Pasare, ai punctat tot ce era important, exact asta e si parerea mea.
Sunt motociclisti si motociclisti, nebuni, iubitori de adrenalina sau care pur si simplu se bucura de libertatea oferita de mersul pe doua roti.
O categorie de motociclisti sunt cei de Everest, care sunt copiii de bani gata care isi iau permisul si imediat Hayabusa, R1 sau mai stiu eu ce OZN de 1000 cmc (ca asta prinde bine la pitipoancele care se uda la savarina cand aud un motor turat), dar aia sunt sinucigasi si asta e si nu pot fi numiti motociclisti.
Dar asa cum noi avem dreptul de a merge cu masina, si ei au dreptul de a merge cu motorul/scuterul/bicicleta (sofatul fiind de fapt un privilegiu si ar trebui sa isi asume mai multe lucruri cand se urca la volan si sa ii protejeze si pe altii daca poate)
De ce sa nu treaca printre masinile din coloana? Ei se pot strecura, asta este, se duc in fata si nu ii mai vezi si astfel mai elibereaza traficul. Daca ar sta fiecare motor in coloana nu ar fi mai aglomerat?
Si sa fim seriosi, clipe de nebunie avem toti orice am conduce - o mai calcam, mai facem depasiri aiurea sau nu stiu ce prostii. Si sa nu imi spuna mie cineva ca el nu a incalcat niciodata legea ca nu-l cred.
Si faza cu oglinzile e cum am spus eu, ca sunt o gramada de "soferi" sau "manelari proprietari de Vag-uri" (copyright Mituc

) care au impresia ca ele sunt doar ornament exterior. Acum 5 minute o

a vrut sa faca stanga prin mine in rond la Arc asa ca ...

Later Edit:
onacus scrie:
In plus, tot conform legii, chiar cand sunt pe trecerea de pietoni, ei nu au voie sa fuga, ci sa mearga la pas normal, TOCMAI ca sa poti sa apreciezi ce se intampla si sa-ti calculezi traiectoria masinii (cunoscut fiind faptul ca masina nu se opreste instantaneu cand apesi pe frana, pe cand omul da - mai ales cand este la pas).
Si pietonilor de ce nu le spune nimeni ca masina nu se opreste imediat? De ce nu ii invata nimeni ca trebuie sa arate ca vor sa treaca, nu sa sara deodata in fata masinii? Ei de ce nu se gandesc daca masina poate opri fara probleme, fara sa intre ala din spate in fundul lui sau mai stiu eu ce ? Kamikaze pietonii astia