frumos si a intrat in el ....ce sa fac ptr 2 zgarieturi sa ma duc sa stau o zi la politie ??? neah ....
Depinde de ce cum ati negociat ptr polita casco ..... dar ptr 100 de euro sau 200 de euro .... eu zic ca nu se merita sa nu apelati la cASCO
Este vorba de conducatorii auto care o "comit" regulat si atunci ptr aceia s-ar putea sa fie probleme .... crescand rata masinii (dar asta o sa mai dureze pana o sa apara la noi ) .
Eu de exemplu , la sfarsitul fiecarui an ma duc la politie si iau toata masina si notez fiecare zgarietura , dupa care ma duc la politie declar ca asa am gasit-o in parcare si o repar pe casco .
Tocmai ieri o soferita cu un matiz a vazut ca am un posterior mai frumos si a intrat in el ....ce sa fac ptr 2 zgarieturi sa ma duc sa stau o zi la politie ??? neah ....
Depinde de ce cum ati negociat ptr polita casco ..... dar ptr 100 de euro sau 200 de euro .... eu zic ca nu se merita sa nu apelati la cASCO
- Mihay
- Supermoderator
@deese singura modalitate de anulare a unui contract de casco este NEPLATA ptr un interval mai mare de 30 de zile.DEci 7 zile nu`s probleme.Atat stiu eu .Dar e bine sa aflii din mai multe surse desi eu zic ca e sigur 30 de zile.Mai e si dauna totala(doamne fereste) unde asiguratorul respectiv n`o sa`ti mai incheie polita dc ai avut la ei dauna totala.
-
onacus
Depinde de compania la care ai casco. Sunt companii la care ai perioada de gratie de 7 zile, si unele la care nu ai nici macar un minut. 30 de zile nu ai la nici o companie din ce stiu eu.mihaysmen scrie:@deese singura modalitate de anulare a unui contract de casco este NEPLATA ptr un interval mai mare de 30 de zile.DEci 7 zile nu`s probleme.Atat stiu eu .Dar e bine sa aflii din mai multe surse desi eu zic ca e sigur 30 de zile.Mai e si dauna totala(doamne fereste) unde asiguratorul respectiv n`o sa`ti mai incheie polita dc ai avut la ei dauna totala.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Mihay
- Supermoderator
- Deese
- Omul cu plasticele
Gata,am platit transa si am luat constatarea de la politie.
Question: in vacanta urmeaza sa ma duc la bunici, in orasul Giurgiu.
Pot lua de acolo constatare de la asiguratori si sa ma duc cu ea la ATS sau e musai sa o iau de la BCR Asig sucursala Bucuresti ?
Question: in vacanta urmeaza sa ma duc la bunici, in orasul Giurgiu.
Pot lua de acolo constatare de la asiguratori si sa ma duc cu ea la ATS sau e musai sa o iau de la BCR Asig sucursala Bucuresti ?
- Mihay
- Supermoderator
- Deese
- Omul cu plasticele
Mai pe la toamna am de gand sa imi schimb pe CASCO barile fata si spate.
Cum pot sa fac astfel incat sa mi le schimbe cu unele noi si nu sa mi le repare pe actualele ?
Cum pot sa fac astfel incat sa mi le schimbe cu unele noi si nu sa mi le repare pe actualele ?
- HaPPy
- "PIAR"
- Deese
- Omul cu plasticele
Parca nu imi vine sa fiu atat de barbar.
Sa vad cat costa in total si poate nu mai apelez la casco si le fac pe banii mei si alea vechi le tin ca spare parts sau le vand.
Sa vad cat costa in total si poate nu mai apelez la casco si le fac pe banii mei si alea vechi le tin ca spare parts sau le vand.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: CASCO&POLITIE question
hmm.. am auzit astazi de dimineata ca de la 01.01.2009 cei care apeleaza la casco ptr busiturile pe care le-au facut singuri sau asa au gasit conserva in parcare vor merge direct la asigurator, fara sa mai treaca pe la politie.
la politie, cica se merge ca si pana acum doar daca sunt implicati 2 soferi....
cine stie in ce baza s-a pus in aplicare aceste.... norme sau ce dracu sunt.. ?
la politie, cica se merge ca si pana acum doar daca sunt implicati 2 soferi....
cine stie in ce baza s-a pus in aplicare aceste.... norme sau ce dracu sunt.. ?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
E haos mare..
Gasesti masina in parcare lovita de o alta masina, asiguratorul te trimite la politie. Ajungi la politie, politia iti zice ca nu iti da autorizatie daca nu ai Casco.
Pentru zgarieturi, etc etc merge direct la Casco, altfel inca nu se poate. Nicidecum daca te loveste unu in trafic nu poti sa mergi direct la asigurator, chiar daca ala isi recunoaste vina. Astia la TV sunt cretini!
Gasesti masina in parcare lovita de o alta masina, asiguratorul te trimite la politie. Ajungi la politie, politia iti zice ca nu iti da autorizatie daca nu ai Casco.
Pentru zgarieturi, etc etc merge direct la Casco, altfel inca nu se poate. Nicidecum daca te loveste unu in trafic nu poti sa mergi direct la asigurator, chiar daca ala isi recunoaste vina. Astia la TV sunt cretini!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu nu inteleg nimic cu casco astia... Am parbrizul fisurat.. Ma rog, l-am fisurat singur, cu lama metalica de la stergator..
Unde ma duc?
La biserica?
Unde ma duc?
La biserica?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La ei ma direct, in cazul tau!
Te duci degeaba la Politie ca te trimit aia la plimbare!
Te duci degeaba la Politie ca te trimit aia la plimbare!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
asa am auzit si eu cu casco-ul. ca doar in caz de accident trebuie sa ajungi la politie ca sa faci pe asigurarea celui inculpat. Daca te trezesti cu ea cu semne nedorite fara sa stii vinovatul, te duci direct la casco.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp