CASCO&POLITIE question
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
CASCO&POLITIE question
Pentru orice zgarietura mica,infundatura,etc pe care vreau sa o repar pe casco am nevoie de autorizatie de reparatie de la politie?
De ex daca imi gasesc in parcare aripa fata (aia din plastic) zgariata si vreau sa o schimb pe casco trebuie mai intai sa trec pe la politie apoi pe la biroul constatari casco apoi la citroen?
De ex daca imi gasesc in parcare aripa fata (aia din plastic) zgariata si vreau sa o schimb pe casco trebuie mai intai sa trec pe la politie apoi pe la biroul constatari casco apoi la citroen?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- HaPPy
- "PIAR"
dap. bine, acuma nu pt orice zgarietura.... ca in scurt timp o sa te apuce capul daca o s-o tii asa....
dar in principiu, casco n-o sa-ti schimbe aripa daca e doar zgariata, tre sa fie bushita relativ serios ca sa ti-o schimbe...
iar la politie, daca ai mai multe zgarieturi, ti e poate trece pe aceeasi dovada, sau cel putin acum vreun an se putea.... pt ca altfel, pt fiecare eveniment ai nevoie de o dovada, si fiecare dovada inseamna un dosar de casco separat.
dar in principiu, casco n-o sa-ti schimbe aripa daca e doar zgariata, tre sa fie bushita relativ serios ca sa ti-o schimbe...
iar la politie, daca ai mai multe zgarieturi, ti e poate trece pe aceeasi dovada, sau cel putin acum vreun an se putea.... pt ca altfel, pt fiecare eveniment ai nevoie de o dovada, si fiecare dovada inseamna un dosar de casco separat.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- Deese
- Omul cu plasticele
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Voi nu aveti ce face, aveti o droaie de timp. Dati-mi si mie citeva minute pe zi din timpul vostru!
Nu va umflati asigurarile aiurea pentru ca in curind va veni vremea cind se vor tine istorice ale fiecarui conducator auto in parte si astea vor fi disponibile tuturor asiguratorilor. Unii asiguratori deja tin asemenea istorice de capul lor si e posibil ca unele lucruri sa se intimple si retroactiv (adica sa-ti un asigurator la care tocmai ai sosit ca matale, cind erai asigurat dincolo, acum 2 ani, ai facut aia si aia!).
Apoi, chestii care costa 100-200RON nu merita efortul. Mergeti mai economic/putin o luna si va scoateti cu un plin de benzina.
Nu va umflati asigurarile aiurea pentru ca in curind va veni vremea cind se vor tine istorice ale fiecarui conducator auto in parte si astea vor fi disponibile tuturor asiguratorilor. Unii asiguratori deja tin asemenea istorice de capul lor si e posibil ca unele lucruri sa se intimple si retroactiv (adica sa-ti un asigurator la care tocmai ai sosit ca matale, cind erai asigurat dincolo, acum 2 ani, ai facut aia si aia!).
Apoi, chestii care costa 100-200RON nu merita efortul. Mergeti mai economic/putin o luna si va scoateti cu un plin de benzina.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Deese
- Omul cu plasticele
Da,sunt de acord cu voi, aripile/barele oricum sunt din plastic, sunt facute special sa incaseze lovituri, cand se nasolesc vizibil merita sa le schimbi.
La tabla e mai nasol cand o zgarii, din cate stiu eu se cam vede zona polishata si revopsita fata de restul culorii caroseriei.
La tabla e mai nasol cand o zgarii, din cate stiu eu se cam vede zona polishata si revopsita fata de restul culorii caroseriei.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Deese
- Omul cu plasticele
- Deese
- Omul cu plasticele
Asa....hai ca am adaugat vreo 3 mici `busituri` (o usa f putin indoita, un prag de plastic julit ce trebuie inlocuit si un stop ciobit)
Spuneti-mi si mie care e procedura...
Ma duc la politie sa iau dovada.
Pe urma la casco ma duc cu dovada si imi fac dosar.
Apoi cu dosarul la ATS si acolo ce se poate face pe loc se face pe loc si ce nu ma programeaza.
Am i right ?
PS: Stie cineva unde au cei de la BCR Asigurari Biroul de Constatari dDaune?
Apoi cu dosarul la ATS si acolo ce se poate face pe loc se face pe loc si ce nu ma programeaza.
Am i right ?
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
.indie. scrie:Asa....hai ca am adaugat vreo 3 mici `busituri` (o usa f putin indoita, un prag de plastic julit ce trebuie inlocuit si un stop ciobit)
Am i right ?
eu stiu doua:
1)Care e pe splai langa Targul de masini Vitan (imediat dupa pod,pe chei)
2)Este f apropape de locul de intalnire ClubC4 mai precis din P ta Constitutiei la intersectia Bdul Libertatii cu Splaiul Independentei este undeva pe colt la un bloc
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
- Deese
- Omul cu plasticele
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
- Deese
- Omul cu plasticele
-
onacus
- Deese
- Omul cu plasticele
Nu ma deranjeaza, e doar o indoitura mica pe portiera spate.
O infundatura mai precis.
De stop mi-au zis ca se poate rezolva imediat, la fel si plasticul de la pral (ma rog, poate raman fara ea 2-3 zile, dar si asta e ok)
O infundatura mai precis.
De stop mi-au zis ca se poate rezolva imediat, la fel si plasticul de la pral (ma rog, poate raman fara ea 2-3 zile, dar si asta e ok)