C4 Coupe SNX... Angel Eyes + 18 inch Enkei
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
De ce nu mai are cladirea aia geamuri? Ai schimbat si evacuarea si ai dat drumu la motor?
Arata foarte bine masina, felicitari! Insa daca te mai aud ca injuri frumusete de masina asa cum o sa-i dai tu cola gratis lui DMX (DMX: nu mai bea bai cola, ca e nasol!!) asa o sa-ti dau eu claxoane in trafic daca te prind cumva drept pedeapsa pentru toate injuraturile pe care i le-ai dat masinii tale in ciuda sumei considerabile de bani pe care ai bagat-o in aspectul ei
Arata foarte bine masina, felicitari! Insa daca te mai aud ca injuri frumusete de masina asa cum o sa-i dai tu cola gratis lui DMX (DMX: nu mai bea bai cola, ca e nasol!!) asa o sa-ti dau eu claxoane in trafic daca te prind cumva drept pedeapsa pentru toate injuraturile pe care i le-ai dat masinii tale in ciuda sumei considerabile de bani pe care ai bagat-o in aspectul ei
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Eu am mai spus de o mie de ori...
Am un vecin, prieten din copilarie, de cand eram mici mici de tot...
El mi-a facut masina cap-coada... Materiale - vopsea, chit, fibra, manopera = MOKA!
Deci nu mai spuneti ca am bagat bani in masina, ca nu e adevarat.. Ce m-a rupt pe mine la masina - rotile- distantiere, flanse, prezoane- , eleronul, farurile.. ATAT! Tuningul e fost cat se poate de gratis. Ne-am apucat de ea, anul trecut, cand a dat caldura! El mi-a spus ca are un service unde poate sa lucreze la ea... S-a apucat si a iesit, mai in gluma, mai in serios - cum arata acum.
Masina are defectele ei, dar recupereaza la greu la capitolul aspect...
PS: Faza dura... Joia trecuta, duceam gagica la servici, la aeroport, pe la 21.00.. Cum mergeam eu pe piatra cubica, cu 30km/h, ca sa nu rup bara
, mi s-a desprins neonul dreapta de pe prag si imi zdranganea de asfalt
..
Lumea disperata, casca gura la masina, dar eu obisnuit cu chestia asta, nu i-am bagat in seama
.. Mi-am dat seama ca se intampla ceva suspect, am oprit masina chiar in rond la Herastrau, am scos neonul si l-am bagat inauntru...
Noroc ca nu era trafic...
De rusine, prietena, s-a ascuns precum strutul care baga capul in jos...
Neoanele fusesera montate de Nicu, vecinul meu, in graba.. S-au rezolvat pe 'garantie'
Am un vecin, prieten din copilarie, de cand eram mici mici de tot...
El mi-a facut masina cap-coada... Materiale - vopsea, chit, fibra, manopera = MOKA!
Deci nu mai spuneti ca am bagat bani in masina, ca nu e adevarat.. Ce m-a rupt pe mine la masina - rotile- distantiere, flanse, prezoane- , eleronul, farurile.. ATAT! Tuningul e fost cat se poate de gratis. Ne-am apucat de ea, anul trecut, cand a dat caldura! El mi-a spus ca are un service unde poate sa lucreze la ea... S-a apucat si a iesit, mai in gluma, mai in serios - cum arata acum.
Masina are defectele ei, dar recupereaza la greu la capitolul aspect...
PS: Faza dura... Joia trecuta, duceam gagica la servici, la aeroport, pe la 21.00.. Cum mergeam eu pe piatra cubica, cu 30km/h, ca sa nu rup bara
Lumea disperata, casca gura la masina, dar eu obisnuit cu chestia asta, nu i-am bagat in seama
Noroc ca nu era trafic...
De rusine, prietena, s-a ascuns precum strutul care baga capul in jos...
Neoanele fusesera montate de Nicu, vecinul meu, in graba.. S-au rezolvat pe 'garantie'
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
decat...sa vinzi mashinaa..shi pierzi bani p degeabaa doar k sa iei altaa mai cuminte...mai bn...la vara cand se incalzeshte...t duci la prietenul tau cu service ul ...shi desfaci toate plasticelele inclusiv bordu shi izolezi mashinaaa fonic....existaa multe materiale....apoi strangi totu f bn shi o sa ai un mini bentley din punct d vdr al zgomotului interior...toate materialelee daca cautzi binee ar trebui sa t coste maxim maxim maxim 10 mil dar o sa iesaa ceass...eu asta am in proiect la vara cand se incalzeshte...dar panaa atunci caut materiale cat mai ieftine....student...n am bani..
P S : am intzeles k nu mai vrei sa vinzi mashina...dar fazaa cu "decat sa vinzi mashina" eraa introducereaa ..
P S : am intzeles k nu mai vrei sa vinzi mashina...dar fazaa cu "decat sa vinzi mashina" eraa introducereaa ..
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp 

BEEP!BEEP!

BEEP!BEEP!-
pesteimputit
- custom sound systems
eu zic sa nu desfaci bordul, dar tu faci cum crezi. e al dracu de greu de dat jos si pus la loc, iar mecanismul coloanei de directie nu e deloc simplu....
BE WARNED 
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
-
pesteimputit
- custom sound systems
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Si eu care ma gindeam ca-l trimite la prietenul lui in service sa-i puna turbo...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
- white wizard
- The Annoying Thing