Despre masina mare lucru nu e de spus: 1.6 16v VTR cu dotarile de Urban Jungle + Alarma Originala si Covorase, cam asa am luat-o.
o sa incepem cu configuratia sistemului de sunet care este piesa de rezistenta :
Player:
Pioneer Dex-P9 + Deq-P9
Interconnect:
Stinger Expert
Amplificatoare:
Subwoofer:
Genesis Series 3 Monoblock
Mid-bass:
Genesis Series 3 FourChannel (in bridge)
Ribbon:
Genesis Series 3 Stereo 100
Cablaj difuzoare:
Stinger Expert 10Awg
Difuzoare:
Subwoofer:
Hertz MILLE ML5400D
Mid-Bass:
Hertz MILLE ML1600
Ribbon:
Hertz MILLE ML500R
Antifonaj:
2x Stinger Expert Roadkill BulkPack
Stinger Roadkill Overkill
Baterii:
Stinger SPV35
Stinger SPV44
Cablaj:
Stinger Pro 0Awg
Stinger HPM 4awg
Stinger Pro 4awg
Distribuitoare:
2x Stinger SPD2ANL
2x Stinger SF2MDPT
Stinger STINGFH3
Alte Jucarii folosite:
2x Stinger PRODR0
10x Stinger S0RPG
Stinger SGMSMPT
Un pumn de sigurante ANL, mini-ANL si AGU Stinger
2 PushButoane Luminate
Bling-Bling:
2x Steet Glow OPLEDSRD
Cam astea ar fi jucariile actuale care urmeaza sa ajunga pe masina. Habitaclul urmeaza a fi modificat, fete de usa refacute, usi antifonate, portbagaj modificat. Toate acestea se vor face intr-un atelier ce va ramane necunoscut pt moment de o persoana in care eu am incredere totala si care mai are la activ cateva lucrari cel putin impresionante.
Dupa care mai insiram cateva jucarii:
Jante: Wolfrace StreetRacer ShadowChrome 17"
Cauciucuri: Dunlop SP SportMAXX 215\45ZR17
Distantiere (numia spate) : Eibach ProSpacer 60mm
Stopuri Lexus Style cu LEDuri (inca in modificari, traiasca ZeXStar Led Tuning)
Arcuri Sport -35mm (comandate la Racing Nick- ETA 2 sapt)
Volan Imbracat in piele aftermarket
ceva suporturi brodit
Nokia CarPhone
Maciulie Schimbator Momo Super Anatomico Tall
Ca sa raspund la cele 2 intrebari esentiale
1) Cat costa:
Sistemul audio grosso modo undeva la 6500-7000euro cu tot cu manopera (va invit sa cautati preturi pe net daca nu credeti)
Jante + Cauciuri : in general banuiesc ca se stie care este pretul pt o pereche, ale mele au costat cu un discount frumusel la cauciucuri aprox 1000euro
Distantiere: 535 RON (am gasit si mai ieftine DAR sincer si asa mi-e cam frica de ele si am vrut sa stiu sigur ca nu ma sinucid)
Arcuri : 169e
2) De ce?
De ce nu? Pentru ca e prea scump? Pentru ca am sacrificat o masina aprox noua? A meritat? Rapunsul este da, a meritat asta mi-am dorit, asta am stiut ca voi face masinii din prima secunda in care m-am urcat in ea si sincer altceva nu prea ma intereseaza de la ea.
Nu am pus preturile pt lauda, mai ales ca erau disponibile pe net; am pus preturile pt ca eram sigur ca cineva odata o sa intrebe.