Accident ca-n bancurile proaste :(

Accidente de toate felurile...
nero
Robotizat

Accident ca-n bancurile proaste :(

Mesaj de nero »

Cel mai stupid accident de care am auzit, nu credeam ca se poate asa ceva...
Marti seara dusesem un coleg acasa pe la Republica, ma intorceam pe Industriilor cand iese o dacie omorata de pe o strada laterala din stanga mea... a vrut sa faca dreapta, dar n-a reusit decat pe contrasens unde intamplator ma aflam si eu. Sa nu va inchipuiti ca nu avea loc, strada Industriilor are peste 15m latime, poti intoarce linistit un tir pe ea. La volan - un "brunet" mort de beat care probabil nici nu si-a dat seama ca a provocat un accident pentru ca si-a continuat linistit drumul in zig zag. A trebuit sa intorc si sa-l alerg, cu bara spate atarnata de fire, altfel cred ca afla si el a doua zi ca a avut accident. Avariile arata cam asa:

ImagineImagineImagine

Bineinteles ca politia nu a vrut sa vina la fata locului si bineinteles ca el n-a vrut sa mearga la politie (motive avea, pe langa faptul ca era turta, avea si permisul suspendat). Dupa ceva vreme a aparut si nevasta-sa, o tanti relativ ok care si-a dat seama de gravitatea situatiei. A incercat sa ma convinga sa-mi dea bani, sa ma duca la diverse service-uri unde sa-mi repar masina, dar cred ca nu isi dadea seama cam despre ce suma era vorba. Habar nu aveau daca au asigurare la masina. Ma rog, pana la urma am bagat bara in portbagaj si m-am dus singur la politie, unde dupa 5 (cinci) ore de asteptare am dat si declaratia. Azi a ajuns si respectivul la politie, asa ca m-am dus si eu sa-mi iau procesul verbal si asigurarea, deci pana la urma o sa se rezolve.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

EXACT CE vorbeam la viewtopic.php?t=1599

pacat .. o sa ti ia ceva sa o faci la fel ca la avatar .. pacat de ea Nero .. bine ca se rezolva ..
CASCOTE AVEAI ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Masina ca masina, pana la urma se rezolva, ma oftica (si ma intriga) faptul ca exista specimene d-astea pe drumuri. Daca nu intra in mine, sigur intra in altceva/altcineva, bine ca am fost eu si nu vreun pieton, sau pacat ca am fost eu si nu unul ca el :P
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

.. bai ce sa zic ... POLITIA VEGHEAZA
pardon
DOARME

si de oprit te opreste ca are ciuda pe Motocicleanu .. ca de ai Citroen si daca vede ca mergi cu 50 KMH in localitate te opreste sa te sperie cu amenzi ba ca nu ai ai ba aialalta ... manevre de 2 lei

mai bine ii speria pe aia de merg in zig zag cu .. roaba de rugina ... sub ei
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Nasol moment Nero si pacat de masina ca a fost lovita de un dobitoc. Macar de o loveai tu puteai spune "Am fost fraier asta e" .. dar cand vine altu' care e baut si te loveste sa nu ii rupi capul? .. In fine, sper sa iti repari cat mai repede masina.
Btw .. din poza ta de la avatar eu credeam ca masina ta e neagra :lol:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Candymann si Mihay...din momentul asta daca mai aveti ceva de impartit o faceti pe privat nu aici pe public!!!
Am sters tot!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

pacat ca ti s-a intamplat. pacat de masina. pacat de timpul pierdut... ce sa zic.... e naspa indiferent de avarie. acum o sa tebuiasca sa alergi sa-ti faci constatari, sa duci masina la service, sa o lasi acolo pana e gata... ce sa mai..... timp pierdut din cauza unui alcoolist inconstient care se urca la volan, indiferent de ce masina avea.

