Urban Jungle vs Ice Pack: diferenta dotari

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
vivi bau

Mesaj de vivi bau »

Eu am Ice Pack, pe factura scrie SX Pack (cica Ice Pack e numele promotiei, echiparea e SX) si nu am reglaj lombar. Poate Ice Pack e ceva SX Light
C4 berlina Ice Pack 1,6 HDI 110CP rouge lucifer
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Ice Pack e o promotie!
Modelul este SX + cateva optionale, dar exista si modelul SX Pack... tu nu ai SX Pack...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Din cite stiu eu nu exista diferenta intre ice pack, urban jungle 4motion sau alte promotii!
In variantele in care le-ati luat unii dintre voi e posibil sa mai fi aparut velur, senzori de parcare, oglinzi incalzite, jante aliaj uscat sau diverse variatii pe tema dar asta e cu totul altceva. Dpdv. al marketingului (si al vinzarilor) nu e deloc eficient sa-ti faci un stoc imens cu acelasi tip de masina dotate fix identic iar orice dotare suplimentara sa creasca timpul de asteptare de la 2-3 saptamini la 3 luni.
Ultima oară modificat Vin Apr 06, 2007 8:33 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

cam brutala exprimarea, nu ti se pare?
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

mituc
-calmeazate , o sa ai probleme cu tensiunea .... si in loc sa te duci cu masina in service o sa stai pe la medici cardiologi
-ice pack , sau cum s-o numii ..sunt chestii STRICT de marketing si cu asta basta - si e oferta .... 3 la 10 mii ::P
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da, imi cer public scuze. Am editat postul si l-am re-postat intr-o varianta omeneasca. Eram nervos si cum threadul asta mi se pare offtopic la el insusi (deci si enervant) mi-a sarit mustarul atit de tare incit cred ca si daca-ti spuneam data si ora curenta reuseam sa provoc o ploaie torentiala de rahat si albineturi pe linga picatura de informatie utila.
Sorry ! :oops:

DMX: Nu-i bai, am 2 inimi, daca crapa aia din piept o sa pompez singe cu aia de mai de jos. Te risti sa-mi citesti gindurile cu glas tare?:twisted: (P.S.: editeaza-ti bre postul si baga cratima la locul ei! :naka: )
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Pai acum ar putea sa-si editeze posturile si ceilalti care au scris dupa tine... lol... ;)
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”