Marti seara dusesem un coleg acasa pe la Republica, ma intorceam pe Industriilor cand iese o dacie omorata de pe o strada laterala din stanga mea... a vrut sa faca dreapta, dar n-a reusit decat pe contrasens unde intamplator ma aflam si eu. Sa nu va inchipuiti ca nu avea loc, strada Industriilor are peste 15m latime, poti intoarce linistit un tir pe ea. La volan - un "brunet" mort de beat care probabil nici nu si-a dat seama ca a provocat un accident pentru ca si-a continuat linistit drumul in zig zag. A trebuit sa intorc si sa-l alerg, cu bara spate atarnata de fire, altfel cred ca afla si el a doua zi ca a avut accident. Avariile arata cam asa:

Bineinteles ca politia nu a vrut sa vina la fata locului si bineinteles ca el n-a vrut sa mearga la politie (motive avea, pe langa faptul ca era turta, avea si permisul suspendat). Dupa ceva vreme a aparut si nevasta-sa, o tanti relativ ok care si-a dat seama de gravitatea situatiei. A incercat sa ma convinga sa-mi dea bani, sa ma duca la diverse service-uri unde sa-mi repar masina, dar cred ca nu isi dadea seama cam despre ce suma era vorba. Habar nu aveau daca au asigurare la masina. Ma rog, pana la urma am bagat bara in portbagaj si m-am dus singur la politie, unde dupa 5 (cinci) ore de asteptare am dat si declaratia. Azi a ajuns si respectivul la politie, asa ca m-am dus si eu sa-mi iau procesul verbal si asigurarea, deci pana la urma o sa se rezolve.