Cutie de viteze in 6 trepte/Turbo pe C4

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

1)stevey- nu se poate vedea limuletul
2) VTSul aer acelasi motor ca si 206RC, motor care pe cateva masini de la noi a facut 156cp nu 200, asa ca nu vreau sa mai aud tampenii.
3)in masina deja am investit mult prea mult cat sa merite sa o vand, investitii care nu se mai pot recupera (gen antifonaj, modificari la diferite fieratanii prin interior si alte asemenea.)

P.S
Cand o fac turbo promit sa ma dau cu un VTS stock si sa vedem cum stam.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

http://www.youtube.com/watch?v=rC-_1L7YKJ4 - asta e linkul. Cel de la stevey asa cum il arata forumul mai avea un punct dupa.
++Asta a plecat cu a doua de pe loc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

pesteimputit a zis exact cam esentialul.
tuning-ul este o pasiune si nu se cunatifica monetar. dac-ar fi sa ceri la vanzare sh cat ai bagat in masinanici dreaq nu s-ar uita la ea. si totusi sunt multi astfel de indivizi care NU pricep faza asta.
o masina personala este un cheltuitor de bani. daca incepem sa vb de tuning, atunci clar cheltuielile vor fi mult mai mari si rezultatul il faci pt TINE. deci unora s-ar putea sa nu placa
-revenim. singurele masini care se apreciaza ca valoare sunt castigaroarele de diverse concursuri internationale. cu cat mai raspandit concursul cu atat creste valoarea. logic ca si calitatea muncii e impecabila pt a castiga.
-alta categorie de masini tuning care sa iasa in profit sunt luarea unei masini ieftine (cazuta fizic si moral in general) si prin upgradarea ei in-house (adica in atelierul propriu) adaosul pe care il pui la piese si manopera sa iti asigure profitul.
ori de aceea tunerii renumiti nu iti vand masina ci kit-ul (eventual un showcar excelent sa fie vandut la licitatie)

daca mituc sau oricine altcineva va modifica masina proprie va fi din pasiune si eventual pt a demonstra ceva. dar aceste modificari de multe roi sunt mult mai complexe decat lasa de vazut din afara. dar aici intervine locul si cu cine se opereaza tuning-ul. caci o masina stock de curse e gandita de producator la abilitatile ei. ori o masina stock ne-sportiva necesita indemanare pt upgradare. un n00b in domeniu nu va face decat sa strice masina stock
ex: un tip de prin pitesti si-a facut esapamentul complet borla, si se intreaba de ce e problema cu sonda lambda :))))))
cand am inceput sa ii vb de compresie & stuff a bulbucat niste ochi de ziceai ca vorbeam chineza...hmmmzzz...si io nu stiu ca mecanic ci ca pasionat al domeniului
daca voi avea posibilitati sa ii sustin pe cei care vor sa isi modifice la lor c4 o voi face. 8)
PS: pt altii in schimb e mai simplu o masina noua, caci din diverse motive obiective/subiective nu se implica in modificarea unui lucru bun din fabrica. si ei sunt de apreciat, pt ca nu isi baga nasul unde nu stiu
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

o masina tunata din toate pdv-urile profsionist o sa valoreze mult peste una stock. Evident ca nu in ochii unuia nepriceput, doar daca nu cumva o sa o vrea precum si pictura lui nu stiu care despre care credea si inca crede ca e si mare vedeta de rap.
Aici vb de tuning complet, inclusiv motor v6, schimbari in interior, ranforsari pe la usi si chestii.. nu doar doua spoilere si mai stiu eu ce obd... pt k astea sunt vax pentru unu' care vrea tuning adevarat.
Aici ma refer bineinteles la pregatirea unei masini pentru curse, nu doar sa arate mai bine pe sosea si sa se infiga putin mai tare
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

@pesteimputit Stiu ca este motorul de pe 206 si chiar daca s-a intamplat problema cu 156 cp la roata tot e mai bun decat un 1.6 de 90 la roata..nu?.Oricum ,de la a modifica extrem un motor de 1.6 cum se discuta mai devreme, costa mai mult si e mai riscant, decat daca imi iau 2.0 180 de pe vts si o pun pe a mea, un fel de update la masina :) .In primul rand nu se umbla la el, are garantie si cu putini bani zic eu il aduci la 200,cine vrea si peste.
Bineinteles cine doreste sa-si tuneze motorul de 1,6 sa-l faca unicat asta e problema lui, daca e dispus si are bani nimeni nu se supara.
Cat despre masina ta normal ca nu merita sa vinzi..doamne fereste nici eu nu asi vinde-o...nu o mai tunez in cazul in care vreau sa o vand..
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

156 la volanta,nu la roata, 156 la roata din 180 de fabrica este normal si chiar peste medie.
C4 1.6i are unedva la 75cp la roata daca mai tin bine minte diagrama
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Ce chestie! Iti iei masina de 110 cai insa are randament doar 65%.
Mi se pare o imbecilitate
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca vrei sa scoti ceva cu adevarat bun dintr-un motor de C4, cred ca 2.0 Hdi ar fii cel mai bun. Motive multiple.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
pesteimputit
custom sound systems

Mesaj de pesteimputit »

ORICE masina pierde cam 25% din putere in anvelope + Transmisie
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

http://www.nitrod.com/articles/HorsepowerTA.pdf

Brake horsepower (bhp)
is the measure of an engine's horsepower without the loss in power caused by the gearbox, generator, differential, water pump, and other auxiliary components. Thus the prefix "brake" refers to where the power is measured: at the engine's output shaft, as on an engine dynamometer. The actual horsepower delivered to the driving wheels is less. An engine would have to be retested to obtain a rating in another system. The term "brake" refers to the original use of a band brake to measure torque during the test (which is multiplied by the engine RPM and a scaling constant to give horsepower)

Si descrierea alor noastre :

1.6i 16V 110 bhp DIN
The 1.6i 16V engine develops 80 kW EEC (110 bhp DIN) at 5,800 rpm and maximum torque of 147 Nm at 4,000 rpm. Highly responsive from the lowest engine speeds, this engine offers torque of 132 Nm -90% of the maximum amount - from 2,000 rpm. This mid-range engine strikes an excellent balance between performance and fuel consumption in combined use (7.1 l/100 km over a standard combined cycle).

Effective horsepower (ehp) / True horsepower (thp)

Effective horsepower, True HP or wheel horsepower is the power converted to useful work. In the case of a road vehicle this is the power actually turned into forward motion as measured on a chassis dynamometer.

"True hp" will be 10% to 20% or more lower than the engine's "bhp" ratings due to drivetrain losses.

Si ca sa fie treaba buna :

http://www.macgen.com/calcul.html
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Care e faza cu dracia asta?

http://www.srz.ro/Racing%20Wires.html
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai e o morisca de bagat aer fortat in admisie, ce sa fie?! Ca sa citez un motoretist care a ajutat pe altul sa-si puna turbo pe un gsx1000, "daca esti suficient de dement poti sa pui si un compresor de la un pistol de vopsit, tot aia e! Insa e total diferit de o modificare facuta ca lumea".
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”