TREMUR AMBREIAJ diferite manifestari ale problemei
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mult mai bine, pt ca atunci platesti tot
. Atunci iti schimba ambreiajul si fara sa vrei, sau sa aiba vreo problema..bani sa iasa
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
sebi
am fost cu masina in service azi pt revizie si leam zis si de problema asta. nu mersesem f mult prin oras inainte, si nu se simtea tremuratul. miau zis ca tot ce pot sa faca e sa imi desfaca cutia sa faca poze si sa le trimita la bucuresti. in cazu asta sunt 2 posibilitati: sa fie ceva defect si sa imi schimbe pe garantie, sau sa zica "exploatare necorespunzatoare" si sa platesc eu manopera pt demontarea cutiei (100lei/ora). evident ca cei din brasov miau zis ca tin eu prea mult ambreajul calcat si de asta a aparut problema. eu am zis ca nu il tin excesiv de mult calcat, si am dat un exemplu: daca mai sunt 10 sec la semafor nu mai scot masina din viteza, si ei au zis ca 10 sec e prea mult.
a fost cineva cu pb asta la service cat era "calda", adica sa simta si cei de acolo ca chiar tremura? daca da ce au zis?
a fost cineva cu pb asta la service cat era "calda", adica sa simta si cei de acolo ca chiar tremura? daca da ce au zis?
- Mihay
- Supermoderator
-
sebi
- Mihay
- Supermoderator
-
sebi
nu e vb ca am atitudine de cap plecat. cine crezi tu ca e in masura la opc sa zica "da domne durata medie de viata a unui ambreaj este de 123 456 km iar durata minima de viata in conditii de uzura maxima este de 45 678 deci acest caz ar trebui sa se incadreze in garantie". nu au aia de la opc experti in astfel de cazuri. eu nu am cum sa dovedesc ca e defect de fabricatie, iar ei nu au cum sa dovedeasca ca am un stil neadecvat de condus. deci din punctul lor de vedere ramane totul asa cum e. adica nu dau ei niciun ban. eu totusi o sa incerc sa il schimb pe garantie.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
-
sebi
-
dimabogdan
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
nu e invitat nici un expert daca (s-o luam in cazul nostru):
- noi nu stim ca avem dreptul la un astfel de expert
- si bineinteles ca cei de la service ori nu stiu, ori stiu dar merg pe burta, pt ca in cazul asta ... dreptatea ar fi a noastra.
cum ziceam, o sa caut zilele astea care este legea, o sa postez enuntul, precum si numarul ei, data aparitiei, unde, etc.
stiu sigur ca exista aceasta lege... doar s-o caut.
- noi nu stim ca avem dreptul la un astfel de expert
- si bineinteles ca cei de la service ori nu stiu, ori stiu dar merg pe burta, pt ca in cazul asta ... dreptatea ar fi a noastra.
cum ziceam, o sa caut zilele astea care este legea, o sa postez enuntul, precum si numarul ei, data aparitiei, unde, etc.
stiu sigur ca exista aceasta lege... doar s-o caut.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
sebi
http://www.anpcnet.ro/ro/wp-content/upl ... 9-2003.pdf
asta ar fi legea in care ar trebui sa fie precizat acel expert... sau ma insel. in orice caz.. in aceasta lege nu este precizat nimic.
asta ar fi legea in care ar trebui sa fie precizat acel expert... sau ma insel. in orice caz.. in aceasta lege nu este precizat nimic.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
meserie ...hai in bucuresti sa stai de 5 6 7 ori la un semafor ! Sa vezi atunci ! Schimba-ti tata obiceiu ! Aici la capitala ramai si fara ambreiaj si fara picior data stai cu el la podea pe STOPsebi scrie:am fost cu masina in service azi pt revizie si leam zis si de problema asta. nu mersesem f mult prin oras inainte, si nu se simtea tremuratul. miau zis ca tot ce pot sa faca e sa imi desfaca cutia sa faca poze si sa le trimita la bucuresti. in cazu asta sunt 2 posibilitati: sa fie ceva defect si sa imi schimbe pe garantie, sau sa zica "exploatare necorespunzatoare" si sa platesc eu manopera pt demontarea cutiei (100lei/ora). evident ca cei din brasov miau zis ca tin eu prea mult ambreajul calcat si de asta a aparut problema. eu am zis ca nu il tin excesiv de mult calcat, si am dat un exemplu: daca mai sunt 10 sec la semafor nu mai scot masina din viteza, si ei au zis ca 10 sec e prea mult.
bafta!!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
sebi
se pare ca n-ai inteles. la semafoarele cu timer unde VAD ca mai am numa 10 sec cand m-am oprit, nu o mai scot din viteza... o bag direct in viteza si nu mai ridic ambreajul. daca vad ca am mai mult de stat, daca nu vad cat am de stat sau daca stau in coloana normal ca nu o sa fiu idiot sa tin aiurea ambreajul apasat.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu zic sa facem ceva de genul: toti cei care au probleme cu ambreajul si au prea putini kilometri pentru ca ambreajul sa fie uzat sa trimitem mail toti in aceeasi saptamina la prostii de la ats cu:
1. numele, service-ul la care mergem de obiceila revizii si diagnoza, si eventual VIN-ul masinii;
2. problema la ambreaj, eventual cind s-a facut ultima constatare si care a fost cauza identificata de service;
3. alte detalii care sa nu fac mailul sa treaca de 20 de rinduri.
1. numele, service-ul la care mergem de obiceila revizii si diagnoza, si eventual VIN-ul masinii;
2. problema la ambreaj, eventual cind s-a facut ultima constatare si care a fost cauza identificata de service;
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
costin
- Fan C4
subscriu la ce ai spus; motivul dat mie de ats a fost traficul, de parca toate celelalte masini din bucuresti nu circula prin acelasi oras si in aceleasi conditii si n-au nimic.mituc scrie:Eu zic sa facem ceva de genul: toti cei care au probleme cu ambreajul si au prea putini kilometri pentru ca ambreajul sa fie uzat sa trimitem mail toti in aceeasi saptamina la prostii de la ats cu:
C4 Gri Iceland, 1,6i 16v, 2006
B-29-JES
B-29-JES