Eu cu cine votez [ Bucuresti] <Turul 2>

Discutii despre orice va taie capul

Primar General Bucuresti ??

Blaga
8
36%
Oprescu
14
64%

Voturi totale: 22

Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

MircimiLyaN scrie:Ppppfff hai sa be gandim bine din ce partid vine Blaga.....din acelasi de unde a venit si Borduristul Videanu...care pe departe a fost cel mai prost si nesimtit primar..
Tin sa te contrazic... Videanu este primarul care a demarat TOATE proiectele majore la infrastructura capitalei!
Este UNICUL primar care s-a apucat de construit pasarele si drumuri suspendate! Este UNICUL primar care nu s-a multumit sa toarne asfalt pe
Magheru, Elisabeta si Kiselef!

Ganditi-va ca a reabilitat km intregi de linii de tramvai - Oltenitei, Vacaresti, Stefan cel MAre!

Cum credeti ca se poate face ceva sa mearga?

Marea greseala a lui Videanu a fost ca a creat DISCONFORT voua, celor care suferiti de mania masinii proprii, si nu puteti sa mergeti cu altceva - care se simte, se simte pe buna dreptate - ! Bucurestenii reprezinta dupa parerea mea, cea mai puturoasa si comoda populatie din tara asta! Cum vreti sa se schimbe o linie de tramvai daca se circula, daca se parcheaza pe sine????????

Dupa parerea mea:

1. Autostrada Centura cu 2+1 benzi care face legatura cu DN1, Autostrada Soarelui si A1..
2. Pasarela de legatura cu FIECARE iesire din Bucuresti - E85 Moldova, Alexandria, Prelungirea Ghencea, Giurgiu si iesirea din Sud - Frumusani-Berceni!
3. INTERZICEREA totala a masinilor peste 3.5t - doar dupa finalizarea punctelor 2 si 3
4. Dupa asta, putea sa faca toate bordurile din lume, caci 50% din trafic se muta pe aceste drumuri, eu unul prefer sa fac 30-40km cu 110-120km/h, in 20 min decat sa fac de la BigBerceni pana la Baneasa 2 ore!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Adrian, il compari pe Bordureanu cu NIMIC ptr ca inaintea lui au fost ...defapt nu a fost nimic.
VIdeanu nu are termen de comparatie, ar trebui comparat cu alti primari din alte tari sau orase...
Hai sa fim realisti si sa vedem ce putea sa inceapa si ce putea sa termine, sa vedem ce a facut si ce a terminat si apoi putem sa spunem ca este primar bun (SI NU ESTE)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Adrian scrie:Tin sa te contrazic... Videanu este primarul care a demarat TOATE proiectele majore la infrastructura capitalei!
Din pacate prea le-a demarat pe TOATE in acelasi timp. Ca sa omoare totul peste tot, si sa nu termine aproape nimic. Da, ca idee, ce-a inceput a fost ok, dar trebuiau facute pe rand. Termina o lucrare, se apuca de a doua, samd... Aici a gresit el, intr-un mod ESENTIAL... Parerea mea!
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

PsH scrie:Adrian, il compari pe Bordureanu cu NIMIC ptr ca inaintea lui au fost ...defapt nu a fost nimic.
VIdeanu nu are termen de comparatie, ar trebui comparat cu alti primari din alte tari sau orase...
Hai sa fim realisti si sa vedem ce putea sa inceapa si ce putea sa termine, sa vedem ce a facut si ce a terminat si apoi putem sa spunem ca este primar bun (SI NU ESTE)
Aici deja exagerati.
Pai daca urmatorul o sa faca treaba si mai buna, ce o sa ziceti, ca nici ala nu are termen de comparatie pt ca nici el nu a avut precedent???
Eu zic ca Videanu a avut a avut multe parti bune, dar nu a fost lasat sa le exploateze klumea.
Ca si-a scos si el ce si-a scos din borduri...asta a fost altceva, macar nu a furat direct. :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Parerea mea ca o luam rau la vale, noi ca popor.....

In loc ca noi, generatia tanara (lol) sa ne facem probleme mari referitoare la cum se administreaza banii nostrii, ajungem sa ne multumim cu sintagma "macar nu a furat direct".

Este o discutie de complezenta, dar ii dau dreptate lui Mituc 100% si sincer....
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Ceea ce zici tu acolo este idealism, eu prefer sa ma confrunt cu realitatea. :lol:

DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Oricine ar venii o sa "fure" , o sa dea lucrari la firmele "prietene" ...dar problema este sa mai faca si ptr Bucuresti .....

