Detectoare Radar
-
Atomiku
Eu am un detector Supercat... SVE27...a fost vreo 4mil si ceva...vezi www.supercat.ro E ok, are raza de 2,5 ori cat range-ul radarului (ei asa zic), detecteaza si radarele fixe (gen DN1), "prinde" si din spate. In primul drum lung, dupa ce l-am luat am luat 2 amenzi in aceeasi zi (pana m-am obisnuit cu faptul k dc incepe sa piuie...kiar tre sa pui FRANA).. una cu 63kmh (jenant). Dupa aceea...de atunci (luna nov 2006) nu am mai luat nici unul! 
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
- ace117
- WRC
Eu folosesc un Cobra de vreo 5 ani si cred ca am luat vreo 2-3 amenzi de atunci.
E foarte ok, insa nu detecteaza radarele fixe asa ca...in viitor un CSR-3SR daca detecteaza aceste radare.
E foarte ok, insa nu detecteaza radarele fixe asa ca...in viitor un CSR-3SR daca detecteaza aceste radare.
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
Este si "folie" daca pot sa ii spun asa , dar este si un spray special !Mai exact PhotoBlocker Spary (vezi linkul http://www.photoblocker.com/www/index.html) !
Daca il folosesti nu prea are ce sa iti faca politia!
Apropo de detectoare eu am un Whistler Pro73 din decembrie si este ok , are si alarme false , dar pana acum m-a ferit de toate radarele! A fost 133 usd!
Apropo de detectoare eu am un Whistler Pro73 din decembrie si este ok , are si alarme false , dar pana acum m-a ferit de toate radarele! A fost 133 usd!
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
PAREREA TA CU NU ARE CE SA-TI FACA POLITIAOvidiu scrie:Este si "folie" daca pot sa ii spun asa , dar este si un spray special !Mai exact PhotoBlocker Spary (vezi linkul http://www.photoblocker.com/www/index.html) !
Idee: poza cu masina, poza este perfecta dar nu se poate citi numarul.
Ups
Cine vrea sa o faca, sa o faca pe permisul si pe banii lui. Daca faci un calcul la cat te costa folia sau sprayul, amenda si lipsa permisului pentru cateva luni si cat costa un detector sau cat costa sa mergi legal....... fiecaruia ii da un rezultat si in functie de acesta, decide.
-
PsH
- PasHa
-
Ovidiu
- El_Rey
Nu imi spune ca tu nu ai depasit niciodata limita legala in oras sau afara, ca nu te cred!!Eu nu cred ca detectoarele de radar au fost facute ca sa incurajeze nebunii sa alerge pe sosele, asa cum nici radarele nu au fost facute ca sa fie ascunse de militienii nostri prin boscheti ca sa isi umple carnetelul de procese verbale! Ai spus bine , fiecare face pe barba lui ceea ce face si pe buzunarul lui!
-
PsH
- PasHa
-
Ovidiu
- El_Rey
-
Ovidiu
- El_Rey
-
PsH
- PasHa
-
Ovidiu
- El_Rey
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
atentie la o smekerie cu foliile astea. nu stiu cum vedeti voi numarul, dar in oras la mine sunt destui smekeri care le au acoperite, si din unghiuri de peste 15 grade nu se mai vede. e aproape ca o oglinda..
in fine, am incercat si eu pri cieneva care are sa ma cuplez la asaceva, dar m-a indepartat asa, usurel. e bine numai pe spate sa montezi din astea. pe fata politaiul are timp sa le vada, si sa te opreasca, in schimba daca le ai doar pe spate, deja tre sa inceapa sa te urmareasca,sa faca scandal, etc..si nu sunt politistii asa de pusi pe urmarire, mai ales cand nu are unu numar vizibil
in fine, am incercat si eu pri cieneva care are sa ma cuplez la asaceva, dar m-a indepartat asa, usurel. e bine numai pe spate sa montezi din astea. pe fata politaiul are timp sa le vada, si sa te opreasca, in schimba daca le ai doar pe spate, deja tre sa inceapa sa te urmareasca,sa faca scandal, etc..si nu sunt politistii asa de pusi pe urmarire, mai ales cand nu are unu numar vizibil
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led