Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
@kyky5 - thx si sa ne flash-uim...daca ne intalnim prin traficul bucurestean
- sa nu va speriati daca o sa va flash-uiasca si o fabia alba prin trafic(Bucuresti, Urziceni, Rm Sarat, Braila, Tulcea sau Constanta...am enumerat aceste orase deoarece trec prin ele la cca 1sapt -2 ) - e masina mea de job...day by day.... )
pai.....NUUUUUU mai am ......dar maine trebuie sa ajung neaparat in C-ta...planificasem asta...si nu mai am cum sa dau inapoi...azi am facut si RCA-ul, ramane CASCO...sa vedem unde...ca mai nou a aparut "fransiza"
pai exista si inainte fransiza. daca nu e pe leasing poti sa iti faci casco unde vrei si fara fransiza. sfatul meu e sa faci casco acolo unde "cunosti" chiar daca e mai scump decat la alte firme.si eu tot de la Valcea am luat dar am fugit imediat desi Mugurel zisese ca mi`o trimite la pachet
pai asa mi-a spus si mie Mugurel ca mi-o trimite pachet...insa am zis sa ma duc eu sa o iau...
nu e pe leasing...insa cu ce asigurator am vorbit mi-a spus si de fransiza...Unita, Generali, Allianz, etc
problema e ca o sa vin cu masina fara casco de acolo....o sa am ceva emotii
ma gandeam la Generali sau Allianz ....trebuie sa ma decid...ma gandeam sa fac casco acolo insa nush daca lucreaza astia sambata.
allianz are fransiza .. incearca bcr, generali, unita .. allianz avem pe c1, si te doare capu' cand vezi scoru' plus fransiza care e cam 100 eur la dauna partiala si zero la dauna totala.
emotii am avut si eu anu trecut cand am luat buburuza de la mugurel, iar p'asta mare fiind in leasing, aveam deja casco la ea. oricum am avut emotii
@ exdani: daca venea si a mea sambata.. ne intalneam in parcare la Mugurel.. asa eu tre sa stau pana marti Casco si RCA am facut tot cu ajutorul firmei lui Mugurel.. la Alliantz (au fransiza numai in caz de furt, la daune platesc integral). Ce culoare e a ta?
eu am la omniasig fara fransiza si am facut casco doar cu factura proforma . e mai bine asa ca n-or sa aiba poze cu masina ta si ai loc de "miscari". alegerea e a ta.
@mihayshmen: Sigur e fara fransiza? te-ai uitat bine pe contractul de casco? Cand l-ai incheiat? Anul trecut? Daca e de anul asta sa te uiti ca s-ar putea sa ai fransiza la furt. Daca e de anul trecut e f posibil sa nu ai fransiza