C4 coupe SQ Build
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
pesteimputit
- custom sound systems
da...
da ti-am pierdut numarul
pls da-mi un pm cu el..
p.s
si sincer si uitasem ami ales ca in ultima vreme am cam ramas fara carnet
da ti-am pierdut numarul
pls da-mi un pm cu el..
p.s
si sincer si uitasem ami ales ca in ultima vreme am cam ramas fara carnet
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
Black C4 VTS
EMMA International HeadJudge - va pot raspunde la orice intrebare legata de competitiile EMMA
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Probabil mergea noaptea cu masina, l-a oprit politia sa-i puna fiola si cind a deschis geamul a rasunat un "s.gi p.la" de la niste paraziti sloboziti in eter de miile de watti ai sistemului lui audioShadow scrie:Cum ai reusit???
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
pesteimputit
- custom sound systems
da, in fine, intre timp mi-am luat carnetu inapoi, am mai montat ceva luminite, am facut o harta noua, am mai coborat masina 1 cm per total si am trecut la gumele de iarna. De aprox 2 luni ma bucur de o suspensie sport completa (arcuri +amortizoare) si scrasnesc din dinti. 
trebuie sa pun niste poze cu masina mai recente dar nu am deact cu gumele de iarna si fara distantiere fata\spate (arata cam aiurea recunosc)
p.s
mi-au furat capacelul de la cuiul de tractare din fata WTF????? ce ai putea face cu el????
trebuie sa pun niste poze cu masina mai recente dar nu am deact cu gumele de iarna si fara distantiere fata\spate (arata cam aiurea recunosc)
p.s
mi-au furat capacelul de la cuiul de tractare din fata WTF????? ce ai putea face cu el????
SQ Advanced 7Ch - de multe locul I si odata locul II , LOCUL IV LA EMMA Eurofinals @ Wels 2008
Black C4 VTS
Black C4 VTS
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
- Mihay
- Supermoderator
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- Mihay
- Supermoderator
-
pesteimputit
- custom sound systems
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
peste ma gandeam sa insonorizez si eu usile si porbagaju...din cauza wooferului zdrangane plasticu..l-am scos si e incredibila cresterea calitativa a sunetului .....revenind...pe fetele de usi am inteles...pe metal la interiopr si exterior...insa pe fetele din plastic le mai dai cu ceva??? le pot da tot cu folie din aia aluband.,..dynamat.,....etc?mai pot fi puse????nu se ingroasa?
tre sa iti precizez ca nu am cine stie ce boxe....
dls clasic..si ma gandesc sa le amplific..deci nu vreau SQ.
ms mult.
tre sa iti precizez ca nu am cine stie ce boxe....
dls clasic..si ma gandesc sa le amplific..deci nu vreau SQ.
ms mult.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
-
pesteimputit
- custom sound systems