M-a zgiriat un manelist

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
candymann

Mesaj de candymann »

pleaca pt k e lipsa de bun simtz shi de educatzie. si ne mai miram k ne scaldam in kktul asta.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@ Mituc dc vrei alta varianta ajutatoare da`mi nr animalului si iti zic eu adresa si mergi cu seringa plina la el si`l fericesti :D
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

e o solutie simpla...din ingrasaminte se poate face un home made bomb f simplu..cu putina chimie la bord...si ii pregatesti o surpriza fierbine la santa fe...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Nasoala treaba Mituc :cry: da-i foc la masina 8)
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu-i dau foc la nimic. Las' sa se ocupe politia de el, ca nici rca nu are: http://cedam.csa-isc.ro/search.php?c=nr ... 02&an=2008 Politia a spus ca ma suna azi daca nu ajunge ala, eu oricum diseara merg la ei si vad ce mai pot face (cerere scrisa sa fiu tinut la curent cu cursul investigatiei, etc) si le spun si de faptul ca manelistul nu are rca (tipic manelistic de altfel, are masina de 35k eur si nu are rca la el, si se mai si baga ostentativ in oameni, adica si un manelist, cit creier lipsa tre' sa aiba sa faca asa ceva?!).
Pina atunci sper sa nu-mi iasa in cale prin oras inainte sa se fi dus la politie. Daca masina asta a mea n-ar trage asa fenomenal cum trage (pentru capacitatea ei cilindrica) si n-ar avea asa putine probleme in comparatie cu altele as face-o acordeon fara resentimente in el. Dar asa mi-e pur si simplu mila, cum imi era si aseara cind auzeam cum se aseaza portierele sub spoilerul masinii de manelist.
Ultima oară modificat Joi Feb 21, 2008 3:02 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc

Mesaj de mituc »

Eventual i-as lipi pe luneta o foaie scoasa la imprimanta "Nu ma stresa, ca nu am RCA!", ca manelistul sigur nu o vede si pleaca asa :twisted:

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
candymann

Mesaj de candymann »

@mituc daca ai facut plangere la politie se ocupa ei. de fapt asta e obligatia lor. lasa k nu scapa el ieftin.
candymann

Mesaj de candymann »

:lol:
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

@Mituc site`ul ala cu RCA`uri nu e bun.Nici a mea nu apare sau a parintilor si garantat am si eu si ei RCA. Cu politia din Is ma abtin de la prea multe ..tot ce pot sa spun e ca le e foarte teama dc primesc un telefon de la vreun PNL-ist si intampina mari greutati fata de alte judete.
candymann

Mesaj de candymann »

candymann

Mesaj de candymann »

@shomo nu e bun site-ul :D
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Am vazut si eu .. am dat cautare dupa nr masinii mele si mi-a spus ca n-am rca :lol:
LE: am gresit eu. Probabil din cauza ca masina mea e noua si rca-ul a fost facut cand aveam numerele rosii (implicit cand am cumparat-o) a fost inregistrata acolo dupa numarul de identificare (seria caroseriei). Daca am dat cautare dupa ea m-a gasit asigurat :lol: probabil cei care au facut asigurarea a 2-a oara i-a inregistrat si dupa nr de inmatriculare.
Mituc, vezi sa nu fie la fel si la manelist.
Sry pt off-topic :cya:
Ultima oară modificat Joi Feb 21, 2008 4:04 pm de către m0rpheus, modificat 1 dată în total.

Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Daca v-ati facut rca de curind e posibil sa nu apara acolo. A mea a aparut dupa vreo 4-5 saptamini, timp in care am latrat pe la allianz de 2 ori pe saptamina. Ar fi bine sa va interesati unde aveti RCA daca a fost introdus in baza de date, pentru ca sint asiguratori dintr-astia fantoma care fac asigurari rca si pina nu apar probleme cu tamponari, etc nu fac ce tre' sa faca pentru ca asigurarea sa fie de fapt valabila.

candymann

Mesaj de candymann »

daca ar fi ca militia sa se ia dupa site-ul ala ar curge cu injuraturi! :lol:
m0rpheus

Mesaj de m0rpheus »

Am postat in acelasi timp :D

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”