ce sa-ti zic... bine ca nu a intrat direct in tine, masina se repara, dar iti urez succes si sa te incarci cu rabdare......ptr ca o sa ai nevoie :wink:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Pacat! Crede-ma ca stiu prin ce treci! Mie mi-au aranjat-o pe ambele parti la interval de o luna una de cealata doi "frati d'a lu' shumahar" de-astia...
Fierul se repara, problema este cat de repede. La mine a durat 1 luna si jumatate din cauza incompetentei unuia de la ATS care n-a comandat piesele corespunzatoare si a inspectorului de daune de la Unita care a uitat sa dea acceptul de plata pentru unul din dosare. Fara interventia "persoanei potrivite" din UCL nici nu pot sa-mi imaginez cat ar fi durat...
Asa ca ai grija cand te duci in service sa se uite aia bine la ea si sa-ti comande ce trebuie iar cu asiguratorul stai pe capul lui sa dea acceptul cat mai repede.
Indicat ar fi, daca poti, s-o faci pe casco cu regres ca sa nu astepti dupa RCA-ul aluia pentru ca dureaza prea mult. Macar pe cei de la casco poti sa-i strangi cu usa pentru tu esti clientul lor....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Nashpa rău :(
La politie, în declaratie ai scris că dobitocul era băut? Si dacă da, cum a reactionat politistul? :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

OFF: @ Mr_kokaa Cu mine nu a avut nici un politai nimic , pe motivul ca am Citroen! Nu am fost oprit niciodata de cand il conduc , poate ca merg prea repede :lol: !
Iar despre patainie nu stiu cum te-ai putut opri sa nu-l calci in picioare , eu il bateam de ii iesea bautura pe nas!
L-am mai troznit la ficat pe un colorat acum cativa ani dupa ce imi stersese toata partea stanga la o alta masina, sa il vezi ce se plangea la politzai , si politzaiul zambea pe sub mustati!
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

reparatia ca reparatia masinii. sa presupunem ca victima scapa de stres si masina i se repara in timp decent si ireprosabil (utopic presupunand :D) dar deprecierea masinii care deja este accidentata cine o suporta. mai devreme sau mai tarziu o masina va fi comercializata la SH, si atunci proprietarul victima va incasa mai putin pe acea masina.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Rar gasesti masina sub 100000km facuti prin tara care sa nu fi fost accidentata deloc. Oricum, nu-mi pasa mie de asta acum ca n-am de gand s-o schimb prea curand.
Reparatia as vrea s-o fac la Mugurel (Pro Motor Valcea), exista vreo posibilitate ca asiguratorii (Unita) sa nu fie de acord cu asta, sau sa nu plateasca tot? Casco nu am, deci o voi face direct pe RCA-ul retardului.
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Asiguratorul nu-ti poate impune la ce service sa faci reparatia.Probleme pot apărea în momentul decontării lucrărilor, în sensul că pot întârzia plățile către service.
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Mr_kokaa
Maniac

Mesaj de Mr_kokaa »

tinind cont ca si o repara pe RCA altuia .. nu ar trebui sa apara probleme la bani
Oricum NERO e acoperit ..

@NERO .. fa tati un CASCO cit de mic .. e bun mai ales la noi la Bucuresti
aici e densitatea mai mare de tampiti pe m2.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Cei de la Unita iti vor da o lista cu serviceuri agreate de ei cu care au decontare directa( tu nu dai nici un ban din buzunar). Daca te vei duce la Mugurel si el nu are contract cu Unita vei plati tu reparatiile, apoi cu factura te duci la Unita sa iti dea banii.Aici de obicei mai apar probleme MAI ALES CA E PE RCAul aluia daca ei vor considera ca tarifele de la Valcea sunt prea mari( din cate imi amintesc erau ceva sub 50 ron/ora= e bine).

PS:nu va mai luati de ala ca era baut ptr ca daca ii iesea alcool la politie rca`ul lui nu`l mai despagubea pe nero si trebuia sa se judece cu ala pe cale civila mai ales ca nu are Casco.Deci ar fi bine sa iei in calcul si un casco
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”