Probleme si probleme C4 1.6 HDi. ATS isi bate joc de clienti

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
sorigen

Re: Probleme si probleme C4 1.6 HDi. ATS isi bate joc de clienti

Mesaj de sorigen »

Aparent uleiul inca mai curge..

Imagine
Imagine

Intre timp am descoperit un cablu care pare topit si infasurat cu banda izolatoare.
Imagine

Stie cineva de unde pot face rost de un capacel pentru presuri?
Imagine
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cablul ala cred ca asa e..am vazut prin multe locuri banda izolatoare. cred ca e pusa cu scopul de a proteja de umezeala contactele...
baty_san

Mesaj de baty_san »

"capacele" pt presuri la orice service CITROEN.
Don't steal...goverment hates competition!
ovidiudraganescu

Mesaj de ovidiudraganescu »

sorigen scrie:Aparent uleiul inca mai curge..
referitor la prima poza, acolo am si eu o pata de ulei asemanatoare. ala e furtunul de aer spre/de la intercooler. cum aerul nu contine ulei, inseamna ca e "patat" din exterior. cum furtunul/pata e prea sus pe motor sa fie de la altceva, inseamna ca da pe la joja. e singura explicatie care am gasit-o pt masina mea. la revizie 15.000km (facuta la 2 luni) am intrebat mecanicul si mi-a gasit aceeasi explicatie. au spalat motorul si mi-au promis ca nu mai face. ...face. peste 2 saptamani ma duc la rev 30.000km si-i pun iar sa spele, poate gasesc si o rezolvare. masina mea are 5 luni.
eu zic ca garnitura de la joja e de citroen, nu de VW, deci nu-ti face probleme. despre consumul de ulei ti-au explicat altii, deci iar nu-ti face probleme

nota: daca ai MULT ulei, si in alte parti decat acolo sus, poate fi ceva mai grav
nota2: cei de la ATS merita spanzurati de *oaie indiferent, pentru ca ai cumparat masina noua ca 2ani(btw, mi se pare cam putin) sa te pupe Citroen pe sosete. Prin reprezentatii lor in teritoriu, ATS. Esti client, TU le dai de mancare, nu te duci cu saru-mana la ei!
sorigen

Mesaj de sorigen »

E curs si jos, se vede intr-una din poze.. pe tine te-au pus sa platesti si solutia de curatare a uleiului de pe motor? :D
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
ovidiudraganescu

Mesaj de ovidiudraganescu »

am platit spalare motor, ca eu i-am pus sa spele. nu-mi place sa stiu ulei pe motor, mai ales pe acolo pe unde se incalzeste f tare..
acolo mai jos probabil e de la garnitura capac culbutori.. pe furtunul de aer sigur e de la joja. mergi la valcea, sau chiar si astia de la craiova, la service sunt f ok.. te costa 100ron drumul si il faci in aceleasi 2-3 ore cat astepti pe la ats.. bafta
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

candymann scrie:una din bolile lui 1.6i este mancatul uleiului. la diesel nu am auzit asa ceva.
Dieselul ar trebui sa manince mai mult decit 1.6i. Mie in 55k km mi-a mincat in total vreo joja de ulei, nu stiu cit inseamna asta, cred ca 1.5l ceea ce e rezonabil. vaca in 22k nu a mincat un strop, parca e turbata, uleiul e inca peste maxim.
Daca va sare ulei pe linga motor atunci dati in ei pina va inlocuiesc totul pe garantie, si garnituri, si ulei, si manopera tot pe garantie s-o treaca. Nu e vina utilizatorului ca garniturile cedeaza la anumite masini, si apoi pentru defectele de fabricatie exista perioada de garantie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sorigen

Mesaj de sorigen »

O sa dau un telefon la ProMotor luni, poate au timp sa ma programeze la revizie saptamana viitoare.
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Sorry ca ma bag pe topicul tau, dar am o intrebare. Daca iti ridica masina pe rampa pt anumite probleme semnalate de tine in timpul garantiei, nu ar trebui sa platesti nimic ? Mie la revizie mi-a facturat si ridicarea pe rampa (in martie anul asta). Si eu am mers pe premisa ca manopera se plateste, deci si ridicarea pe rampa. Mi-am luat teapa ?
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Oarecum off: si noi la firma avem service, si nu se factureaza ridicarea pe rampa, aceasta facand parte din procesul tehnologic. La fel de bine poate sa nu ridice masina pe rampa (elevator) si sa se tarasca pe sub ea. Rezultatul e acelasi, numai ca ridicand masina pe elevator, ii este mai usor mecanicului sa umble la ea. Asa ca... plata ridicarii pe elevator mi se pare (fara termeni bombastici) JAPCA pe fatza.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
candymann

Mesaj de candymann »

am umblat ceva pe la service-urile din tzara, dar asa ceva nu am auzit inca.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

atata timp cat este in garantie nu mi se pare normal sa iti factureze asa ceva :!:
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

fratilor, am si eu uleiul ala curs pe furtune(poza 1) probabil isi aminteste cine m-i la aratat la intalnirea de la cluj(Aiurica).E cazul sa ma ingrijorez? :help
AUD UMBRE MENTOLATE
OMEN
Numar Inmatriculare: CJ 11 JIL

Mesaj de OMEN »

inseamna ca e "patat" din exterior. cum furtunul/pata e prea sus pe motor sa fie de la altceva, inseamna ca da pe la joja.
ovidiu,tu vrei sa spui ca scuipa ulei pe linga joja??? mie imi pare putin aberant?!?!?
:shock:
AUD UMBRE MENTOLATE
baty_san

Mesaj de baty_san »

m0rpheus scrie:Sorry ca ma bag pe topicul tau, dar am o intrebare. Daca iti ridica masina pe rampa pt anumite probleme semnalate de tine in timpul garantiei, nu ar trebui sa platesti nimic ? Mie la revizie mi-a facturat si ridicarea pe rampa (in martie anul asta). Si eu am mers pe premisa ca manopera se plateste, deci si ridicarea pe rampa. Mi-am luat teapa ?
si cum scria in deviz? "ridicare pe rampa/elevator?" sau cum? ca sunt curios :shock:
Don't steal...goverment hates competition!
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”