Urban Jungle vs Ice Pack: diferenta dotari
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Din cite stiu eu nu exista diferenta intre ice pack, urban jungle 4motion sau alte promotii!
In variantele in care le-ati luat unii dintre voi e posibil sa mai fi aparut velur, senzori de parcare, oglinzi incalzite, jante aliaj uscat sau diverse variatii pe tema dar asta e cu totul altceva. Dpdv. al marketingului (si al vinzarilor) nu e deloc eficient sa-ti faci un stoc imens cu acelasi tip de masina dotate fix identic iar orice dotare suplimentara sa creasca timpul de asteptare de la 2-3 saptamini la 3 luni.
In variantele in care le-ati luat unii dintre voi e posibil sa mai fi aparut velur, senzori de parcare, oglinzi incalzite, jante aliaj uscat sau diverse variatii pe tema dar asta e cu totul altceva. Dpdv. al marketingului (si al vinzarilor) nu e deloc eficient sa-ti faci un stoc imens cu acelasi tip de masina dotate fix identic iar orice dotare suplimentara sa creasca timpul de asteptare de la 2-3 saptamini la 3 luni.
Ultima oară modificat Vin Apr 06, 2007 8:33 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Da, imi cer public scuze. Am editat postul si l-am re-postat intr-o varianta omeneasca. Eram nervos si cum threadul asta mi se pare offtopic la el insusi (deci si enervant) mi-a sarit mustarul atit de tare incit cred ca si daca-ti spuneam data si ora curenta reuseam sa provoc o ploaie torentiala de rahat si albineturi pe linga picatura de informatie utila.
Sorry !
DMX: Nu-i bai, am 2 inimi, daca crapa aia din piept o sa pompez singe cu aia de mai de jos. Te risti sa-mi citesti gindurile cu glas tare?:twisted: (P.S.: editeaza-ti bre postul si baga cratima la locul ei!
)
Sorry !
DMX: Nu-i bai, am 2 inimi, daca crapa aia din piept o sa pompez singe cu aia de mai de jos. Te risti sa-mi citesti gindurile cu glas tare?:twisted: (P.S.: editeaza-ti bre postul si baga cratima la locul ei!
)Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM