TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei

Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Mult mai bine, pt ca atunci platesti tot :lol: :lol: . Atunci iti schimba ambreiajul si fara sa vrei, sau sa aiba vreo problema..bani sa iasa
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
sebi

Mesaj de sebi »

am fost cu masina in service azi pt revizie si leam zis si de problema asta. nu mersesem f mult prin oras inainte, si nu se simtea tremuratul. miau zis ca tot ce pot sa faca e sa imi desfaca cutia sa faca poze si sa le trimita la bucuresti. in cazu asta sunt 2 posibilitati: sa fie ceva defect si sa imi schimbe pe garantie, sau sa zica "exploatare necorespunzatoare" si sa platesc eu manopera pt demontarea cutiei (100lei/ora). evident ca cei din brasov miau zis ca tin eu prea mult ambreajul calcat si de asta a aparut problema. eu am zis ca nu il tin excesiv de mult calcat, si am dat un exemplu: daca mai sunt 10 sec la semafor nu mai scot masina din viteza, si ei au zis ca 10 sec e prea mult.
a fost cineva cu pb asta la service cat era "calda", adica sa simta si cei de acolo ca chiar tremura? daca da ce au zis?
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ce idioti !!! trebuia sa-i f#$$%& in gura. cum definesc ei "exploatare necorespunzatoare " a ambreiajului? scrie undeva in carnetul ala de garantii cat ai voie sa-l tii calcat sau nu? se pare ca magariile continua.Desi nu sunt adeptul dute si @##$%%^&* pe ei
sebi

Mesaj de sebi »

o solutie ar fi cand ma duc la ei sa o desfaca sa imi si schimb ambreajul. sa nu platesc de 2 ori manopera. si daca dupaia daca cei de la bucuresti decid ca e "exploatare necorespunzatoare". si dupaia .... ce fac? ma duc la protectia consumatorului? :D evident ca ei nu se implica in astfel de cazuri.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

de ce sa nu se implice? daca ai deja atitudinea asta de "cap plecat" fara sa te superi pe mine umplei de bani pe prietenii tai de la service
sebi

Mesaj de sebi »

nu e vb ca am atitudine de cap plecat. cine crezi tu ca e in masura la opc sa zica "da domne durata medie de viata a unui ambreaj este de 123 456 km iar durata minima de viata in conditii de uzura maxima este de 45 678 deci acest caz ar trebui sa se incadreze in garantie". nu au aia de la opc experti in astfel de cazuri. eu nu am cum sa dovedesc ca e defect de fabricatie, iar ei nu au cum sa dovedeasca ca am un stil neadecvat de condus. deci din punctul lor de vedere ramane totul asa cum e. adica nu dau ei niciun ban. eu totusi o sa incerc sa il schimb pe garantie.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

La o astfel de reclamatie, la OPC, este invitata si a treia parte: un expert tehnic, care nu are de-a face cu nici una din parti. Cel putin asa zice la lege. Ma interesez sa vad care e actul, numar, data, etc. si revin
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
sebi

Mesaj de sebi »

mersi. tocmai citisem si eu legea si nu am vazut asa ceva. daca zici ca e dami te rog info. in cazul asta sunt sanse, chiar mari sa imi schimbe pe garantie. eu zic ca oricat de prost e soferu nu are cum sa strice un ambreaj in 10 000 km
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Nu e invitat niciun expert.Iti spun ca unul care a trecut prin chestii din astea.Si ii convinsesera si pe ei la un moment dat.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

nu e invitat nici un expert daca (s-o luam in cazul nostru):

- noi nu stim ca avem dreptul la un astfel de expert
- si bineinteles ca cei de la service ori nu stiu, ori stiu dar merg pe burta, pt ca in cazul asta ... dreptatea ar fi a noastra.

cum ziceam, o sa caut zilele astea care este legea, o sa postez enuntul, precum si numarul ei, data aparitiei, unde, etc.
stiu sigur ca exista aceasta lege... doar s-o caut.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
sebi

Mesaj de sebi »

http://www.anpcnet.ro/ro/wp-content/upl ... 9-2003.pdf
asta ar fi legea in care ar trebui sa fie precizat acel expert... sau ma insel. in orice caz.. in aceasta lege nu este precizat nimic.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

sebi scrie:am fost cu masina in service azi pt revizie si leam zis si de problema asta. nu mersesem f mult prin oras inainte, si nu se simtea tremuratul. miau zis ca tot ce pot sa faca e sa imi desfaca cutia sa faca poze si sa le trimita la bucuresti. in cazu asta sunt 2 posibilitati: sa fie ceva defect si sa imi schimbe pe garantie, sau sa zica "exploatare necorespunzatoare" si sa platesc eu manopera pt demontarea cutiei (100lei/ora). evident ca cei din brasov miau zis ca tin eu prea mult ambreajul calcat si de asta a aparut problema. eu am zis ca nu il tin excesiv de mult calcat, si am dat un exemplu: daca mai sunt 10 sec la semafor nu mai scot masina din viteza, si ei au zis ca 10 sec e prea mult.
a fost cineva cu pb asta la service cat era "calda", adica sa simta si cei de acolo ca chiar tremura? daca da ce au zis?
meserie ...hai in bucuresti sa stai de 5 6 7 ori la un semafor ! Sa vezi atunci ! Schimba-ti tata obiceiu ! Aici la capitala ramai si fara ambreiaj si fara picior data stai cu el la podea pe STOP

bafta!!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
sebi

Mesaj de sebi »

se pare ca n-ai inteles. la semafoarele cu timer unde VAD ca mai am numa 10 sec cand m-am oprit, nu o mai scot din viteza... o bag direct in viteza si nu mai ridic ambreajul. daca vad ca am mai mult de stat, daca nu vad cat am de stat sau daca stau in coloana normal ca nu o sa fiu idiot sa tin aiurea ambreajul apasat.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu zic sa facem ceva de genul: toti cei care au probleme cu ambreajul si au prea putini kilometri pentru ca ambreajul sa fie uzat sa trimitem mail toti in aceeasi saptamina la prostii de la ats cu:
1. numele, service-ul la care mergem de obiceila revizii si diagnoza, si eventual VIN-ul masinii;
2. problema la ambreaj, eventual cind s-a facut ultima constatare si care a fost cauza identificata de service;
3. alte detalii care sa nu fac mailul sa treaca de 20 de rinduri.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
costin
Fan C4

Mesaj de costin »

mituc scrie:Eu zic sa facem ceva de genul: toti cei care au probleme cu ambreajul si au prea putini kilometri pentru ca ambreajul sa fie uzat sa trimitem mail toti in aceeasi saptamina la prostii de la ats cu:
1. numele, service-ul la care mergem de obiceila revizii si diagnoza, si eventual VIN-ul masinii;
2. problema la ambreaj, eventual cind s-a facut ultima constatare si care a fost cauza identificata de service;
3. alte detalii care sa nu fac mailul sa treaca de 20 de rinduri.
subscriu la ce ai spus; motivul dat mie de ats a fost traficul, de parca toate celelalte masini din bucuresti nu circula prin acelasi oras si in aceleasi conditii si n-au nimic. :evil:
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”