Azot in roti
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Re: Azot in roti
Stie cineva unde se poate pune azot in roti in Iasi?
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Iti recomand walhalla service in tomesti. Cum iesi din iasi spre tomesti e pe dreapta (cred ca e pe ultima linie dreapta dinainte de curba dupa care ntri in tomesti in oras), poti recunoaste intrarea pentru ca are niste bare albe la intrare care se vad cam de la 200m, ai timp sa incetinesti.
Ar mai fi profile, la iesirea din iasi spre sculeni (iesirea din p. de fier), e la vreo 500m de podul de fier pe stinga (atentie cind intri si cind iesi, cel putin la iesire eu am dat si cu mazda si cu c4-ul cu botul de pamint acolo).
Oricum ti-l recomand pe cel din tomesti (e mai ieftin, tipul care e acolo, un tip nascut prin bistrita-nasaud, are acea dorinta de a face totul sa iasa perfect, iar la profile acum ceva timp am mai vazut ca azotul era umed). Tot la ei iti recomand sa faci si o echilibrare cu ocazia asta (azot + echilibrare te va costa vreo 80RON cred, cei de la profile iti vor cere vreo 110 sau 120).
Ar mai fi profile, la iesirea din iasi spre sculeni (iesirea din p. de fier), e la vreo 500m de podul de fier pe stinga (atentie cind intri si cind iesi, cel putin la iesire eu am dat si cu mazda si cu c4-ul cu botul de pamint acolo).
Oricum ti-l recomand pe cel din tomesti (e mai ieftin, tipul care e acolo, un tip nascut prin bistrita-nasaud, are acea dorinta de a face totul sa iasa perfect, iar la profile acum ceva timp am mai vazut ca azotul era umed). Tot la ei iti recomand sa faci si o echilibrare cu ocazia asta (azot + echilibrare te va costa vreo 80RON cred, cei de la profile iti vor cere vreo 110 sau 120).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
daca nu gasesti ne putem intilni undeva diseara dupa 7 (abia atunci o sa fiu liber) si mergem impreuna pina acolo (va fi inchis, dar vei sti unde sa mergi dupa aia).
-
citizenx
Scuze ca nu am mai dat nici un raspuns, dar am avut mici probleme. Am fost la Bosch Service sa imi rezolv problema mai veche.
Cand eram bucuros ca am rezolvat cu masina, ieri noaptea veneam pe Splai Bahlui si era apa pana la faruri. Pe acolo am pierdut numarul din fata. La BCR Leasing am aflat ca trebuie sa platesc 50euro pentru numarul nou si mai dureaza si 3 saptamani pana il primesc.
Voi trece pe la ei inainte de a pleca in concediu. Mersi mituc pentru informatii.
Cand eram bucuros ca am rezolvat cu masina, ieri noaptea veneam pe Splai Bahlui si era apa pana la faruri. Pe acolo am pierdut numarul din fata. La BCR Leasing am aflat ca trebuie sa platesc 50euro pentru numarul nou si mai dureaza si 3 saptamani pana il primesc.
Voi trece pe la ei inainte de a pleca in concediu. Mersi mituc pentru informatii.
- Mihay
- Supermoderator
ba ce talhari BCR e 40ron un nr...ia imputernicire de la ei si dute singur la inmatriculari
-
citizenx
Numarul este de leasing si trebuie sa merg la Bucuresti (cred
) . Deja am facut actele si mi-am prins numarul ramas mai bine. La pretul asta cred ca am sa il prind cu suruburi 
-
citizenx
Gata. Am fost la service si am pus azot in roti, am luat numarul. Mituc, te-am barfit putin cu patronul
Masina este pregatita pentru concediu.
Masina este pregatita pentru concediu.
-
mituc
Aha, deci asa, birfitorilor! Pai nu-i bai, ca o sa-l penalizez la pret daca o sa ma duc pe la el sa-i cer nste jante+pneuri de iarna 
- alexchivu
Bogdan98 scrie:Bleah ... aia numa Loganu are
Tocmai am sunat la AutoZone: 8.4 montat+demontat roata, 14.4 echilibrarea, 9 presiune cu azot = 31.8 Ron de roata (cu echilibrare), 17.4 Ron fara echilibrare (mie imi trebuie si echilibrare, am pus vineri jantele de aliaj si la 120-130 cam tremura).
aceeasi problema cu tremuratul o am si eu la aceeasi viteza...desi cand am pus roata pe bancul de echilibrare indica ok...
o sa merg in alta parte sa le echilibrez, ma cam seaca sa ma gadile volanul in palma...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
- Mihay
- Supermoderator
alex da`mi un telef sau pe mess sa`ti explic eu de la ce e tremuratul ala
referitor la azot mi`am pus este o mare basina. aveam azotul de 2-3 luni si cand am fost la revizie sapt trecuta mi-au gasit presiuni muult mai mici la 3 roti de genul 1.8, 1.9. unul dintre mecanici mi`a sustinut contrariul azotului. pana acum a fost singurul dar se pare ca a avut dreptate
referitor la azot mi`am pus este o mare basina. aveam azotul de 2-3 luni si cand am fost la revizie sapt trecuta mi-au gasit presiuni muult mai mici la 3 roti de genul 1.8, 1.9. unul dintre mecanici mi`a sustinut contrariul azotului. pana acum a fost singurul dar se pare ca a avut dreptate
- alexchivu
Mihay scrie:alex da`mi un telef sau pe mess sa`ti explic eu de la ce e tremuratul ala![]()
ne auzim diseara pe mess...
C4 Berlina 1,6HDI, 109.99 cp... (ex)
-
mituc
Pai daca nu ti-au umflat aia rotile cum trebuie sau ai niste pori cit casa poti sa pui si apa in pneuri, ca tot o sa iasa.Mihay scrie:referitor la azot mi`am pus este o mare basina. aveam azotul de 2-3 luni si cand am fost la revizie sapt trecuta mi-au gasit presiuni muult mai mici la 3 roti de genul 1.8, 1.9. unul dintre mecanici mi`a sustinut contrariul azotului. pana acum a fost singurul dar se pare ca a avut dreptate
De curiozitate, care au fost argumentele lui contra azotului? Poate o fi avind si dreptsate in unele privinte, dar sa auzim.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
este mare lucru sa recunosti ca ai gresit!aiurica scrie:daca am timp si chef am sa pun niste poze care sa demonstreze!wonka scrie:probabil in cele de 15" si 17" este alta presiune decat in cele de 17". dar in rotile de 16" e 2.4 pe fata si 2.1-2.7 pe spate in functie de gradul de incarcare!eu am pus 2.4 si pe spate ca nu stau sa umflu si sa dezumflu rotile de cate ori car ceva cu ea.
ei bine am gresit! dar doar cu tine!
@ candyman, adaug o poza la prima dintre contrazicerile noastre!
motor 1.6 benzina!...daca vrei iti dau si citate din ce ai afirmat tu!
candymann scrie:presiunea in roti la C4 este aceashi indiferent de motorizare.
acelasi toma!

By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
baty_san
si de ce a zis ala de la vulcanizare sa nu pun azot iarna in roti??? ca le tine reci???

Don't steal...goverment hates competition!