De furat se fura in toata lumea , numai ca prin alte parti dintr-un milion de euro fura o suta de mii , la noi fura 900 sute de mii .

Videanu a furat la greu , sunt convins de asta .....dar nu puteam afirma ca Bucurestiul arata ca inainte , s-au schimbat multe .

Si oricum romanul nu o sa fie multumit niciodata , eu dupa ce am stat in Sofia 3 zile si mi-am rupt masina pe acolo , sunt foarte multumit de Bucuresti si sunt convins ca o sa fie si mai bine ......

De ce votez Oprescu , ca vreau sa scandal si vreau sa nu se inteleaga . Nu il simpatizez pe Oprescu in mod deosebit , Blaga nu imi place deloc ..... pare omu` fara pic de personalitate , omu care e "manuit" din spate .....
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Ca o comparatie cu Bucurestiul de acum 4 ani... In 2004 aveam Solenza, careia i-am pus o prelungire de bara fata, care o cobora cu 4-5 cm... In 2 luni am gasit groapa si am rupt-o...

In 2008 am C4, coborat din arcuri 3.5, bara lasata si ea 6-7 cm si nici macar nu am zgariat-o.. Si merg mai peste tot cu ea!

Orasul se schimba in bine, nu mai sunt probleme cu gropile, craterele si liniile de tramvai.. Pana si maidanezii nu mai sunt la fel de multi - tin minte ca acum 7-8 ani, cand mergeam la scoala, imi era frica sa o iau pe o strada, ca erau caini multi.. - , praful a mai disparut - nu cum ar trebui - , curatenia s-a imbunatatit mult - la mine in sect 4 e diferenta mare fata de trecut - ... etc....

Oameni buni, nu se pot face toate odata!

A ramas problema traficului, care s-ar rezolva IMEDIAT cu o autostrada centura!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Chestia cu praful nu sunt de acord....
Ca fapt divers, in germania cantitatea de praf pe km patrat este de 20 de tone, in Bucuresti este de 400 (da!!! patrusute!!!) de tone.

De asta in strainatate iti speli masina si dupa o saptamana arata la fel iar la noi dupa 4-5 ore e plina de praf.

Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

la faza cu prafu zic si io lafel

mergeti afara si cind veniti in Romanica va apucati de sters prafuu de pe pantofi
s-a publicat nu stiu unde ca in bucuresti "pica" 20 kg praf pe metru patrat pe 24 ore!

cine vrea poate sa testeze

oricum .. azi am spalat masina si simbata vreau sa ies din oras .. probabil ca o sa o spal iar in provincie ..
de votat votez majoritatea .. pacat ca nu se baga si Prigoana !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Shadow scrie:Chestia cu praful nu sunt de acord....
Ca fapt divers, in germania cantitatea de praf pe km patrat este de 20 de tone, in Bucuresti este de 400 (da!!! patrusute!!!) de tone.

De asta in strainatate iti speli masina si dupa o saptamana arata la fel iar la noi dupa 4-5 ore e plina de praf.
MA, nu mai este cum era acum 5 ani, cand aveam o berlina alba, care dupa o saptamana devenea MARO! Ma uit la FIatul meu alb, care am ajuns sa il spal odata pe saptamana - daca nu ploua! E ok!

Sunt zone si zone.. De exemplu, la Negoita in sector e una, si in Rahova, in spate la piata, e alta!
Depinde unde stai... La DMX, la Parc Sebastian, a asfaltat nea 'Care este' si s-a schimbat imediat aerul! ;)

Nu-i asa, DMX?
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da .. io n am ce sa zic
stau pe la Obor .. prafu i cit blocu ... poate se termina cu pasajul
insa am vazut ce incepe borduriada intre blocuri la noi ..

din LAC IN PUT !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Misto pe la DMX ..... bine ca sunt alegerile astea ..ca vin astia si muncesc ca furnicile ...

Schimbatul bordurilor , in unele locuri mi s-a parut operatia inutila , dar dupa ce se va termina tot , eu zic ca va arata mai bine decat inainte .
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

da ... o sa mi ridic poalele (ca in "the CARS") ca sa pot urca o bordura pe Stefan cel Mare ...
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Trotuarul este pt pietoni, nu pt parcat masina pe el.

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”