NormalPsH scrie:(observ un tipar, toate incep cu P).
Eu cu cine votez [ Bucuresti] <Turul 2>
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
PsH
- PasHa
late edit @pasare: intre a-ti taia piciorul si a-ti taia o mana ce "votezi"?PsH scrie:Explicati-mi de ce nu contezi, daca nu votezi.
Sunt cetatean si am dreptul sa ma duc la vot, dar am "dreptul" sa platesc taxe si impozite si mai am dreptul sa il trag de ureche pe ala care foloseste contributiile mele, deci...
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Democratia se bazeaza pe principiul ''minoritatea se supune majoritatii''.PsH scrie:Deci eu am fost la vot, dar faza cu cine nu voteaza sa tina pliscul mic mi se pare o tampenie.
Explicatie:
1. Din pct meu de vedere in acest moment nu ai pe cine sa votezi, toti sunt niste hoti PD-L, PSD, PNL... (observ un tipar, toate incep cu P).
Mi se pare o tampenie sa mergi pe ideea aleg raul cel mai mic. Intre 2 rele prefer sa nu aleg niciuna. Totusi discutam de viitorul nostru, nu? Cum sa votez ceva ce stiu dinainte ca imi va face rau?
2. Ma duc la vot si nu iese ce aleg eu, nu sunt in aceeasi situatie? Ar trebui sa tin pliscul mic?
Parerea mea: vrei functie administrativa? atunci dai socoteala tuturor contribuabililor, indiferent dc au fost sau nu la vot..
(scuze, poate nu am fost coerent, sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun)
Cum adica e o tampenie sa alegi raul cel mai mic? Macar instinctul de conservare ar trebui sa functioneze. Ducand comparatia la extrem e ca si cum n-ar conta daca cineva iti taie un deget sau toata mana.
Eu nu sustin ca cine nu voteaza sa taca.Dar mi se pare cel putin imoral ca cineva care a consimtit ca altii sa hotarasca pt el, sa vina ulterior sa spuna ca e nemultumit de hotararea luata, ca e vorba de viata lui, de viitor. Pai daca e asa de important, du-te tata si voteaza! Si daca a iesit la vot altul decat cel ales de tine, asta e. Te supui majoritatii.
Din pacate prea multi români adopta politica strutului, iar apoi tipa ca nu le convine situatia. O data la patru ani avem posibilitatea sa schimbam mersul lucrurilor dupa cum vrem, si nu o facem. Din prostie, din blazare, din inconstienta, n-are importanta, dar e mare greseala.Repet, doar votul conteaza.
Avem conducatorii pe care îi meritam
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
PsH
- PasHa
Stau si incerc sa scriu ce simt de vreo 15 minute, am scris, am sters, am scris....(@%$*(@ - urari de paste)
Ideea este: @Pasare ai dreptate, teoria o stim cu toti, totusi:
... eu ca votant pot sa spun ca nu imi convine ca a iesit a sau b pe motiv ca nu imi place de mutra unuia sau altuia sau ca nu imi convine ce planuri are pentru mine si pot fi de acord cu faza ca "Dar mi se pare cel putin imoral ca cineva care a consimtit ca altii sa hotarasca pt el, sa vina ulterior sa spuna ca e nemultumit de hotararea luata, ca e vorba de viata lui, de viitor" daca nu ar exista in acelasi timp eu, prostul de contribuabil, care indiferent ca am votat sau nu, am dreptul sa cer socoteala si sa tip in gura mare ca cei ce ne conduc, isi baga p@#$^* in contributiile mele si implicit in munca mea si in viata mea sau in mine ca sincer asa ma simt, f@%$ in c@#%$.
