M-a zgiriat un manelist
-
candymann
- Mihay
- Supermoderator
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
e o solutie simpla...din ingrasaminte se poate face un home made bomb f simplu..cu putina chimie la bord...si ii pregatesti o surpriza fierbine la santa fe...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Nu-i dau foc la nimic. Las' sa se ocupe politia de el, ca nici rca nu are: http://cedam.csa-isc.ro/search.php?c=nr ... 02&an=2008 Politia a spus ca ma suna azi daca nu ajunge ala, eu oricum diseara merg la ei si vad ce mai pot face (cerere scrisa sa fiu tinut la curent cu cursul investigatiei, etc) si le spun si de faptul ca manelistul nu are rca (tipic manelistic de altfel, are masina de 35k eur si nu are rca la el, si se mai si baga ostentativ in oameni, adica si un manelist, cit creier lipsa tre' sa aiba sa faca asa ceva?!).
Pina atunci sper sa nu-mi iasa in cale prin oras inainte sa se fi dus la politie. Daca masina asta a mea n-ar trage asa fenomenal cum trage (pentru capacitatea ei cilindrica) si n-ar avea asa putine probleme in comparatie cu altele as face-o acordeon fara resentimente in el. Dar asa mi-e pur si simplu mila, cum imi era si aseara cind auzeam cum se aseaza portierele sub spoilerul masinii de manelist.
Pina atunci sper sa nu-mi iasa in cale prin oras inainte sa se fi dus la politie. Daca masina asta a mea n-ar trage asa fenomenal cum trage (pentru capacitatea ei cilindrica) si n-ar avea asa putine probleme in comparatie cu altele as face-o acordeon fara resentimente in el. Dar asa mi-e pur si simplu mila, cum imi era si aseara cind auzeam cum se aseaza portierele sub spoilerul masinii de manelist.
Ultima oară modificat Joi Feb 21, 2008 3:02 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
mituc
Eventual i-as lipi pe luneta o foaie scoasa la imprimanta "Nu ma stresa, ca nu am RCA!", ca manelistul sigur nu o vede si pleaca asa 
-
candymann
- Mihay
- Supermoderator
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
Am vazut si eu .. am dat cautare dupa nr masinii mele si mi-a spus ca n-am rca 
LE: am gresit eu. Probabil din cauza ca masina mea e noua si rca-ul a fost facut cand aveam numerele rosii (implicit cand am cumparat-o) a fost inregistrata acolo dupa numarul de identificare (seria caroseriei). Daca am dat cautare dupa ea m-a gasit asigurat
probabil cei care au facut asigurarea a 2-a oara i-a inregistrat si dupa nr de inmatriculare.
Mituc, vezi sa nu fie la fel si la manelist.
Sry pt off-topic
LE: am gresit eu. Probabil din cauza ca masina mea e noua si rca-ul a fost facut cand aveam numerele rosii (implicit cand am cumparat-o) a fost inregistrata acolo dupa numarul de identificare (seria caroseriei). Daca am dat cautare dupa ea m-a gasit asigurat
Mituc, vezi sa nu fie la fel si la manelist.
Sry pt off-topic
Ultima oară modificat Joi Feb 21, 2008 4:04 pm de către m0rpheus, modificat 1 dată în total.
-
mituc
Daca v-ati facut rca de curind e posibil sa nu apara acolo. A mea a aparut dupa vreo 4-5 saptamini, timp in care am latrat pe la allianz de 2 ori pe saptamina. Ar fi bine sa va interesati unde aveti RCA daca a fost introdus in baza de date, pentru ca sint asiguratori dintr-astia fantoma care fac asigurari rca si pina nu apar probleme cu tamponari, etc nu fac ce tre' sa faca pentru ca asigurarea sa fie de fapt valabila.