Intre timp am descoperit un cablu care pare topit si infasurat cu banda izolatoare.
Stie cineva de unde pot face rost de un capacel pentru presuri?
referitor la prima poza, acolo am si eu o pata de ulei asemanatoare. ala e furtunul de aer spre/de la intercooler. cum aerul nu contine ulei, inseamna ca e "patat" din exterior. cum furtunul/pata e prea sus pe motor sa fie de la altceva, inseamna ca da pe la joja. e singura explicatie care am gasit-o pt masina mea. la revizie 15.000km (facuta la 2 luni) am intrebat mecanicul si mi-a gasit aceeasi explicatie. au spalat motorul si mi-au promis ca nu mai face. ...face. peste 2 saptamani ma duc la rev 30.000km si-i pun iar sa spele, poate gasesc si o rezolvare. masina mea are 5 luni.sorigen scrie:Aparent uleiul inca mai curge..
Dieselul ar trebui sa manince mai mult decit 1.6i. Mie in 55k km mi-a mincat in total vreo joja de ulei, nu stiu cit inseamna asta, cred ca 1.5l ceea ce e rezonabil. vaca in 22k nu a mincat un strop, parca e turbata, uleiul e inca peste maxim.candymann scrie:una din bolile lui 1.6i este mancatul uleiului. la diesel nu am auzit asa ceva.
si cum scria in deviz? "ridicare pe rampa/elevator?" sau cum? ca sunt curiosm0rpheus scrie:Sorry ca ma bag pe topicul tau, dar am o intrebare. Daca iti ridica masina pe rampa pt anumite probleme semnalate de tine in timpul garantiei, nu ar trebui sa platesti nimic ? Mie la revizie mi-a facturat si ridicarea pe rampa (in martie anul asta). Si eu am mers pe premisa ca manopera se plateste, deci si ridicarea pe rampa. Mi-am luat teapa ?