Tin sa te contrazic... Videanu este primarul care a demarat TOATE proiectele majore la infrastructura capitalei!MircimiLyaN scrie:Ppppfff hai sa be gandim bine din ce partid vine Blaga.....din acelasi de unde a venit si Borduristul Videanu...care pe departe a fost cel mai prost si nesimtit primar..
Este UNICUL primar care s-a apucat de construit pasarele si drumuri suspendate! Este UNICUL primar care nu s-a multumit sa toarne asfalt pe
Magheru, Elisabeta si Kiselef!
Ganditi-va ca a reabilitat km intregi de linii de tramvai - Oltenitei, Vacaresti, Stefan cel MAre!
Cum credeti ca se poate face ceva sa mearga?
Marea greseala a lui Videanu a fost ca a creat DISCONFORT voua, celor care suferiti de mania masinii proprii, si nu puteti sa mergeti cu altceva - care se simte, se simte pe buna dreptate - ! Bucurestenii reprezinta dupa parerea mea, cea mai puturoasa si comoda populatie din tara asta! Cum vreti sa se schimbe o linie de tramvai daca se circula, daca se parcheaza pe sine????????
Dupa parerea mea:
1. Autostrada Centura cu 2+1 benzi care face legatura cu DN1, Autostrada Soarelui si A1..
2. Pasarela de legatura cu FIECARE iesire din Bucuresti - E85 Moldova, Alexandria, Prelungirea Ghencea, Giurgiu si iesirea din Sud - Frumusani-Berceni!
3. INTERZICEREA totala a masinilor peste 3.5t - doar dupa finalizarea punctelor 2 si 3
4. Dupa asta, putea sa faca toate bordurile din lume, caci 50% din trafic se muta pe aceste drumuri, eu unul prefer sa fac 30-40km cu 110-120km/h, in 20 min decat sa fac de la BigBerceni pana la Baneasa 2 ore!