Montare MP3 aftermarket

redbeben

Montare MP3 aftermarket

Mesaj de redbeben »

Salutare din nou .

Ma gandeam sa-mi scot CD player-ul de pe C4 si sa-mi iau un mp3 player si alte boxe si un subwoof.

Din cate am citit pe forum (scuze de topic nou) am vazut ca unii sunt pro altii contra din diverse motive .

Cei mai inversunati zic ca nu e bine ca nu poti sa schimbi data si ora de pe consola.

Intrebarea mea este urmatoarea : exista cumva si mp3-uri playere care sa foloseasca comenzile de pe volan si sa poti controla si consola centrala?

aici am gasit la un magazin de piese( un fel de augsburg) ceva de genu ca Alpine,Pioneer si Sony au o gama care prin intermediul unei mufe (Connects2) face legatura cu volanul si cu acea consola.Mai mult chiar fac si referire la masinile noastre C2,C3,C4 si Peugeot ....

Bagati si voi un ochi aici http://www.feuvert.es/user/guias.php" onclick="window.open(this.href);return false; si intrati pe catalogul Sonido si la un moment dat e o chestie pe la sfarsit unde zice cam asa Dispositivos Originales....

Eu unu as face o proba sa vad ce se intampla...

Sincer,decat sa dau 5 mil pe un usb box si sa am o cutie bagata in torpedou si la aia sa mufez un ipod mai bine imi iau un DVD player mp3 si bag un DVD de 4 giga si gata

Unde mai pui ca am si intrare usb la el :))

Mai departe as vrea sa-mi iau un mic subwoofer gen underseat ca nu imi trebuie prea mult da nu stiu acuma daca imi trebuie alimentare separata sau nu .
C4 1.6 HDI SX fab dec 2005
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Re: Montare MP3 aftermarket

Mesaj de Aiurica »

le luam pe rand!

-o sa pierzi comenzile de pe volan, si nu mai poti seta ora si data...dar se rezolva, schimband hu la loc cand ai nevoie...operatiunea dureaza 5 min.
-vei castiga o gramada in calitatea sunetului, insa as recomanda si insonorizarea usilor.
- orice subwoofer are nevoie de alimentare separata, pt ca sunt amplificate, iar acest lucru necesita curent.

eu, nu recomand acest tip de subwoofer, pt ca oricat de "nu ai nevoie" la un moment dat vrei mai mult( din propie exp)
puneti un woof si o statie low level si se va auzi mult mai bine decat un underseet high level.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
redbeben

Mesaj de redbeben »

revin cu aceeasi intrebare

se poate sau nu sa montez un MP 3 player si sa raman cu afisarea originala si sa pot schimba data si ora si sa am si comenzile de pe volan

aici toata lumea zice ca da

http://www.connects2.com/pdfdocs/news/D ... June06.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

+ ca in reclamele de pe siteul din postul anterior scrie cam la fel

Intrebarea e ....in Romania si-a pus cineva asa ceva sau nu ?
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

De pus nu si-a pus nimeni, sunt cam sigur de asta...
Eu unul nu prea inteleg cum functioneaza acele adaptoare (care pentru unele functii vad ca sunt doar un fel de mufe) cand nu iti este precizat cu ce Playere sunt compatibile...
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Chiar daca o sa-ti mearga comenzile de pe volan cu acel adaptor, data si ceasul tot nu o sa poti sa le modifici pt ca nu exista butonul de Menu si Dark.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
redbeben

Mesaj de redbeben »

pai in primul rand habar nu am cum se poate schimba data si ora cu un nou player cert e ca acolo asa scrie si in postul anterior in pliantul de la feu-vert toate playerele cu un semn de compatibil cu butoanele de pe volan sunt compatibile cu connect 2

dincate am inteles alpine,pioneer,sony si jvc are modele compatibile prin acest connects 2 fix cu masinile noastre si doar pt faptul amintit de toti de pe forum si anume pastrarea comenzilor si a functiilor de ora si data.....

am citi pe un forum aici si baietii astia tot dau descrieri ca si-au luat si montat dar depinde de player si mai ales de pret

pentru un sony pretul este aprox 90-120 eur

si din cate am mai inteles nu sunt numai mufele alea,mai e si o cutie electronica pe unde intra info de las player,e analizata,decriptata pt afisaj si trimisa mai departe

greu nu pare de crezut ca ce mi-e ca are sau n-are buton de menu dar poate in manualul tehnic al playerului scrie ca in cazul in care se monteaza pe una din masinile din lista si daca se apeleaza la connects 2 pentru setarea orei se apasa pe butonul x sau y

