Dupa mine GTI-ul e masina de vis pentru un pusti neamt de 55 de aniAdrian scrie:Nu se compara cu GTI totusi.. Aia e masina de vis pentru un pusti de 20 de ani...
basy's C4 Coupe 1.6 HDI 110
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
nero
- Robotizat
- basy
- Praz Racing Team
Daca va uitati la topicul cu teste dinamice am pus niste comparative intre compacte, si aveti si ceva date despre Golf GTI. Retineti ca datele sunt pentru C4 1.6HDI(mai greu de bot) berlina(suspensii un pic mai putin sportive).
Mie unul mi se par apropiate ca stabilitate oricum le-ai lua. Intr-adevar este o idee mai rapid Golful GTI, dar fata de berlina, nu coupe.
Mie unul mi se par apropiate ca stabilitate oricum le-ai lua. Intr-adevar este o idee mai rapid Golful GTI, dar fata de berlina, nu coupe.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
- basy
- Praz Racing Team
Dieselachele a reusit sa ia un loc 3 la clasa lui weekendul trecut la cursa Insane Cup la Craiova.. Masinile din fata fiind masini de 600 kg (Clio de pe locul I) cu pilot care se da cu aceasta masina in Campionatul National de Viteza in Coasta, iar despre Golf nu stiu foarte multe decat ca este foarte usor. Diferenta a fot destul de mica intre noi 1 min 19 s Clio, 1 min 20 s Golf si eu am avut 1 min 21 s. Diferentele nu stiu cat sunt de reale intrucat cronomterajul a fost la mana.
P.S. In continuare ma dispera ESP, fara "ajutorul" caruia cred ca mai scadeam cateva secunde.
P.S. 2 Masina e stock 100%, cu greutate proprie 1435 kg.
P.S. In continuare ma dispera ESP, fara "ajutorul" caruia cred ca mai scadeam cateva secunde.
P.S. 2 Masina e stock 100%, cu greutate proprie 1435 kg.
- Mihay
- Supermoderator
- Mihay
- Supermoderator
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
- basy
- Praz Racing Team
La primul tur s-a rasucit pe un viraj. S-a mers intr-un ritm infernal la toate grupele. Motivul: 7 piloti din campionatul national de CRR si Viteza in Coasta. S-a tras la maxim de masini. Multi au venit pregatiti cu sickuri si tot ce trebuie(app 4 sec in minusmihaysmen scrie:fugi d`aici ca`s in photshop :d felicitari inca odata dar am vazut pe tabel ca ala de pe primul loc la turul 1 avusese 1.28 deci mare progres
- basy
- Praz Racing Team
A fost raliu de amatori, deci se poate si fara rollbar. Ca modificari absolut nimic, nici macar interiorul dat jos. Nu are soft, suspensii, frane sau altceva. Este o masina care a implinit 148.000 km. Pana saptamana viitoare cred ca se duce spre 149.000.aiurica scrie:super tare....
alb...frumos...
ce modificari ai adus? fara rollbar???nu stiam ca se poate.....
-
Bogz
tu vorbesti serios? tu esti temerarul cu c4 de la bucovat? felicitari! am fost si eu pe acolo, vroiam sa ma dau cu golful, dar am zis ca mai bine nu. eram constient ca vin multi gen PIL, etc, cu masini special facute pentru asa ceva, si n-are rost. ai ~150.000 km? sa-ti traiasca, eu nu credeam ca ajunge vreun c4 la kilometrii astia 
Citroen C4 - Rouge Lucifer
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
shomoyoque
- basy
- Praz Racing Team
In competitii de genul asta si indemanari mana va face tot timpul diferenta. Timpul putea sa fie ceva mai bun dar am ratat o viteza la ambele urcari, retrogradarea din 3 in 2. (smf in timoneria C4ului, btw).Bogz scrie:tu vorbesti serios? tu esti temerarul cu c4 de la bucovat? felicitari! am fost si eu pe acolo, vroiam sa ma dau cu golful, dar am zis ca mai bine nu. eram constient ca vin multi gen PIL, etc, cu masini special facute pentru asa ceva, si n-are rost. ai ~150.000 km? sa-ti traiasca, eu nu credeam ca ajunge vreun c4 la kilometrii astia
P.S. Baiatul cu Cielo rosu cand m-a auzit ca am diesel, deja frecam coada la clasament dupa el. N-a fost asa.
- basy
- Praz Racing Team
Intr-adevar a mers foarte bine Tom(nici nu ma asteptam la altcevaShadow scrie:Am auzit ca a mancat pe paine pe multi TOM(Type-R EP3) pe acolo.
Felicitari pt rezultat.
Va multumesc la toti pentru felicitari.