C4 Tehno Evolution
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Sa stii ca merita. Una peste alta, masina practic poti s-o iei de la orice dealer, ca tot aia e. Poate cu mici diferente in modalitatea de negociere. Doar masina n-o face dealerul, ci PSA. Conteaza in schimb: amabilitatea oamenilor de la dealer, profesionalismul lor, modul in care te trateaza (la ATS in marea majoritate a cazurilor, esti un fel de neica nimeni, iar la ProMotor esti CLIENTUL, ceea ce te face sa te duci la ei cu placere, chiar daca e vorba de (doamne feri) probleme la masina).
Una peste alta, in orice moment si la orice ora, as apela la ProMotor, in loc de ATS. Numai in cazul in care (sper sa nu fie cazul) masina nu poate fi plimbata pe rotile ei, as merge la ATS, dar cu inima stransa.
Una peste alta, in orice moment si la orice ora, as apela la ProMotor, in loc de ATS. Numai in cazul in care (sper sa nu fie cazul) masina nu poate fi plimbata pe rotile ei, as merge la ATS, dar cu inima stransa.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eu n-am avut probleme cu achiziția mașinii de la ATS, au fost serviabili si s-au ținut de cuvânt in ceea ce privește livrarea. Sevice-ul in schimb 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Bogdan98
- Citroen Fan
Asta am spus si eu pasare. La ATS oamenii de vanzari sunt ok. Pentru ca asta e rolul lor: sa fie amabili, si sa vanda. Cu service-ul e alta poveste, si inclin sa cred ca este asa datorita dezvoltarii prea rapide pe verticala, fara sa largeasca baza (e o teorie de afaceri pe care multi o ignora - vezi Flamingo acum cativa ani, cand erau gata sa intre in faliment), plus variatia de personal extrem de rapida, Gigi azi e la ATS, sta 2 luni si pleaca. In concluzie, acel Gigi nu va cunoaste aproape nimic despre Citroen, la fel cum nu va cunoaste aproape nimic despre nici o marca de masini. Un service de calitate, este structurat in jurul oamenilor (si nu numai un service, e valabil pentru orice activitate).
Scuze de off-topic, dar m-am "incalzit"
Scuze de off-topic, dar m-am "incalzit"
- Bogdan98
- Citroen Fan
@candy, pentru mine, din pacate, Satu Mare e cam departe ca sa ajung personal pe la voi. Din ceea ce am vazut pe aici, ii faceti "concurenta" lui Mugurel. Bine cel putin ca nu sunteti prea aproape unul de celalalt, deci conteaza mai putin 
Si este bine ca avem dealeri pe care te poti baza oricand.
Parerea mea!
Parerea mea!
-
candymann
daca ajungi sa vii la sm pt service este super nasol. concurenta lui mugurel nu vreau shi nu am de ce sa ii fac. eu daca pot sa fac bine, fac ca nu ma doare. la mine informatia este gratis.Bogdan98 scrie:@candy, pentru mine, din pacate, Satu Mare e cam departe ca sa ajung personal pe la voi. Din ceea ce am vazut pe aici, ii faceti "concurenta" lui Mugurel. Bine cel putin ca nu sunteti prea aproape unul de celalalt, deci conteaza mai putin
Parerea mea!
- Bogdan98
- Citroen Fan
precum ai vazut "concurenta" a fost intre ghilimele. ma refeream la o "concurenta" benefica, creatoare. de ce sa bata drumul pana la valcea unul din.. sa zicem baia mare? cand poate sa vina la un dealer de calitate care e mai aproape?
eu unul, numai in cazul in care nu voi putea misca masina din loc (sper sa nu ajung acolo never ever) nu voi calca la ats. prefer drumul pana la valcea, mai halesc si-un mititel pe dealu negru
eu unul, numai in cazul in care nu voi putea misca masina din loc (sper sa nu ajung acolo never ever) nu voi calca la ats. prefer drumul pana la valcea, mai halesc si-un mititel pe dealu negru
-
candymann
- Bogdan98
- Citroen Fan
-
kyky5
- Marca si model masina: CITROËN C4 1.6 HDi (LC_)
Pai cred si eu ca sunt serviabili, ca doar e vorba de comisionul lor! Dar cand e vorba de a rezolva probleme de service... inteleg ca sunt execrabili!pasare scrie:Eu n-am avut probleme cu achiziția mașinii de la ATS, au fost serviabili si s-au ținut de cuvânt in ceea ce privește livrarea. Sevice-ul in schimb
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
kyky5
- Marca si model masina: CITROËN C4 1.6 HDi (LC_)