chiar o sa ma duc saptamana asta sa intreb exact sa vad cum arata treaba pentru ca ma repet daca tot dau 100 euro macar sa dau pe un adaptor de player nu pe un usb box pe care sa-l montez sub bord si care sa aiba o calitate indoielnica

salutare si sper sa revin cu informatii concrete
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

redbeben scrie:.......daca tot dau 100 euro macar sa dau pe un adaptor de player nu pe un usb box pe care sa-l montez sub bord si care sa aiba o calitate indoielnica
.....
USB box-ul nu are calitate indoielnica,dimpotriva :wink:
Si eu as fi vrut adaptor pt comenzile pe volan dar nu am gasit pt modelele de HU care ma interesau.Nu vreau sa te descurajez dar nici tu nu cred ca vei gasi decat daca iti alegi radioCD-ul in functie de existenta adaptorului, si nu de calitate,aspect sau caracteristici.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Eu pun pariu pe ce vrei tu ca data si ceasul nu o sa poti sa le mai modifici...dar o sa aflii pe pielea ta. :D
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
muntos

Mesaj de muntos »

Pentru accesul la meniu (si implicit modificare data si ora) ar mai fi si solutia inlocuirii blocului de comenzi cu 2 module cu cel cu 4.Nu e verificata, dar sunt destul de sigur ca ar trebui sa mearga...
B-333-VTS
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

muntos scrie:Pentru accesul la meniu (si implicit modificare data si ora) ar mai fi si solutia inlocuirii blocului de comenzi cu 2 module cu cel cu 4.Nu e verificata, dar sunt destul de sigur ca ar trebui sa mearga...
Daca butoanele in plus, de pe volan, dau comanda catre un procesor aflat in HU stock,degeaba la mai pui. La schimbarea HU si acesta butoane devin inutile.
Deesse ar putea sa faca o proba, ca are 4 butoane. Scoate HU si vede daca butoane mai functioneaza :wink: :)
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
muntos

Mesaj de muntos »

Pai da, dar face Deese oare aceasta fapta buna... :D ??
B-333-VTS
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Da, o fac
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
redbeben

Mesaj de redbeben »

am fost sambata la ei sa pun si eu intrebarea cea mare ca deja nu mai suport radioul de pe masina :evil: nu de alta dar i-am luat prietenei un amarat de pioneer ( cel mai ieftin de pe piata ) si fara antena la masina prinde mai multe posturi si mult mai clar decat prind eu cu mega ultra boombasticul radio cd de pe C4 :lol:

din pacate sefu ala mare si expert in radiouri nu era pe acolo si mi-au zis sa vin sapt asta mai devreme

sa vedem acum ce vor zice

eu inca mai sper ca se poate dar poate voi sunteti mai in tema cum sta treaba cu butoanele si comenzile

vedem ce si cum sapt mana asta si va tin la curent
onacus

Mesaj de onacus »

redbeben scrie: sa vedem acum ce vor zice
Orice ti-ar spune si oricat de logic ar fi (ca este logic ce spun ei), sa stii un lucru: NU SE VA REZOLVA.
Adica vei merge cu radioul acasa la fel de defect.
Pana la urma pe noi ca utilizatori nici macar nu ne intereseaza cum functioneaza radioul, ci ne intereseaza ca ei sa rezolve problema. Lucru care nu se face din pacate...
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Romeno

Mesaj de Romeno »

Vre-un follow up? Ce s-a inamplat? Ai rezolvat ceva?

Eu am trimis un e-mail celor de la Connects2 si sa vedem ca imi raspund.

I have a 2006 Citroen C4 VTS 2.0 and am interested in changing my factory stereo head unit with a Sony MEX-BT5000.

I have rear reverse parking sensors that are factory linked to the car's audio system and also controls on the steering wheel.

Going through forums and researching about this change, I read in some places that I might lose the parking sensor alert (beep) and/ or the controls on the steering wheel so I am writing to you to ask for some help.

I understand that maybe the Adaptor Connects2 SCTS003 might do the trick for me and also a aerial lead for the radio ( CT27AA14 or CT27AA15, I am not sure which is better for my Sony MEX-BT5000 stereo)
For the parking sensors I might need the adaptor: RCT001 or CTRCT001. It was not clear to me.

Could you suggest the best combination of accessories in order to maintain all the features that I currently installed on my car(parking sensor alert, radio FM- aerial connection, steering wheel connection)

Cam asta este configuratia

Am cautat mult si lung prin forum-uri pe la englezoi si cam asta ar fi configuratia care cred ca o sa imi rezolve toate probleme de comenzi pe volan, sensori de parcare, antena si toate cele.

Acum sa vedem daca este OK si daca pot sa le cumpar. :)

Cred ca o sa ma duca pe la un 100 de lire dar se merita :D

Fingers Crossed :drive
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”