Ma gandeam sa-mi scot CD player-ul de pe C4 si sa-mi iau un mp3 player si alte boxe si un subwoof.
Din cate am citit pe forum (scuze de topic nou) am vazut ca unii sunt pro altii contra din diverse motive .
Cei mai inversunati zic ca nu e bine ca nu poti sa schimbi data si ora de pe consola.
Intrebarea mea este urmatoarea : exista cumva si mp3-uri playere care sa foloseasca comenzile de pe volan si sa poti controla si consola centrala?
aici am gasit la un magazin de piese( un fel de augsburg) ceva de genu ca Alpine,Pioneer si Sony au o gama care prin intermediul unei mufe (Connects2) face legatura cu volanul si cu acea consola.Mai mult chiar fac si referire la masinile noastre C2,C3,C4 si Peugeot ....
Bagati si voi un ochi aici http://www.feuvert.es/user/guias.php" onclick="window.open(this.href);return false; si intrati pe catalogul Sonido si la un moment dat e o chestie pe la sfarsit unde zice cam asa Dispositivos Originales....
Eu unu as face o proba sa vad ce se intampla...
Sincer,decat sa dau 5 mil pe un usb box si sa am o cutie bagata in torpedou si la aia sa mufez un ipod mai bine imi iau un DVD player mp3 si bag un DVD de 4 giga si gata
Unde mai pui ca am si intrare usb la el
Mai departe as vrea sa-mi iau un mic subwoofer gen underseat ca nu imi trebuie prea mult da nu stiu acuma daca imi trebuie alimentare separata sau nu .