Detectoare Radar

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
Atomiku

Mesaj de Atomiku »

Eu am un detector Supercat... SVE27...a fost vreo 4mil si ceva...vezi www.supercat.ro E ok, are raza de 2,5 ori cat range-ul radarului (ei asa zic), detecteaza si radarele fixe (gen DN1), "prinde" si din spate. In primul drum lung, dupa ce l-am luat am luat 2 amenzi in aceeasi zi (pana m-am obisnuit cu faptul k dc incepe sa piuie...kiar tre sa pui FRANA).. una cu 63kmh (jenant). Dupa aceea...de atunci (luna nov 2006) nu am mai luat nici unul! :wink:
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Eu folosesc un Cobra de vreo 5 ani si cred ca am luat vreo 2-3 amenzi de atunci.
E foarte ok, insa nu detecteaza radarele fixe asa ca...in viitor un CSR-3SR daca detecteaza aceste radare.
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-erau la un moment dat niste srayuri speciale care se dau pe numere si camerele fixe nu prea te fotografiaza .... :lol: si nici nu se vad , pur si simplu e o pelicula
-radare fixe - le inveti si nu mai ai nevoie de detector de radar !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Nu e un spray, este o folie transparenta care se lipeste.
Dar daca te prinde cu ea ramai fara talon si cred ca iti iei si o amenda MARE.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Este si "folie" daca pot sa ii spun asa , dar este si un spray special !Mai exact PhotoBlocker Spary (vezi linkul http://www.photoblocker.com/www/index.html) !
Daca il folosesti nu prea are ce sa iti faca politia!
Apropo de detectoare eu am un Whistler Pro73 din decembrie si este ok , are si alarme false , dar pana acum m-a ferit de toate radarele! A fost 133 usd!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Ovidiu scrie:Este si "folie" daca pot sa ii spun asa , dar este si un spray special !Mai exact PhotoBlocker Spary (vezi linkul http://www.photoblocker.com/www/index.html) !
Daca il folosesti nu prea are ce sa iti faca politia!
Apropo de detectoare eu am un Whistler Pro73 din decembrie si este ok , are si alarme false , dar pana acum m-a ferit de toate radarele! A fost 133 usd!
PAREREA TA CU NU ARE CE SA-TI FACA POLITIA :!: :!: :!: :!: :!:
Idee: poza cu masina, poza este perfecta dar nu se poate citi numarul.
Ups :!: :!: :!: :!:
Cine vrea sa o faca, sa o faca pe permisul si pe banii lui. Daca faci un calcul la cat te costa folia sau sprayul, amenda si lipsa permisului pentru cateva luni si cat costa un detector sau cat costa sa mergi legal....... fiecaruia ii da un rezultat si in functie de acesta, decide.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

BTW, am vazut la viata mea vreo 2 poze facute cu radarul si garantez ca numarul se vede perfect. Asa ca...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

Nu imi spune ca tu nu ai depasit niciodata limita legala in oras sau afara, ca nu te cred!!Eu nu cred ca detectoarele de radar au fost facute ca sa incurajeze nebunii sa alerge pe sosele, asa cum nici radarele nu au fost facute ca sa fie ascunse de militienii nostri prin boscheti ca sa isi umple carnetelul de procese verbale! Ai spus bine , fiecare face pe barba lui ceea ce face si pe buzunarul lui!
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Sincer? Aaaaa, NU!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Cica eu merg doar asa cum spune la carte" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine

Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

PsH scrie:BTW, am vazut la viata mea vreo 2 poze facute cu radarul si garantez ca numarul se vede perfect. Asa ca...
Normal ca se vade perfect pentru ca radarul nu foloseste blitz pentru a face poza...
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

PsH scrie:Sincer? Aaaaa, NU!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Cica eu merg doar asa cum spune la carte" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Clar , si eu la fel :twisted:
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Ma refeream la faptul ca daca folosesti solutiile susmetionate si in poza nu iese numarul ai festelit-o!
Imagine

Ovidiu
El_Rey
VW POLO 2007 1.4i

Mesaj de Ovidiu »

PsH scrie:Ma referea la faptul ca daca folosesti solutiile susmetionate si in poza nu iese numarul ai festelit-o!
Probabil, nu am incercat ... poate a incercat cineva si ne povesteste si noua :lol:
AUDI A6 2.0TDI 177cp

Imagine
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Mai bine nu, credeti-ma pe cuvant.
Imagine

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

atentie la o smekerie cu foliile astea. nu stiu cum vedeti voi numarul, dar in oras la mine sunt destui smekeri care le au acoperite, si din unghiuri de peste 15 grade nu se mai vede. e aproape ca o oglinda..
in fine, am incercat si eu pri cieneva care are sa ma cuplez la asaceva, dar m-a indepartat asa, usurel. e bine numai pe spate sa montezi din astea. pe fata politaiul are timp sa le vada, si sa te opreasca, in schimba daca le ai doar pe spate, deja tre sa inceapa sa te urmareasca,sa faca scandal, etc..si nu sunt politistii asa de pusi pe urmarire, mai ales cand nu are unu numar vizibil :D
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”