Ideea este: @Pasare ai dreptate, teoria o stim cu toti, totusi:
... eu ca votant pot sa spun ca nu imi convine ca a iesit a sau b pe motiv ca nu imi place de mutra unuia sau altuia sau ca nu imi convine ce planuri are pentru mine si pot fi de acord cu faza ca "Dar mi se pare cel putin imoral ca cineva care a consimtit ca altii sa hotarasca pt el, sa vina ulterior sa spuna ca e nemultumit de hotararea luata, ca e vorba de viata lui, de viitor" daca nu ar exista in acelasi timp eu, prostul de contribuabil, care indiferent ca am votat sau nu, am dreptul sa cer socoteala si sa tip in gura mare ca cei ce ne conduc, isi baga p@#$^* in contributiile mele si implicit in munca mea si in viata mea sau in mine ca sincer asa ma simt, f@%$ in c@#%$.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Sa ceri socoteala pt activitatea depusa de un conducator de-a lungul mandatului, e o alta discutie. Din pacate noi nici asta nu facem, doar scriem pe forumuri, barfim prin cafenele, injuram in fata televizorului etc.
Eu ma refer la alegeri. Ma deranjeaza cei care nu voteaza dar se plang imediat: ''vaai cine a iesit la alegeri, hotul, cretinul, bufonu ala''
A iesit din vina celor ce nu voteaza. Si suportam toti.
Problema ca la noi e o apatie atat de profunda, incat nici ulterior nu ne manifestam democratic si vehement.
Imi aduc aminte ca in Italia in urma cu catva ani, guvernul a vrut sa mareasca contributia la pensie a angajatilor cu 1(unu)%. Au iesit in strada 2 milioane de oameni sa protesteze si binenteles ca hotararea s-a anulat.
Eu ma refer la alegeri. Ma deranjeaza cei care nu voteaza dar se plang imediat: ''vaai cine a iesit la alegeri, hotul, cretinul, bufonu ala''
A iesit din vina celor ce nu voteaza. Si suportam toti.
Problema ca la noi e o apatie atat de profunda, incat nici ulterior nu ne manifestam democratic si vehement.
Imi aduc aminte ca in Italia in urma cu catva ani, guvernul a vrut sa mareasca contributia la pensie a angajatilor cu 1(unu)%. Au iesit in strada 2 milioane de oameni sa protesteze si binenteles ca hotararea s-a anulat.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
candymann
va recomand o carticica scrisa acum 70-80 de ani si se numeste: Psihologia Poporului Roman scrisa de Constantin Radulescu-Motru. acolo veti gasi tot ceea ce se vb aici, scrise acum 70-80 de ani.Shadow scrie:Romanul este tare in gura doar in spatiul privat. cum vine cineva de la conducere si ii face "BAU!!!" fuge cu coada intre picioare.
-
candymann
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
Ppppfff hai sa be gandim bine din ce partid vine Blaga.....din acelasi de unde a venit si Borduristul Videanu...care pe departe a fost cel mai prost si nesimtit primar...Din pct meu de vedere amandoi sunt praf dar trebuie ales cineva dar in niciun caz Blaga asa ca votez cu Oprescu(dintr un rau mai mare sper sa l aleg pe cel mai putin rau:P)
A si uitasem sa precizez stau in sectorul 4...si la alegerile trecute cel mai competent si credibil mi s a parut Inimaroiu......dar din pace omu a tras pe toata lumea pe sfoara...asa ca MULTI ZIC SI MAI NIMIC NU FAC...concluzia
TREBUIE SA VOTAM POATE PANA LA URMA GASIM OMUL COMPETENT CARE FURA MAI PUTIN SI FACE SI TREBA.
A si uitasem sa precizez stau in sectorul 4...si la alegerile trecute cel mai competent si credibil mi s a parut Inimaroiu......dar din pace omu a tras pe toata lumea pe sfoara...asa ca MULTI ZIC SI MAI NIMIC NU FAC...concluzia
TREBUIE SA VOTAM POATE PANA LA URMA GASIM OMUL COMPETENT CARE FURA MAI PUTIN SI FACE SI TREBA.
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
...sau sa ne luam arme cu luneta de la rusi si sa le imprastiem coaiele pe asfalt imediat ce fac o timpenie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!