Azot in roti
-
margii
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
ce pneuri ai? N-ar trebui sa ai 2.4 fata si 2.1 spate?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Extraordinar!
Ce C4 ai tu? Ca la toate 1.6i-urile noastre, fie ele berline sau coupe-uri spune 2.4 pe fata si 2.1 pe spate (2.7 pentru roata de rezerva de 15").
Ce C4 ai tu? Ca la toate 1.6i-urile noastre, fie ele berline sau coupe-uri spune 2.4 pe fata si 2.1 pe spate (2.7 pentru roata de rezerva de 15").
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
ma uit si eu maine dimineata , dar parca nu e chiar 2.4 pe fata, parca e mai mic un picmituc scrie:Extraordinar!
si cum adica "cauciucurile sunt alea date de ei goodyear eagle nct 5"??????
parca erau michelin energy!!!
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
odata cu schimbarea cauciucurilor(le-am pus pe cele de vara, iar pe cele de iarna le-am pus la loc sigur
pt iarna viitoare), am pus si azot in cele de vara.
Am fost la autosoft de pe calea Dudesti, chiar sunt baietzi ok si ii recomand.
Prima diferenta am observat-o pe piatra cubica...mai putin zgomotoase...sper ca nu a fost doar autosugestie..
Insa pe timp de vara cred ca se merita sa pui azot 4 lei/roata...tinand cont ca macar nu mai pierde presiune.
Am fost la autosoft de pe calea Dudesti, chiar sunt baietzi ok si ii recomand.
Prima diferenta am observat-o pe piatra cubica...mai putin zgomotoase...sper ca nu a fost doar autosugestie..
Insa pe timp de vara cred ca se merita sa pui azot 4 lei/roata...tinand cont ca macar nu mai pierde presiune.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
1. A fost autosugestieexdani scrie: Prima diferenta am observat-o pe piatra cubica...mai putin zgomotoase...sper ca nu a fost doar autosugestie..
2. Va pierde presiune in aceleasi conditii ca si pana acum
Sa nu ma intelegi gresit,ai facut bine ca ai bagat azot,dar avantajele sunt doar pe termen lung,chiar f.lung
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- bibikul
Re: Azot in roti
pana la urma a aflat cineva de ce cauciucurile umflate cu azot la aceeasi presiune ca pe aer, par mai desumflate? e normal? trebuie sa se bage presiune mai mare la azot?
C4 Coupe, 1.6 benzina, gris island
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu trebuie presiune mai mare la azot, presiunea trebuie sa fie aceeasi indiferent ce bagi in cauciucuri, 2,4 fata si intre 2,1 - 2,7 spate in functie de incarcare( pt 1,6 benzina) 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
evident iarasi nu sunt de acord cu tine !candymann scrie:presiunea in roti la C4 este aceashi indiferent de motorizare.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
candymann
zau? atunci cum se face k la 1.6HDi al meu presiunea optima este aceashi k shi cea postata mai devreme de pasare si care, preciza el, k este la benzinar? explica asta te rog.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
nu stiam ca c4 are doar 2 motorizari!candymann scrie:zau? atunci cum se face k la 1.6HDi al meu presiunea optima este aceashi k shi cea postata mai devreme de pasare si care, preciza el, k este la benzinar? explica asta te rog.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
candymann
dc chiar te intereseaza presiunea in pneuri la toate motorizarile iti pot spune. dar daca ai chef de hartza nici nu ma mai obosesc.
- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
probabil in cele de 15" si 17" este alta presiune decat in cele de 17". dar in rotile de 16" e 2.4 pe fata si 2.1-2.7 pe spate in functie de gradul de incarcare!eu am pus 2.4 si pe spate ca nu stau sa umflu si sa dezumflu rotile de cate ori car ceva cu ea.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker